Gay

I hope so…διοτι δν ειναι κ λιγοι οι προαναφερθεντες…:roll:

ρε διαβασε λιγο το τοπικ με τα εμο πως τα πατε… θα καταλαβεις οτι κανουμε περισσοτερο πλακα παρα σοβαρολογουμε

οκ ρε συ…απλα δν εχω κ πολυ χρονο για να κατσω να διαβαζω κ τις 31615856752613465763431246554 σελιδες του καθε thread :stuck_out_tongue:

‘Νταξ’, βασικά σιγά- σιγά σπάει ο ρατσισμός προς τους ομοφυλόφιλους. Βέβαια, δεν ντρέπομαι καθόλου να πω ότι μου τη σπάνε απίστευτα οι gay που είναι εντελώς ‘‘Αλίκη Βουγιουκλάκη’’ και το δείχνουν τόσο υπερβολικά. Και το ίδιο ακριβώς μου τη σπάνε οι αντίστιχοι straight που είναι στυλ ‘‘εγώ ο γαμ$# που τις παίρνω όλες κλπ κλπ’’. Και οι δύο είναι για τα γέλια.

Σωστος…

χιλιάδες γκέι βρισκονται γυρω μας…

Βρίσκονται παντού. Όπου και αν κοιτάξεις. Μας περικυκλώνουν, μας εγκλωβίζουν στον ασφυκτικό τους (όσο δε πάει!) κλοιό. Πολλαπλασιάζονται ασταμάτητα. Στο τέλος θα φάνε και μας!

[SPOILER]Δε ξέρω για σας, αλλά εγώ αναφέρομαι σε κείνες τις άμορφες μάζες, που μεγαλώνουν σαν υπερτροφικά ζελέ, που έχουμε γνωρίσει απο τις αγαπημένες μας ταινίες επιστημονικής φαντασίας!

[/SPOILER]

Πως?:stuck_out_tongue:

Βασικά εμπεριέχουν μέσα τους τον μηχανισμό της αναπαραγωγής τους. Και στην ουσία, δεν αναπαράγονται, με την έννοια των απογόνων. Απλά εισχωρεί το ένα μέσα στο άλλο και φουσκώνουν, σαν ζελέ, όλο και περισσότερο. Μια άμορφη μάζα, που στο τέλος θα μας καταπιεί όλους!!!

είπαμε, στις ταινίες αναφέρομαι !

Πες τα ρε:!:

εμενα που μου την επεσε ενας τι να πω?ηταν και ταριφας.μονο που δε τις μαζεψε

Μήπως το αντρικό φύλο τους φοβάται???..γιατί ??

εγω την έχω μικροτερη απο τους γκει και τρέμω

Δεν ειχα ποτε προβλημα… Ισα ισα που τους παω κιολας… :slight_smile: Οι επιλογες ειναι δικες μας και τις κανουμε οτι θελουμε στο κατω κατω …:wink:

αμα γινω γκει παιζει να κανουμε κατι?

Μα δεν ειπα οτι τους γουσταρω αλλα οτι δεν με πειραζουν καθολου…:wink: :-k

υπαρχει τετοιο θρεντ???8O8O

Οχι, ειναι ιδεα σου και στην σφαιρα της φαντασιας σου!

τοσο πολυ “το θελω” που το φανταζομαι???:p:lol:

Α δε ξερω εγω ενα απλο σχολιο εκανα ;p