Gay

λοιπον , υπαρχουν τοσες γυναικες που παραδεχονται οτι θα θελαν να κανουν πολυ κατι με αλλες και μαλιστα δημοσια, πχ τωρα τελευταια η Ναταλι Πορτμαν για την Σκαρλετ Γιοχανσον (τρελα μωρα και οι 2 ,αλλη κουβεντα αυτο)
αλλα απο αντρα δεν προκειται να το ακουσεις αυτο
ειναι απλα στην φυση του καθε φυλου

Οχι απαραιτητα υποτιμητικη!:lol: :stuck_out_tongue:

Ναι, το γραφει και στο DNA…

τι άλλο φράφει το dna?

Κι εμενα η Πορτμαν δεν θα με χαλαγε.:stuck_out_tongue:

ουτε μενα8) 8) 8)

Ναι, για εναν αντρα εννοειτε οτι ειναι πιο αισθητικα ομορφο να βλεπει δυο γυναικες να μπαλαμουτιαζονται απο οτι 2 αντρες. Αυτο ισχυει για την πλειοψηφια red_pyramid, οχι για ολους.
Το τελευταιο περι γλωσσας και μυαλου το εβγαλα οταν σχολιασες οτι η γενικα αρνητικη αποψη πολλων στρεϊτ αντρων προς γκεϋ ειναι επειδη φοβουνται οτι θα τους την πεσουν ή κατι παρομοιο.

Περι του πρωτου θα συμφωνησω με το σχολιο του μοντε.:slight_smile:
Οσο για το δευτερο δεν εχεις αδικο. Εγω τουλαχιστον δεν εχω σαν συννονυμο οτι λεσβιες=μουν@ρες.:slight_smile:

Εντιτ: Ειμαι προθυμος να βοηθησω τις αγαπητες δεσποινιδες Γιοχανσον και Πορτμαν να εκπληρωσουν μια τετοια τους επιθυμια. Ειτε με ψυχολογικα μεσα, ειτε με πρακτικα.

Εμένα γενικα δε με ενοχλουν …Απλα ειναι πολύ μιζερο που μεγαλώνοντας πολύ μένουν μονοι γιατι λογω της επιλογης τους ειναι πολύ δυσκολο να εχουν συντροφο γερνώντας…Σε γενικες γραμμες καλύτερα να ειναι γκει,εστω και κραγμενος παρα η καταπιεσμενη αδερφη με τα ενα καρο ψυχολογικα που παιρνει ενα οπλο και…

Δε νομιζω πως θα διεταζε η φυση να κουτσομπολεψουμε αρνητικα τον Κλουνει ξερω που θα λεγε οτι θελει να κανει κατι με τον Τομ Κρουζ και θετικα την Ναταλι Πορτμαν και την Σκαρλετ Γιοχανσον. Οπως επισης και δε νομιζω οτι θα διεταζε να φερθουμε με επιοικια επειδη ειναι διασημα προσωπα.
Αλλου ειναι το θεμα, αυτο προσπαθω να πω.

Γιατι ειναι αισθητικα πιο ομορφο; Και γιατι στις γυναικες (σε σχεση με τους αντρες) δεν τους αρεσει να βλεπουν ανδρες να μπαλαμουτιαζονται αλλα ειναι πιο ανοιχτες γενικοτερα;
Εκει κολλαγε και το τελευταιο σχολιο. Φοβουνται για τον ανδρισμο τους αυτοι οι ανδρες που ειναι τοοοοσο κολλημενοι, αυτο εννοουσα. Δεν θα σας κραξουν οι γυναικες αν τα φτιαξετε μεταξυ σας, οι ανδρες θα το κανουν. Και ας μη μιλαμε για σχεση, για μια πλακα εστω. Αν δεν φοβαται ο αλλος για τον ανδρισμο του και στην πλακα θα κανει τον ομοφυλοφιλο και αγορι θα φιλησει στη μπουκαλα (που ελεγα πριν πχ) και και…
Φυση, φυση αλλα βαζουν μερικοι το χερακι τους.

Αυτό που ειπώθηκε ότι είναι στη φύση κάθε φύλου είναι λάθος. Είναι από την κοινωνία. Η κοινωνία προβάλλει τον άντρα ως “μαμιά”, οπότε δε γίνεται να κάνει κάτι που θα χαρακτηριζόταν ως γκέι.

Ειναι λογικο αυτο ρε Wrench, μεχρι ενος σημειου, λογω των στερεοτυπων που υπαρχουν. Ο αντρας δεν κλαιει, ο αντρας δεν δειχνει τα συναισθηματα του, ο αντρας δεν κουνιεται και δεν κανει ναζακια, ο αντρας πρεπει να ειναι αντρας και να αφηνει τα πολλα πολλα.(Νταξει μερικα εξ’αυτων των στερεοτυπων μ’αρεσουν δεν το αρνουμαι:p ) Αρα λογικο ειναι οτιδηποτε περαν των στερεοτυπων αυτων να κρινεται αρνητικα και να αρχιζουν τα σχολια, ακομα και στην πλακα να γινονται.

E ναι αυτο εννοαω. Το ιδιο στερεοτυπο μας λεει οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι κακοι κι αχρηστοι.
Και παλι γυναικα το καταλαβε, φαντασου…

Αυτό για τις “κραγμένες” που γράφτηκε,ουσιαστικά είναι υποσύνολο ενός συνόλου ατόμων που θέλουν να δείξουν έντονα τα πιστεύω και χαρακτηριστικά τους τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύουν την εμφάνισή τους.
Απλά,αναφέρεται σ’αυτό το thread λόγω θέματος.
Είναι το ίδιο με τον μεταλλά που φοράει το πέτσινο μπουφάν και το καλοκαίρι,που το t-shirt skid row έχει γίνει ένα με το δέρμα,με τον φανατίκ άντρα που χρησιμοποιεί πιο πολύ τα γράμματα γαμς.

Ο Καναβάρο ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι από τους… γκέι:? #-o :lol:
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=59005

Στο λινκ λέει και αυτό

Αξίζει να αναφερθεί ότι δηλώσεις (!) για το συγκεκριμένο γεγονός πραγματοποίησε σήμερα και ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ, Σεπ Μπλάτερ! “Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι ομοφυλόφιλοι αλλά δεν το παραδέχονται δημοσίως επειδή φοβούνται μην δεχθούν άσχημη κριτική” τόνισε στην εφημερίδα “The Times” ο ισχυρός άνδρας της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Αλήθεια, ποιος παλιός μπασκετμπολίτσας του Παναθηναικού έχει δηλώσει ότι είναι γκέι?

Ο John Amaechi

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΠΙΝΑΔΙΚΕΣ!!!
E τι γιατι ειναι πιο αισθητικα ομορφο ρε wretch?? Tωρα να αρχισουμε να κανουμε και ερωτησεις γιατι αρεσουν τα βυζια στους αντρες…

Βεβαια δυσαρεστο δεν ειναι μονο να βλεπεις μια κραγμενη που παει σαν τον φραππε, αλλα και εναν “γαμαω” ή μια “ειμαι πολυ θεογκομενα και εχω οποιον γουσταρω”.

ειναι απλα τα πραγματα .οι λεσβιες πχ εχουν συμπεριφορα σαν γυναικες στην καθημερινοτητα τους το τι κανουν στο κρεβατι τους ειναι δικο τους θεμα .
ενα μεγαλο μερος τον gay οταν βγαινει στο δρομο ειναι σαν να βλεπεις μαζι την καντυ καντυ ,την μαγια την μελισσα και την τρελη του χωριου, ολο ναζι χαρουλες και ποζα … .πως να μην τους κρα3ει κανεις μετα??

Δεν εχεις δει λεσβιες στην καθημερινοτητα τους τοτε. :wink:

Λεσβιες στην καθημερινοτητα δεν ειναι σαν αυτες που παιζουν στις τσοντες και λες ω ρε μανα μου να χα και γω 2 τετοιες.

Μη-θηλυκη συμπεριφορα,πολλες φορες και η εμφανιση ειναι διαφορετικη και κανει μπαμ.Καμια σχεση με αυτο που ονειρευομαστε :stuck_out_tongue: