και την ανάγκη να ζευγαρώνουν άτομα ίδιου φύλλου η φύση τη δημιούργησε
Γιατι οπως ειπες γινονται μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας. Τωρα δεν ξερω τι ανωμαλιες εννοεις κι αν μιλαμε για πολυ εξτριμ πραματα, τοτε μερικα ειναι οντως αφυσικα
Καλό το wiki αλλά δεν είναι πάντα αξιόπιστο. Όσο γι αυτό:
δυσκολεύομαι να πεισθώ ότι η ζέβρα έχει στο μυαλό της “γαμιέμαι γιατί θα αναπαραχθώ” κι όχι “γαμιέμαι γιατί έχει πλάκα”.
Εντάξει είναι απλά αστείο αυτό που λες.
εξήγησε μου γιατί είναι αστείο το δεύτερο και βγάλε το πρώτο αναξιόπιστο.
Το Σεξουαλικό ένστικτο
Από την τελεολογική πλευρά, το σεξουαλικό ένστικτο αποσκοπεί στην αναπαραγωγή των ειδών. Η απόλαυση που συνοδεύει το σεξ είναι η βασική παρακίνηση για να επιτευχθεί ο σκοπός της αναπαραγωγής. Αν το σεξ ήταν γενικά επώδυνο, τα περισσότερα μέλη του είδους θα το απέφευγαν και έτσι το είδος τελικά θα εξαφανιζόταν.
Μία απλή εξήγηση.
ναι.και πολλές ανωμαλίες ακόμα όπως τερατογεννέσεις (μην πει κανείς για παρέμβαση του ανθρώπου,παρατηρούνται τέτοιες από την αρχαιότητα)
Μπορώ να γραφτώ στο wiki και να γράψω το ανάποδο. Αυτό τα λέει όλα.
Απο που είναι αυτό?:roll:
rudolf,ΔΕΝ είναι ανωμαλία.είναι σεξουαλική προτίμηση,τόσο μα τόσ απλά.ΔΕΝ πληγώνει κανένα,ΔΕΝ προκαλεί πρόβλημα,και υπάρχει απο την αρχή του ανθρώπινου είδους.
τι σχέση έχει το αν είναι ανωμαλία ή όχι με το αν πληγώνει κάποιον ή αν είναι κακό?
νάιλιστ, όταν αποκτήσω πρόσβαση σε σκάννερ με χαρά να σου σκανάρω επιστημονικές μελέτες κι αποδείξεις.
ρε παιδί μου πως είναι ανωμαλία αυτό και τα ερμαφρόδιτα δεν είναι ή τέλος πάντων δεν αντιμετωπίζονται έτσι;
Επειδή έτσι ορίζω εγώ τουλάχιστον την ανωμαλία,όχι σύμφωνα με το τι δεν με ερεθίζει:wink:
Δεν θα μπορούσα να δεχτώ τον βιασμό ως κάτι το ομαλό,απο τη στιγμή που πληγώνει κάποιον για παράδειγμα.Η ομοφυλοφιλία όμως είναι κάτι το οποίο ούτε κακό προκαλέι,αλλά υπάρχει και στην ανθρωπότητα.
Αν θέλετε να σοβαρευτούμε και λίγο,ας αναφερθεί και η μελέτη του σεξολόγου Kinsey,ο οποίος και συμπέρανε έχοντας κάνει μια τεράστια μελέτη ότι η πλειοψηφεία των ανθρώπων δεν είναι ούτε ετερόφυλοι ούτε ομοφυλόφιλοι,αλλά κάπου στο ενδιάμεσο.
Έτσι δεκτό, αν και δέχομαι και μια απλή μελέτη δημοσιευμένη στο νετ.
Τα ερμαφρόδιτα γιατί τα μπερδεύεις στο θέμα. Αν κάποιος γεννηθεί και με τα δύο είδη γεννητικών οργάνων είναι εντελώς άλλο θέμα.
Δηλαδη αυνανες!!!
Ο ρινοκερος ειναι απογονος του Τρικερατωψ
για μελέτη στο νετ να ψάξω, αλλά δύσκολα θα σου βρω. δεν έχω πρόσβαση σε επιστημονικά σάιτς. μπορείς να τσεκάρεις και τη βιβλιογραφία στο γουίκι ωστόσο =)
την αναφέρω, γιατί σύμφωνα με αυτά που λέτε είναι κι αυτό ανωμαλία. αν θέλετ, μπορούμε να πιάσουμε τα μουλάρια και από πού αυτά προέρχονται. δεν έχω κανένα πρόβλημα. αν πείτε στον παππού σας να τα ξεφορτωθεί όμως, νομίζω θα σας φέρει τη μαγκούρα στο κεφάλι. εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι πως η ομοφυλοφιλία υπάρχει παντού στη φύση, πολλούς αιώνες τώρα, αλλά δεν έβλαψε σε τίποτα τη συνέχιση των ειδών και βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι κάτι φυσικό (εφόσον συμβαίνει στη φύση) που δε βλάπτει. απλά τα υπόλοιπα ζα δεν έχουν ταμπού.
Ειναι ανωμαλια. Δηλ, εκφραζω τι μου λεει το ενστικτο μου. Απο κει και περα, δε μου λενε κατι οι επιστημονικες μελετες.
Γενικως ομως, σταρχιδιαμ αν καποιος/α ειναι gay. Αρκει να μην ενοχλει τα straight ατομα ιδιου φυλου. Το οτι θεωρω την ‘‘προτιμηση’’ αυτη αφυσικη ειναι δεδομενο. Απο κει και περα ομως, το καθε ανθρωπινο ον ειναι κυριο του εαυτου του. Το οτι εγω δε νιωθω ανετα με τη προτιμηση δε παει να πει οτι πρεπει να τον κανω να νιωθει ασχημα για τη δικη του.
Εν ολιγης: δε θεωρω φυσικο το φαινομενο, αλλα σεβομαι οτι ο καθενας/μια κανει τις επιλογες του, και δε μου πεφτει λογος.
Πάντως για να το πάω λίγο στα πολιτισμικά δεδομένα τώρα, υπήρξαν διαφορετικές αναπαραστάσεις για τις σχέσεις των 2 φύλων σε διαφορετικές ιστορικές περιόδους ή πολιτισμούς… Π,χ η έννοια του “γκέι” όπως την εννοούμε τώρα δεν υπήρχε στους αρχαίους έλληνες… Ξέρουμε καλά όμως πως υπήρχαν και παραυπήρχαν σχέσεις τόσο ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες, όσο και ανάμεσα στους άντρες… και θεωρούνταν κάτι “φυσιολογικό”, ούτε μείωνε την αρρενωπότητα του άλλου…
Βέβαια, πάντα οι σχέσεις στα 2 έτερα φύλα υπήρξε ο κανόνας… απλά οι αναπαραστάσεις και οι σημασίες του “φυσιολογικού” έχουν αλλάξει πολύ κατά καιρούς.
Παιδιά να ξεκαθαρήσουμε μερικά πράγματα. Ναι όντως, το να κάνεις σεξ με άτομα ή ζώα του ίδιου φύλου είναι ανωμαλία, φυσική ανωμαλία όμως. Έχει αποδειχτεί οτι σε ολα τα ζώα ένα ποσοστό 20% είναι ομοφυλόφιλα. Το ίδιο ισχύει και για τον άνθρωπο. Υπάρχουν βέβαια αρκετές εξαιρέσεις στον άνθρωπο, όταν πχ ένα αγόρι σε μικρή ηλικά πέσει θύμα βιασμού από ενήλικο αρσενικό. Τότε υπάρχει η πιθανότητα να γίνει gay. Οι περισσότερες περιπτόσεις όμως είναι εκ γενετής.
Η προσωπική μου γνώμη τώρα. Δεν με ενοχλεί ένας ομοφυλόφιλος άνθρωπος, αρκεί να κρατάει τις αποστάσεις του από εμένα και να μην είναι αυτό που λέμε “κραγμένη”. Δηλαδή να μη φέρεται η ντύνεται σα γυναίκα, επειδή προσβάλλει την αισθητική μου. Αυτά.