Γενικα, παντως διαβασα αυτο για τα ζωα και εμεινα…8O επειδη εχω δει και εγω αρσενικα σκυλια να…:!:
Πολύ ωραίο το κείμενο rangel, και καλά έκανες και το πόσταρες. Το κείμενο καταλήγει στο ότι είναι βιολογικοί οι λόγοι μιας τέτοιας συμπεριφοράς.
Οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν πιο ανοιχτές απόψεις για το θέμα, ενώ ο δυτικός πολιτισμός όχι, τουλάχιστον μέχρι προσφατα. Για αυτό φταίει ο χριστιανισμός νομίζω, επειδή προώθησε την άποψη ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το απαγορευμένο.
Το θέμα μας είναι πως η σημερινή κοινωνία αντιμετωπίζει τους ομοφυλόφιλους. Διαβάζοντας το link που έδωσε ο φίλος gore εκνευρίστηκα. Ο λόγος είναι ότι μιλάει για gay κοινωνία, μαγαζιά και άλλα τέτοια “όμορφα”. Αν οι ίδιοι ομοφυλόφιλοι σκέφτονται έτσι, τότε μπαίνουν στο τριπάκι της περιθωριοποίησης από μόνοι τους και σε αυτήν την περίπτωση δεν τους φταίει κανένας! Ίσως να απαντήσει κάποιος ότι αναγκάστηκαν να σκέφτοναι έτσι απλά για να βρουν μία διέξοδο από την περιθωριοποίηση της κοινωνίας. Αν όντως είναι έτσι, πάω πάσο. Δεν έχω κάποιον φίλο/η μου που να είναι ομοφυλόφιλος και δεν μπορώ να ξέρω. Οι σκέψεις μου είναι λίγο “θεωρητικές”.
Σε κάποιο post διάβασα ότι αφού ενοχλείται κάποιος με το θέαμα δύο ατόμων του ίδιου φίλου να φιλιούνται, τότε δεν θα πρέπει να τον πειράζει που η κοινωνία θεωρεί τα μέταλλα σατανιστές, ή κάτι τέτοιο. Η απάντηση μου σε αυτό είναι, ας τους ενοχλεί! Δεν με νοιάζει, γουστάρω να ακούω τέτοια μουσική και όσοι έχετε πρόβλημα fuck off! Έτσι απλά, αν και η σύγκριση περιθωριοποίησης μεταλλά και ομοφυλόφιλου είναι άτοπη.
Οι περισσότεροι σε αυτό το post είπαν ότι δεν τους πειράζει να κάνει ο καθένας ότι θέλει στο κρεββάτι του. Θα διαφωνήσω γιατί το θέμα της ομοφυλοφιλίας ξεφεύγει από αυτή τη κατηγορία. Ένας ομοφυλόφιλος συνάπτει δεσμό και όχι μία σεξουαλική σχέση του στυλ βρσικόμαστε να κάνουμε έρωτα και μετά τέλος. Είναι και κοινωνικό το θέμα, διότι επιλέγουν σύντροφο διαφορετικού φύλου στη κοινωνία.
Η σημερινή κοινωνία είναι ρατσιστική; Νομίζω πως ναι, αλλά αυτό αλλάζει σιγά σιγά στις νεαρές ηλικίες. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay (άντρες και γυναίκες) αλλά δεν ξέρω αν εγώ με τη συμπεριφορά μου τους κάνω να νομίζουν ότι έχω.
Ποιος πρέπει να κάνει κάποιο βήμα για να εξαλειφθούν τέτοιες συμπεριφορές; Και οι δύο πιστέυω, αλλά το πρώτο βήμα πρέπει να το κάνει αυτός που είναι ομοφυλόφιλος, δηλαδή να βγει και να το πει. Αν φοβάται για το τι θα πουν οι άλλο, ίσως θα πρέπει να φοβάται λιγότερο και να βρει το θάρρος να μιλήσει. Το πόσο δύσκολο είναι δεν το ξέρω, αλλά όσο και να είναι πιστεύω πως πρέπει να το κάνει, για το δικό του καλό.
Αυτά τα λίγα από μένα, με καθαρά φιλική διάθεση και ελπίζοντας ότι δεν είπα καμιά χοντράδα…
( ευγε…)
Δεν είπες καμία χοντράδα!
Σαν λαός πάντα περιθωριοποιησούσαμε το διαφορετικό. Είτε αυτό αφορούσε την μουσική , τον τρόπο ζωής, ακομά και το τρόπο ντυσίματος…
Εκεί πο μεγάλωσα το να έλεγες ότι ακούς μέταλ μουσική ήταν κάτι το αδιανόητο … ασε που ανάμεσα σε 15.000 αν8ρώπους μόνο 2 ήταν οι κα8αροί μεταλλάδες…
Όσο αφορά όμως τους ομοφυλόφιλους, έχω γνωρίσει αρκετούς στην ζωή μου. Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή πάντα είσαι λιγο σφιγμένος αλλά είναι μέχρι να καταλάβεις ότι και αυτός είναι άνθρωπος με τισ ιδιαιτερότητες του…
Με ενοχλεί να εκούω…"ααα… αυτός είναι πούστης! " και κάτι άλλα του στυλ δέρνει τα παιδία του το παιρνάνε στο ντούκου…
Το σημαντικό είναι να ασχολούμαστε με αυτά που επηρρεάζουν και την δικιά μας ζωη, ή να κοιτάμε τα δικά μας κουσούρια και όχι σαν κλασσικες ¨ καμήλες ¨ να κοιτάμε την καμπούρα του αλλουνου…
αχ αχ 2 ε? τι μου θυμησες τωρα…
Εμ αμα απο τους μεταλλαδες μονο 2 ηταν καθαροι πως να μην μπαινουν μετα στο περιθωριο?
Έντιτ: Λάθος ποστ.
O dark of the sun και ο freedomofpop τα έχουν!!!
xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxax :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ναι χμμμμ… :lightsabre: :lightsabre: :blow: :blow: :x :x :thumbdown: :twisted: :spam:
( )
:D:D
Χμμμμ… Μην είσαι τόσο σκληρή και προσβλητική. Θα με αναγκάσεις να κάνω edit!!!
εγώ φταίω που σου βρίσκω και κάτι να κάνεις…
witch και Bloody Angel μη διαβάσετε το από κάτω
Με πόσα έρχεσαι σε εμάς? Θα σου παρέχουμε ό,τι ζητήσεις και θα οργανώσεις το γυναικείο department και όταν κατακτήσουμε τον κόσμο θα σου χαρίσουμε και μερικά νησάκια…
Μπορώ να τα κατακτήσω και χωρίς εσάς… Αρκεί οι “Gathered” να ενώσουν τις δυνάμεις τους… !!!
γαμώτο…πέσαμε σε φανατικιά!
Αν σε συστήσω και στον ατακαδόρο φίλο μου που τόσο θες να γνωρίσεις?
Αμα συνεχιστει το σπαμμαρισμα στο τοπικ, κλειδωστε το καλυτερα…
Συμφωνω. Κραζατε για το σπαμ, και συνεχιζετε το ιδιο…
βασικά, αυτό είναι σπαμ που δεν προσβάλλει… Μεγάλη διαφορά…
Ναι αλλα ειπαμε στο τοπικ να γινεται κουβεντα σοβαρη δεν γινετε το 70% των ποστ να ειναι σπαμ, οτι σπαμ και αν ειναι γινεται κωλος. Οκ ολοι κανουν σπαμ και εγω βεβαια αλλα στο συγκεκριμενο τοπικ το θεμα ειχει ξεφυγει.