Και αυτό νομίζω ισχύει και για τους περισσότερους… Εμένα που μου την έχει πέσει Άγγλος τι να πω? #-o
Χαχααα… τι πρωτότυπο :lol:
no,thanks
Συμφωνώ…
Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα στις πρωτες 48 σελιδες αυτου του τοπικ αλλα δειτε και αυτο
http://www.msnbc.msn.com/id/15750604/
οχι και τοσο αφυσικο φαινομενο στην φυση,ουτε ασυνηθιστο…λετε να εχουμε πεσει στην περιπτωση που εχει κανει λαθος η μαμα φυση ,που ολοι μας βαυκαλιζομαστε οτι ειναι τελεια και σοφη?
Νικος Summoning
Αshen gold απορια:Γιατι παντα σε καθε ποστ γραφεις Νικος Σαμονινγκ και δε το βαζεις στην υπογραφη σου?
Γιατι η υπογραφη δεν χωραει πανω απο 3 γραμμες!!! μα τι χαλι ειναι αυτο!! δωστε γραμμες για υπογραφη στον λαο!!και προτιμησα να γραψω τους στιχους απο την κομματαρα My Lost Lenore απο τους παλιους Θεους επι γης Tristania ,κοτσαροντας την γκρουπαρα Summoning διπλα απο το μικρο μου ονομα ,δινοντας το στιγμα της μουσικης ή μαλλον ενα μικρο δειγμα των προτιμησεων μου στο χωρο του μεταλ…
Συγνωμη mods για το off-topic
Νικος Summoning
υγ=ειναι ashen cold ,οχι ashen gold…το δευτερο ειναι το nickname μου σε αλλο φορουμ για αεροπορικες εταιριες και αεροπλανα…
Ο halford ειναι gay… Rob ο ρουβας ειναι ελευθερος, τρεχα να προλαβεις…
Ξέρω ότι το τόπικ έχει θαφτεί ύστερα απο τόσο καιρό,αλλά βρήκα πρόσφατα μια σημείωση της mangaka Eriko Tadeno στη δουλειά της Works.Είναι ίσως απο τα καλύτερα κείμενα που έχω διαβάσει για το πως νιώθει κανείς όταν είναι ερωτευμένος.Επειδή η Eriko είναι ομοφυλόφιλη και σχετικά με αυτό το θέμα είναι οι δουλιές της είπα να το βάλω εδώ.
Νεαρές γυναίκες,περπατάνε στους δρόμους της πόλης χέρι - χέρι, χωρίς κάποιο σκοπό, χωρίς δισταγμό.
Αλλά ήμουνα αρκετά δειλή ώστε να απομακρύνω το χέρι της απο το δικό μου.
Θέλει πιο πολύ κουράγιο απο το να κάνεις σέξ ή να φιλάς κάποια.
Πίστευα ότι ήταν εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς της ηλικίας μας.Εκείνη ήτανε 17 χρόνια νεότερη απο εμένα εκείνη την εποχή.
Μια φθινοπωρινή μέρα, πήγαμε να περπατήσουμε στα βουνά.Στην είσοδο του βουβού είχαμε τη ‘στιγμή μας’.
Δεν ήταν κανείς γύρω εκτός απο εμάς,οπότε έσφιξα το αριστερό της χέρι.Με κοίταξε όπως συνήθως και συνέχισε να περπατάει χωρίς να πεί τίποτα, αλλά εγώ είχα κατακλυστεί απο περίεργα συναισθήματα. Μου θύμισε έντονα εκείνη τη σκηνή απο τη ταινία του Μάρτιν Σέρμαν, ο Μπέντ, στην οποία ο γκέι κρατούμενος νιώθει σεξουαλική έκσταση απλά με το να συζητάει. Ένιωθα ακριβώς έτσι, εκείνη τη στιγμή.
Ακόμη και τώρα, όταν σκέφτομαι τι θέλω να κάνω με τη αγαπημένη μου, η καρδιά μου χτυπάει γρηγορότερα απο ποτέ όταν μας φαντάζομαι να περπατάμε χέρι-χέρι. Τα φιλιά, ή το σέξ,ποτέ δεν με κάνουν να νιώθω έτσι. ‘Το να κρατάω το χέρι της ερωμένης μου δημόσια’ ήταν ο λόγος που ήμουν τόσο συγκινημένη, συνειδιτοποίησα.
Οπότε, αυτή η σκέψη με κάνει απόλυτα αγνή, ή διαστραμένη?
ας κρατιούνται όλα τα κοριτσάκια χέρι χέρι,δεν ενοχλεί κανέναν,μόνο τον Παπαθεμελή ίσως:)
Άλλο ήθελε να πεί η συγραφέας:roll:
ναι,αλλά το θέμα είναι να διαβάζεις πίσω απ’τις λέξεις8)
Ειχαμε μια συζητηση με τον φιλολογο στ’αρχαια επι του θεματος. Πολυ σωστος, μακαρι να τον καταλαβαιναν κατι μ@λακισμνα συμμαθητες μου. Που λετε, ελεγε ο ανθρωπος οτι το ιδιο ενοχλητικο ειναι και οι ετεροφυλοι να μπαλαμουτιαζονται δημοσια επιδεικτικα αλλα και οι ομοφυλοφιλοι. Απο κει και περα ας κανει ο καθενας στο κρεβατι του οτι θελει.
εμπειρια:[SPOILER]Εχω πλακωθει με ανθρωπο γι’ αυτο. Ελεγε σε μια λεσβια γνωστη μου “πως το ειπες στην μανα σου οτι εισαι λεσβια;”, “ανωμαλο”. Ε και τ’ αρπαξα το μουλικο γιατι η αλλη φοβοταν και το ρωτησα αν ενδιαφερεται να κοιμηθει μαζι της και αν εχει πει εκεινος στη μανα του οτι ειναι ενα κομπλεξικο μαλακισμνο που δεν εχει στον ηλιο μοιρα.[/SPOILER]
Επισης λεμε οτι ειναι ανωμαλια το ομοφυλοφιλικο σεξ. Η κοπρολαγνια ξερω γω σε ετεροφυλους ειναι οκ; Οι πολυ εξτριμ προτιμησεις ειναι οκ γενικα μονο και μονο επειδη δηλωνουν ετεροφυλοι; Μην τρελαθουμε.
κάπου εδώ συμφωνεί και ο πυραμίδας και επειδή έχει ματς θα είμαστε ένα ωραίο φόρουμ μέχρι τις 12:)
Αν κάποιος έγραφε κάποια σπαμοειδή χαζομάρα δεν θα σε χαλούσε και τόσο.Αφού το τόπικ είναι ανοιχτό τότε σημαίνει πως μπορούν να ειπωθούν κι άλλα πράγματα μέσα στο τόπικ.Αλλιώς το καλύτερο είναι ένα κλείδωμα.
εμενα @@ μου τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του αλλα ειναι τρελη αηδια να βλλεπεις υο αντρες ναα φιλιουντε,δυο γυναικες παλι ειναι και γαμω
Πως θα αντιδρουσατε αν σας την επεφτε καποιος gay?:? :!:
θα του έδινα να διαβάσει το τόπικ “τι σημαίνει το rock/metal για εσάς”
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Tι εγραψε παλι το ατομο!