Gay

Σε αυτό ήθελα να αναφερθώ πιο πριν και κακώς δεν το έκανα. Δεν είναι αντιαισθητικό να είναι ντυμένη σαν νταλικιέρης μια γυναίκα?

Ειδες που τελικα δεν εχει σχεση το ντυσιμο?
Γιατι πολλους ακουω να μιλανε για κραγμενες με αντιστοιχο ντυσιμο (gay-ικο) δηλαδη που τους πειραζει αυτο.

Για να τελειωνουμε, οι αντρες εχετε κολλημα με τους αντρες ομοφυλοφιλους.Εκτος απο τις λεσβιακες τσοντες που ειναι φανρασιωση, κανενας αντρας (σχεδον κανενας μαλλον) δεν θα κατσει να προσβαλλει μια λεσβια με προκλητικο ντυσιμο ή συμπεριφορα.Ουτε θα την κραξει.Ολα τα αλλα ειναι ΤΡΙΧΕΣ.

:roll:

σολθορν έκανα πλάκα.

Εγω μιλουσα σοβαρα…:-s

εμένα πάντως οι γκέη δεν με πειράζουν , γι ’ αυτό μην με μαλώνεις.

καλά, με πειράζουν λίγο όταν βγαίνουν στην τιβί κ θεωρούνται καλοί σε αυτό που κάνουν, που κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είναι.

κ άλλο λίγο όταν μου τρώνε τα ποπ κορν

Τερμα η παντουφλα για σενα λοιπον, γιατι εισαι ειλικρινης.

:roll:

Χμμμ… Τρώνε τα ποπ κορν του μόντε ε? Κάτι πρέπει να γίνει γι αυτό…
Να τους προσυλητήσουμε!

και μνα μου την σπανε οι κραγμενες δεν εχω φιλο γκει και ουτε θα μπορουσα αλλα εχουμε εναν στο σχολειο

Καταρχάς, να ξεκαθαριστεί κάτι: ο τρόπος που κουνιέται ή ντύνεται κάποιος ή που μιλάει ΔΕΝ σημαίνει ότι έχει και ανάλογες προτιμσεις. Αν έχετε την εντύπωση ότι η πλειοψηφεία απο λεσβίες ντύνεται σαν νταλικιέρισες ή ότι το μεγαλύτερο μέρος του γκέι αντιρκού πλυθησμού κουνιέται σαν την Αλίκη Βουγουκλάκη όταν τραγούδαγε εκείνο το κομμάτι με τη γατούλα, τότε μάλλον δεν καλό είναι να αναθεωρίσετε λίγο τις απόψεις σας. Η ομοφυλοφιλία και τα στερεότυπα συμπεριφοράς των φύλων δεν είναι κατ’ ανάγκη αλληλένδετα. Αν ήταν έτσι τότε όσοι είναι πράγματι ομοφιλόφυλοί/ές θα ξεχωρίζανε με τη πρώτη τη στιγμή που η πλειοψηφεία απο αυτούς ακόμη αναγκάζεται να κρατάει κρυφές τις προτιμήσεις τους. Και αυτό βέβαια είναι το πιο απλό επιχήρημα, αλλά αν το συνεχίσω θα πάμε σε εντελώς διαφορετική συζήτηση.
Αυτό που αναφέρει ο Demon_Cleaner έχει πιο πολύ να κάνει με την στερεότυπη άποψη του πως πρέπει και καλά να είναι τα φύλα, όχι με τους ομοφυλόφιλους. Μου φένεται απίθανο η πλειοψηφεία των γυναικών που έχεις δεί έτσι να είναι πράγματι ομοφυλόφιλες. Όσο για το αν είναι αντιαισθητικό, νομίζω αυτό εξαρτάται καθαρά απο την αισθητική του καθενός.Να το θέσω έτσι: εσύ τι πιστεύεις, εκείνη η κοπέλα που μπορεί να ήταν ντυμένη έτσι βρίσκει αντιαισθητικό το δικό σουντυσιμό ή όχι? κι αν ναί, αποτελεί αυτό σοβαρή δικαιολογία για κράξιμο?

Πυραμίδα δε με κατάλαβες, αυτό ήταν η απάντηση μου στην ερώτηση της soul_thorn όταν με ρώτησε αν θα έκραζα μια γυναίκα ντυμένη αντρικά. Θα ήταν ανόητο να πιστεύω πως όλοι οι ομοφυλόφιλοι ντύνονται έτσι. Αυτό είναι αντίληψη 4ης δημοτικού… :stuck_out_tongue:

Ναι,οκ, το κατάλαβα, για αυτό και είπα ότι ακόμη κι αντιαισθητικό να φένετε σε κάποιον δεν συμφωνώ ότι είναι λόγος για κράξιμο. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.

Αυτο το χα απορια παντα. Γιατι ειναι πιο κοινωνικα αποδεκτη η ομοφυλοφιλικη ταση των γυναικων παρα των ανδρων; Γνκ παρατηρω εναν φοβο κυριως απο την μερια των ανδρων. Δεν καιγονται ολοι για σας, καλοι μου ερωτιλοι.

Αισθητικο ειναι το θεμα. Βουταμε λιγο την γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησουμε.

Δηλαδη ειναι αισθητικα πιο ομορφο και φυσικο να μπαλαμουτιαζονται 2 γυναικες απο 2 ανδρες;
Και θα θελα να μαθω απο που εβγαλες το τελευταιο συμπερασμα περι γλωσσας και μυαλου.

Τι αισθητικο ρε, εχετε δει πως ειναι οι everyday λεσβιες; Μην κοιτατε κει στις ταινιες και φαντασιωνεστε διαφορα.:lol:

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!:stuck_out_tongue:
:lol:

Μωρε οτι αρεσει το γνωριζουμε ολοι :Ρ
Αλλα ειναι αυτο που ειπε και η σοφι-κ. Δεν ειναι αυτα που βλεπετε στις ταινιες… :Ρ
Πραγματικα ομως το 'χω απορια γιατι ειναι πιο οκ απο τον κοσμο αυτο. :-k

Οπως και γενικα η ολη φαση… εχει τυχη σε μπουκαλα να τυχαινουν κοριτσια και να παιζουν (σχεδον) κανονικα και τ’ αγορια να φοβουνται να κρατησουν χερι χερι ο ενας τον αλλον ξερω γω. Γτ πραγματικα, θα τους πουνε gay. Δεν το καταλαβαινω. :?

Δεν με νοιαζει!!:stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:
Ειδικα αυτο για την μπουκαλα!:lol: :lol:

Και η αισθητική είναι σχετική, για άλλη μια φορά…

Ένα καλό παράδειγμα. Στην Ιαπωνία υπάρχει το λεγόμενο yaoi manga/anime είδος, το οποίο και είναι σχετικό με σιτορίες ερωτα μεταξύ αντρών, είτε σε στύλ ρομάντζου, είτε θρίλερ, είτε επιστιμονικής φαντασίας, κτλ. Σας πληροφορώ το κύριο ποσοστό των ατόμων που τα βλέπουν/διαβάζον είναι γυναίκες, και μιλάμε τουλάχιστον για τα 9/10 του αγοραστικού αλλά και συνγραφικού κοινού.

gotcha

αν αυτό το πει άντρας, είναι μια σεξιστική, υποτιμητική παρατήρηση.

αν το πει γυναίκα, είναι μια εύστοχη παρατήρηση που έχει σκοπό να προβληματίσει