Genres’ All-Time Top-50 Releases (by Request)

Κι αν θέλουν κάποιες και κάποιοι να μοιραστούν μαζί μας τις 50 πιο αγαπημένες τους ΕΠΙΚ ΜΕΤΑΛ (ΣΚΕΤΟ, ΟΧΙ ΝΤΟΥΜ ΔΙΣ ΤΑΗΜ) κυκλοφορίες εβα, εδώ είμαστε να τις υποδεχτούμε με ένα Μελιτόκρασο στο χέρι :axe: :drop_of_blood:

2 Likes

Πιστεύω ότι θα απέχω (μέλλοντας διαρκείας, ελπίζω να το κρατήσω και να μην γίνει αόριστος) από τη διαδικασία, αλλά δεν άντεξα όταν διάβασα τη λίστα του @Red_Viper. Ανατρίχιαζα με κάθε λέξη στις αναφορές των τεσσάρων πρώτων δίσκων των Candlemass. Υπάρχουν εκατοντάδες γκρουπ που παίζουν doom (+ ό,τι άλλο θέλουμε να βάλουμε μπρος/πίσω σαν προσδιορισμό), αλλά στα δικά μου αυτιά, αυτοί βάζουν θεμέλια, ρίχνουν μπετά και κανα-δυο ορόφους για το συνολικό ιδίωμα.

Ναι, από τον 1ο ως τον 4ο υπήρχαν πολλές άλλες μπάντες. Ναι, ίσως οι Candlemass έπεσαν στην περίπτωση και προβλήθηκαν, ενώ άλλοι όχι (σόρι, ήμουν μικρός και σε εποχή όπου η πληροφόρηση ήταν το ΗΜ/ΜΗ [οπως λέμε epic doom/doom epic ή μ-λ ΚΚΕ/ΚΚΕ μ-λ ένα πράγμα] για να ξέρω τα μυστικά της μουσικής βιομηχανίας).

Αλλά η φωνή του Messiah είναι ό,τι πιο ταιριαστό σε μοιρολόι (εσκεμμένο indirect reference στο Mourner’s Lament, που απορώ από ποια μακάβρια περίσταση εμπνεύστηκαν για να το γράψουν και αποτελεί κάτι το οποίο ΠΟΤΕ δεν θέλω να ακούσω από άλλο στόμα, παρά μόνο από τον καλόγερο και από τα ηχεία με συνοδεία μουσικής). Ενώ ο Langqvist υπόδειγμα φωνής για τραγούδια που περιγράφουν τρομακτικά παραμύθια, γεννημένα σε σκοτεινές σπηλιές και υπόγεια μπουντρούμια εγκαταλελειμένων κάστρων. Το Under The Oak -για εμένα- είναι εκεί όπου τέμνονται τα δύο παράλληλα σύμπαντα των Candlemass.

Και αναρωτιέμαι, πόσες μπάντες καυχιόνται ότι με δύο σερί διαφορετικού στιλ τραγουδιστές έγραψαν μουσικά μνημεία που βοήθησαν να σχηματιστεί ένα ολόκληρο ιδίωμα; Πάω να φύγω, γιατί ίσως αρχίσω να σκέφτομαι λίστες.

Σε άλλα νέα, ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ; Πάλι λίστες; Και γιατί οι μισοί δεν βάζετε τους Trouble; Πάω να δω αν έχω χρόνο να φτιάξω λίστα, ελπίζω όχι.

6 Likes
  1. Into Glory Ride

Επόμενο τασκ;

5 Likes

Βάλε το 20 φορές για να είναι ολοκληρωμένη η λίστα σου πλιζ.

1 Like

Σαφώς!! Αν είναι δυνατό, μια αναφορά και στα υπόλοιπα 49 (με αχνό γκρι χρωμα τα φοντς, μην είμαστε και ιερόσυλοι) και είμαστε κομπλέ! :grin:

1 Like

Επομενο τασκ να βάλεις μαζι στην πρωτιά το hail to England και το Blood Fire Death γιατί δεν ειναι διλήμματα αυτά :stuck_out_tongue:

Αιώνιο δίλημμα IGR με HTE.

1 Like

Βάλε κι ένα Deliver us ισοβαθμία πρωτιάς!

Into Glory Ride, Hammerheart και για τα υπόλοιπα το συζητάμε.

1 Like

Νομίζω φτιάξαμε μια ατμόσφαιρα, bring on the lists

Βάζουμε οτιδήποτε epic, σε όποιο παρακλάδι και αν ανήκει?

1 Like

Κανένα διλλημα το Into Glory Ride είναι το απόλυτο epic album heavy metal από Manowar.

Twilight of the Gods, Into Glory Ride, Hammerheart, Hail to England (μ’ αυτή τη σειρά, έτσι πάει, εναλλάξ) και για τα υπόλοιπα το συζητάμε

1 Like

Ήγγικεν (ξανά) η ώρα (των φτωχών και μη) :exclamation:

1 Like

Αποστόλη μην flame-άρεις, αποστόλη μην flame-άρεις.

Αποστόλη flame-αρε, Αποστόλη flame-αρε να δούμε κάτι

Τα έχετε όλα λυμένα, δεν χρειάζεται :stuck_out_tongue:

Job done

Όντως, έκανα ό,τι είπα :slight_smile:

Anyone else?

Come on lads, don’t be shy

Όλα καλά, κι εγώ συμφωνώ ότι το IGR είναι το καλύτερο έπικ μέταλ άλμπουμ των MANOWAR.