χοχο
χιούμορ = χιούμορ
ερωτισμός είναι άλλο. κ έχουν πάμπολλες.
τα είπαμε κ στο άλλο τόπικ, δεν επαναλαμβάνομαι, σταματώ
χοχο
χιούμορ = χιούμορ
ερωτισμός είναι άλλο. κ έχουν πάμπολλες.
τα είπαμε κ στο άλλο τόπικ, δεν επαναλαμβάνομαι, σταματώ
ναι,αλλά μου άρεσε έτσι όπως έβγαινε:D
Εγινε τελικα ο πρωτος γαμος ομοφυλοφιλων? Στην τηλο ητανε κατι τετοιο μαλλον…:-s
Ναι εκεί έγινε. Να ζήσουν τα παιδιά:p
Εγώ κανένα πρόβλημα δεν έχω με τους gay.Αρκεί να είναι χαμηλών τόνων. Eιναι δική τους υποθεση και δικαιωμα τους να κάνουν ό,τι θέλουν. Απ’τη στιγμη που δεν ενοχλούν καποιον δεν υπαρχει λογος να τους βρίζει κανείς. Πολλοί δεν θέλουν καν να τους κάνουν παρέα -gay ειναι, δεν έχουν λέπρα! - αγνοωντας οτι μετράει ο χαρακτηρας του καθενός κι όχι η σεξουαλική του ταυτοτητα.:roll:
Μόνο σε μια περιπτωση θα είχα πρόβλημα: αν θέλανε να μου “φανε” το boyfriend:p
Δεν καταλαβα ακριβως πως εννοεις το “χαμηλων τονων”, αλλα εγω πιστευω πως εχουν ΚΑΘΕ δικαιωμα να ειναι οπως ειναι και οι ετερόφυλοι. Οπως δεχομαστε τον καθε ΚΑΦΡΟ ετερόφυλο, ετσι πρεπει και τον ομοφυλοφιλο.
Εντάξει, χαμηλών τόνων καλό είναι να είναι και οι στρέιτ. Όχι μόνο οι γκέη. Προσωπικά δε με ευχαριστεί να βλέπω ζευγαράκια να μπαλαμουτιάζονται μέσα στο δρόμο. Απλά οι γκέη είναι πιο ασυνήθιστο γενικά το να τους δεις αγκαλιά να φιλιούνται, ας πούμε.
έντιτ: λα μάλακ Βάκιλλε! Πρόλαβες.
Αν σου τρωγανε τον μποηφρεντ τοτε κατι δεν πηγαινε και τοσο καλα και μ’ αυτον.:-s
Δλδ αν του την επεφταν κανιβαλοι? :-s
Ελα ξερεις την προταση αυτογνωσιας που πρεπει να πεις τωρα.
Ας την πει, ο αγαπητος ρουδ
και ναι εγινε και στην ελλαδα!!! αν και δεν ειναι αναγνωρισμενος γιατι παρενεβει εισαγγελικη αρχη ο πρωτος γκει γαμος ειναι γεγονος!!! μπραβο τους που δεν κωλωσαν οι ανθρωποι
Φυσικά. Λάθος μου που δεν το ανεφερα και δεν το διευκρίνησα. ΓΕΝΙΚΑ είναι καλό να είναι καποιος χαμηλών τόνων.Γκέι, στρέιτ…ολοι.
@ Sofi-κ: ε, είπα ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ όχι αν το πραγματοποιουσαν…δεν σημαινει οτι θα υπηρχε ανταποκριση:p
Τραγόπαππες, ζώα, καννίβαλλοι, κλειστόμυαλοι! τι σκατά έχει η ηθική του χριστιανισμού με αυτά τα ζώα??αγαπάτε αλλήλους και αγάπα τον πλησίον σου λέει η πιο βασική διδαχή του χριστιανισμού και αυτοί οι τράγοι βρίζουν χυδαιά και με απίστευτο μίσος τους ομοφυλόφιλους…προφανώς αμέσως καταργούν κάθε χριστιανική ηθική, αφού μιλουν και εκφράζονται με απέχθεια για ένα συνάνθρωπό τους (χριστιανικά αδερφό τους). Οι ομοφυλόφιλοι έχουν μία ιδιαίτερη σεξουαλική ταυτότητα…τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο…όπως ορμονικά εγώ έλκομαι απο το γυναικείο κορμι (άνδρας γαρ) έτσι και αυτοί για κάποιο λόγο έλκονται απο το αντρικό κορμι…είναι ορμονικό…και όπως θα καταπιεζόμουν εγώ αν μου έλεγαν να μου αρέσουν οι άντρες, έτσι καταπιέζονται και εκείνοι για να τους αρέσει το αντίθετο φύλο…και η καταπίεση μόνο δυστυχία μπορεί να προκαλέσει…είναι υπαρκτό κομμάτι της κοινωνίας και πρέπει να έχει δικαιώματα ίδια με όλους εμάς…Βέβαια εδώ θα πρέπει να τονίσω πως είναι πολλές οι φορές που οι ομοφυλόφιλοι επιδεικνύουν μια ειρωνική διάθεση και μια άποψη οτι οι ετερόφυλοι είναι ανώμαλοι και οι ομοφυλόφιλοι φυσιολογικοί…Με λίγα λόγια κάνουν αυτό για το οποίο κατακρίνουν την κοινωνία που τους διαχωρίζει ως μη φυσιολογική κοινωνική ομάδα…Θεωρώ πως το κάνουν ως μέσο αντίδρασης σε όλο αυτόν τον κοινωνικό ρατσισμό που δέχονται…αλλά και με αυτό το άλλοθι αυτή τους η συμπεριφορά είναι κατακριταία. Βάλτε Στεφανίδου να δείτε τι πουριτανοί και τι κλειστόμυαλα ζώα υπάρχουν στην κοινωνία και έχουν λόγο στην τηλεόραση!!ΟΥΣΤ!πως θα προστατέψουμε τα παιδιά μας λέει ο άλλος…λες και η ομοφυλοφιλία είναι καμμια αρρώστια που κυκλοφορεί και προσβάλει τον κόσμο!κάντε τους εμβόλια ρε!!!αντιομοφυλοφιλικα…
Ας θελανε, αν ο δικος σου ηταν οκ δεν ειχες κατι να φοβασαι.
αποκλειστικες εικονες απο τον πρωτο gay γαμο στην Ελλαδα
O αλλος κραταει Μπομπ σφουγγαρακη!
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ GAY!!!(KAI TA EMO)
εμμ…οοοοοκ :?
ποσο λατρευω ολους αυτους τους δηθεν διαφορετικους μεταλλαδες/ροκαδες που εχουν ακριβως τα ιδια μυαλα με οσους κραζουν…
:-- :–
τα λες επειδη εισαι νεος ακομη εδω μεσα… αν ησουν πιο παλια θα καταλαβαινες για ποιο λογο το λεω και οτι κανω πλακα:lol: