Gay

Κοίτα,αυτό που ήθελε υποθέτω να πεί(υποθέτω επειδή δεν τον παρακουλουθώ,δεν τον πάω) είναι ότι όπως τα παιδιά μαθαίνουν για την ετεροφυλοφυλία από νωρίς,έτσι θα έπρεπε και για την ομοφυλοφιλία.Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πάρεις το παιδί και να του πεις με σοβαρό ύφος 'Ξέρεις υπάρχουν κάτι ‘ανθρωποι που λέγοντε γκέι και πρέπει να διαλέξεις αν είσαι ένας από αυτούς’,ή κατι τέτοιο.Απλά δεν κρύβεις την ύπαρξη της ομοφυλοφυλίας,εμένα τουλάχιστον μου ακούγετε απλό.Ίσως αυτό συμβένει επειδή δεν θα με ενδιέφερε αν το παιδί(αγόρι ή κορίτσι) ενδιαφερθεί για το ίδιο φύλο αλλά για το αν είναι ευτηχισμένο και δεν έχει ενωχές ή αναστολέςγια την σεξουαλικοτητά του,να μην έχει συνδέσει το σέξ με τη βία (έτσι το πλασάρουν τώρα),κ.τ.λ.

Απορία προς τους ‘φυσιολογικούς’ που κρίνουν τόσο εύκολα το διαφορετικό:έχετε γνωρίσει (ενοώ συναναστραφεί με κάποιον γκέι ή λεσβία?

Πληροφοριακά πάντως,για όποιον το ψάχνει παραπάνω να αναφέρω τις έρευες ενός σεξολόγου,του Κίνσει(Kinsey) που έδειξαν ότι οι πλειοψειφία των ανθρώπων έχει τάσεις και για τα 2 φύλα,το κάθε άτομο σε διαφορετικό βαθμό.Προσοχή,δεν του ήρθαν μια μέρα στο κεφάλι του ανθρώπου,αυτά είναι αποτελέσματα ερεύνων μέσα από πάνω από 10 χρόνια σε πάνω από 100.000 ανθρώπους.

QTF 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Ορίστε μερικά video που βρήκα επί του θέματος.Τα χωρίζω σε κάποιες κατηγορίες.

Αυτά είναι βίντεο από σχολική εργασία στης Η.Π.Α.

Εργασί πάνω στο θέμα από πανεπιστίμιο.

Καθηγητής του πανεπιστημίου μιλάει για την ομοφυλοφιλία.Από τα πιο ενδιαφέροντα βίντεο που έχω δεί.

Και η αντίθετη πλευρά,άνθρωποι που είναι εναντίον.

Θα βάλω αργότερα και άλλα.

Οι GAY απο που ηρθαν … ουρανοκατεβατοι …?#-o :-s :lol:

Hail στον gay σερβιτόρο στο Sofrano!! (rock bar στη Νάουσα της Πάρου)
Πλάκα είχε ο π##στης!! :lol:

Καλοπερασαμε βλεπω ε?

Χαχαχα, μου τον θύμισε! Όντως πλάκα είχε! Αχ, τι όμορφα που ήταν στην Πάρο :slight_smile: :roll:

8O 8O 8O 8O

Καλοπερασατε με τον σερβιτορο και οι 2 βλεπω!!!:roll: :roll:

Όντως. Γελάσαμε στις 5 το πρωί :stuck_out_tongue:

Aδιακριτη ερωτηση: Kαι τι κανατε μεχρι τις 5 το πρωι, μονο γελουσατε???:lol: :stuck_out_tongue:

Γκρ, γκρρρ γκρ.

:stuck_out_tongue:

Πηγες με γκεη? Εισαι γκεη? Αληθεια τωρα?

Παιδιά, το Μάνο ρωτήστε! Gay ήταν ο σερβιτόρος, άμα υπάρχει κάτι ύποπτο με το Μάνο θα ήταν!

Μπα εσύ θα ξέρεις καλύτερα, φανάρι γαρ. :stuck_out_tongue:

What happens at the “sofrano”, stays at the “sofrano” :wink:

Με κανεις και ανησυχω!

Ποτέ δε θα μάθετε τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ(πρωί). Μουαχαχαχχαχ

Πανω κατω καταλαβαμε…:twisted: :twisted: :twisted:

Καποιος το γλεντησε πολυ εκεινο το βραδυ και καποια επαιρνε ματι…:naughty:

X-FILES… θα λυθει το μυστηριο…:stuck_out_tongue:

Eμενα η Αλοη μου ειπε πως τα εχει καταγραψει ολα και καποτε θα βγουν στη φορα. Την πιεζω για να παρω πρωτος κοπια τωρα.