Gay

κακώς αρπάχτηκες ρε αγόρι:)

ενα εχω να σας πω .ποτε μα ποτε μην τσακωθειτε με gay ειναι σαν να τσακωνεσαι με 100 κακιες πεθερες …

Εμένα με ενοχλούν απίστευτα οι κραγμένες. Είναι γελοίο δηλαδή να προχωράς στο δρόμο και να έχεις τον (την?) άλλο δίπλα σου με πουστέ ρούχα, να μιλάει στο κινητό και να φωνάζει: “χρυσή μου, στο είπα ότι είναι γουρούνι!”.
Ντάξει, έλεος δηλαδή, δε φταίμε εμείς που θέλεις να γίνεις κοριτσάκι.

χαχαχαχ…οντως…Αστα …Πουστευε κ μη ερευνα…:stuck_out_tongue:

Χμμμ δε το πιασα εντελως. Μακαρι να ησουν σιγουρος οτι συμφωνουνε περισσοτεροι :wink:

Αυτο ακριβως.Και οχι μονο στους gay.Aλλα και οι γαμω και δερνω αντρες.“μητσο ψωνισα
ενα γκομενακι χτες…” #-o

να ναι καλα πλεον οι πλαστικες χειρουργικες

Δεν αρκεί μόνο μια πλαστική για να γίνει κάποιος κοριτσάκι…

απορία

όλοι οι παραπάνω χρήστες, έχετε ποτέ πραγματικά μιλήσει/κάνει φίλο κάποιον gay ?

Εγώ όχι. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω, δεν έχω πρόβλημα με τους γκει, απλά με τις κραγμένες.

ε τότε ρε μάστορα μην μιλάς έτσι. είναι λίγο άκυρο, όπως κ να το κάνουμε. οι κραγμένες τι σου έκαναν? σου φαγαν τη γκόμενα?

το θέμα το έχουμε σκίσει. τα έχω γράψει κ αναλυτικά. απλά πάντα μου κάνει εντύπωση πως τοποθετήστε τόσο άνετα με πράγματα που δεν κατέχετε

Μα δεν είπα ότι θα πάω να τους βαρέσω επειδή είναι κραγμένες, όμως εσένα σου έρχεται ωραία να είναι ο άλλος τόσο προκλητικός?

σοβαρά τώρα

πόσες φορές έχεις βρεθεί σε ίδιο χώρο με κραγμένες? εγώ καμία προσωπικά. γιατί ΤΟΣΟ θέμα? άντε να δεις ένα στο τόσο στο δρόμο να περνάει. σιγά…

Προσωπικά μου έχει συμβεί 2 φορές. Δεν το έκανα τόσο θέμα φίλτατε. Με παρεξήγησες…
Απλά δηλώνω ότι με ενοχλεί να έχει ο άλλος αυτή τη συμπεριφορά μόνο και μόνο για να προκαλέσει…

ενώ να είναι μεταλλοπατέρας, ψώνιο wannabe τραγουδιστής, ψώνιο με τις σπουδές του, λεφτάς κτλ κτλ είναι καλύτερο?

παιδιά δεν υπάρχουν κραγμένες κ μη. υπάρχουν αντιπαθείς άνθρωποι κ μη

Κανείς δεν είπε ότι είναι καλύτερο. Το ίδιο πράγμα είναι. Απλά το τόπικ είναι για τους ομοφυλόφιλους, οπότε γι αυτό μίλησα.

Πω, νταξ… εισαι πολυ σωστη εδω!

Γενικα… παιδες… αυτη η ατακα “δεν εχω προβλημα με τους gay αλλα με τις κραγμενες” ειναι πρωτον ξεπερασμενη, δευτερον ΓΕΛΟΙΑ με ολη τη σημασια της λεξεως και απλα το λετε για να δικαιολογησετε τυχον κολληματα σας με τους gay.Ειναι καλυτερο να λετε “ΝΑΙ, ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY” απ’το να λετε για κραγμενες και “συντηρητικους”.

Και προσθετω…
Ποσες γυναικες εχετε δει (αν εχετε δει) να χαμουρευονται σε δημοσιο χωρο?Εχετε πει ποτε “δεν μου την σπανε οι λεσβιες, μου την σπανε οι ναυτες”
Απαντω, ΠΟΤΕ δεν το εχετε πει.Γιατι πολυ απλα δεν σας πειραζει ΓΕΝΙΚΑ.Ο gay σας πειραζει γενικα, ειδικα, ειναι ή δεν ειναι προκλητικος.
Παραδεχτειτε το για να τελειωνουμε.

Κάνεις λάθος. Έχει τύχει να με πλησιάσει γκει, όταν δούλευα. Ωραία και ευγενικά, χωρίς να είναι ντυμένος σα μπαλαρίνα. Όταν του είπα οτι δε, έφυγε ήσυχα και όμορφα. Δεν είναι θέμα κολλήματος, είναι θέμα συμπεριφοράς του άλλου. :wink:

Δεν μιλαω για σενα προσωπικα.Ξερω πολλα παραδειγματα ομως απο καποιους γνωστους μου και μη που το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια.Και το πιστευω ακραδαντα.

Αληθεια, αμα εβλεπες μια γυναικα με αντρικο ντυσιμο… ξερεις, “μη θηλυκο” θα την εκραζες?:-k

αν ήταν άσκημη, ναι.