Geoff Tate Empire 30th Anniversary Tour

Gimme Shelter Film Festival proudly presents

GEOFF TATE
LIVE IN GREECE
EMPIRE 30th ANNIVERSARY TOUR
EMPIRE & RAGE FOR ORDER
BOTH PERFORMED IN THEIR ENTIRETY

Can’t you feel it coming? Can’t you hear it calling?

O Geoff Tate επιστρέφει στην Ελλάδα και παρουσιάζει στην ολότητά τους δύο από τα εμβληματικότερα και ιστορικότερα άλμπουμ.

Τα Empire και Rage For Order ζωντανεύουν στη σκηνή,
σε ένα μοναδικό show διάρκειας 2,5 ωρών!

GEOFF TATE
EMPIRE 30th ANNIVERSARY TOUR

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022
Gagarin 205 Live Music Space, Αθήνα

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022
Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη

Ήταν 14 Φεβρουαρίου του 2019 όταν ο Geoff Tate σάρωσε τη σκηνή του Gagarin 205 παρουσιάζοντας ολόκληρο το Operation:Mindcrime.
Στις 14 Οκτωβρίου 2022 επιστρέφει δριμύτερος για να γιορτάσει μαζί μας τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του ανεπανάληπτου Empire, παρουσιάζοντάς το από την αρχή ως το τέλος, μαζί με το μοναδικό Rage For Order!

Tην επόμενη μέρα ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, ξανά στο Principal, για να ολοκληρώσει, 1340 μέρες μετά, αυτό που ξεκίνησε στην αξέχαστη τελευταία του εμφάνιση εκεί, το 2019!

Δυόμιση ώρες με δύο ολόκληρα albums αλλά και ένα best of encore-εκπληξη, που δεν θα αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο!
Η λογική συνέχεια των δύο αξέχαστων live του 2019.
Όσοι ήσασταν εκεί, ξέρετε για τι μιλάμε!

Η προπώληση και για τα δύο shows ξεκίνησε αποκλειστικά
στα 123tickets.gr & GSFFathens.com, με εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό early bird συλλεκτικών hard copy εισιτηρίων, στην τιμή των 25€.
Προλάβετε!
Η τιμή ηλεκτρονικής προπώλησης ενδέχεται να επιβαρυνθεί με χρέωση μεταπωλητή.

GEOFF TATE
LIVE IN GREECE
EMPIRE 30th ANNIVERSARY TOUR
EMPIRE & RAGE FOR ORDER
BOTH PERFORMED IN THEIR ENTIRETY
Α GSFF Event

Αθήνα
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022
Gagarin 205 Live Music Space

Θεσσαλονίκη
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022
Principal Club Theater

Προπώληση: www.123TICKETS.gr | www.GSFFathens.com

#GSFFathens #TATEathens #TATEskg #TATEgreece #GeoffTate #Empire #Empire30yrs #RageForOrder

Περισσότερες πληροφορίες:
+302106231077 | GSFF@GSFFathens.com

10 Likes

:heart_eyes:

:open_mouth: :hushed:

1 Like

Την προηγούμενη φορά τον σνόμπαρα και όταν μου είπαν πως έπαιξε καλά, το μετάνιωσα κάπως. Θα επανορθώσω τώρα, καθώς είναι και άκρως θελκτικό το γεγονός πως θα παίξει τα δύο αυτά αριστουργήματα.

4 Likes

Ζηλευω ξεκαθαρα, το Empire ειναι το 2ο αγαπημενο μου Queensryche μετα το Promised Land, και το Rage For Order το 3ο. Και οσο και να ειναι μαλακια αυτο που θα πω, δυστυχως live εκτελεσεις αυτων των δισκων χωρις την φωναρα του Tate για μενα δεν νοουνται, ενω αντιθετως live εκτελεσεις χωρις τους υπολοιπους (που εχουν φυσικα πολυ μεγαλυτερο δικαιωμα στο legacy της μπαντας κατα τα αλλα), μια χαρα νοουνται…

Ακυρο, μολις το εψαξα και παιζει 15 Ιουνιου στη Νεα Υορκη, για το ιδιο ακριβως tour. Οκ, δεν ζηλευω.

ΥΓ. Γιατι με bold γραμματα ολοκληρος ο τιτλος? Φαινεται ασχημο :stuck_out_tongue:

5 Likes

A δεν ξερω, κοπι πειστ το κανα απ το φβ

1 Like

Μας αρέσει, δεν μας αρέσει και ακόμα κι αν λάβουμε υπ’ όψιν τόσο τις -δεδομένες- γραφικότητες/μικρότητες που έχει κάνει ο Tate μετά το “χωρισμό”, όσο και τον λίαν αξιοπρεπή και συμπαθή La Torre, η παραπάνω άποψη είναι η μεγάλη αλήθεια και απέχει παρασάγγας από τα να χαρακτηριστεί “μαλακία”. Και αυτό όχι γιατί υιοθετούμε καμία “χατζημεταλλάδακικη”, “κολλημένη” νοοτροπία, αλλά γιατί ο μέγιστος έχει σημαδέψει αιώνια τα τραγούδια με τις ερμηνείες του.

Δισκάρες και τα δύο, με το “Rage for Order” να βρίσκεται καθαρά ψηλότερα, βάσει των δικών μου γούστων.

4 Likes

Στην operation mindcrime tour, πριν 3 χρόνια, πέρασα καλά αλλά οι αναμνήσεις ξεθώριασαν γρήγορα παρόλο που δεν έχω πάει σε πολλά λαιβ απο τότε. Επειδή πιστεύω οτι κάποια στιγμή θα τα βρουν και θα περιοδεύσουν όλοι μαζί ξανά i’ll pass.

Με βαση ολα τα δραματα που εγιναν… πολυ δυσκολο αυτο.
Οταν παιζει ρολο και η γυναικα καποιου στην ολη υποθεση, ακομα πιο δυσκολο.
Βλεπε Σεπουλτουρα και Γκλορια. Αν και αυτη ηταν φουλ τοξικια.

2 Likes

Δε γνωρίζω αν φταίει γυναίκα η άντρας και δε νομίζω πως έχει ιδιαίτερη σημασία. Σου δίνω δίκιο όμως πως, μάλλον, δεν πρόκειται να γίνει ρεγιουνιόν στηνσυγκεκριμένη περίπτωση

Δεν ειπα γενικα καποια γυναικα, ειπα η γυναικα του Tate συγκεκριμενα :stuck_out_tongue:

Αυτη και η κορη της (θετη κορη του Tate) ειχαν μπει στο management της μπαντας και τα υπολοιπα μελη της μπαντας ενιωθαν οτι για μια τριετια οι μονοι που επαιρναν αποφασεις για την μπαντα ηταν ο Geoff Tate και η γυναικα του. Ετσι λοιπον απελυσαν (χωρις να το πουν πρωτα στον Tate) και τις δυο :joy:

Αυτο προφανως ξεκινησε την ρηξη και επισημα, και ο Tate δεν ηταν και πολυ ηρεμος με τις εξελιξεις. Δεν ξερω και δεν μπορω να ξερω ποιος εχει δικιο εν τελει και ποιος οχι, αλλα η κινηση των υπολοιπων 4 να απολυσουν πρωτα τις δυο γυναικες και στην συνεχεια τον Geoff Tate, ηταν αυτο που λεμε στο χωριο μου τεραστιο dick move, ακομα κι αν ειναι αληθεια οτι ειχαν καπηλευτει την μπαντα ο Tate και η οικογενεια του. Κοινως, ηταν σιγουρα μαλακες κι αυτοι οι 4 στην ολη φαση.

Και διαφωνω για το αν εχει ιδιαιτερη σημασια, αφου μιλουσαμε για την πιθανοτητα reunion. Οταν τα grievances ειναι τετοιας φυσεως, πολυ δυσκολα ξεπερνιουνται, οπως εχουμε δει και με Sepultura. Εδω εχουμε μπαντες σαν τους Fear Factory να εχουν διαλυθει 3 φορες (με διαφορετικα μελη της μπαντας να παιρνουν πουλο καθε φορα :joy: ) χωρις απολυτως ΚΑΝΕΝΑΝ σημαντικο λογο, δε θα διαλυονταν οι Queensryche οταν επαιξε δραμα με την γυναικα του ενος?

Θα βγάλει κ τους 2 δίσκους?μακάρι

Αναφορικά με την πιθανότητα reunion που συζητάτε παραπάνω, είχα βάλει στο topic των Ryche ένα video, πριν κάνα μήνα, στο οποίο γίνεται μια αναφορά από τον Tate επί του θέματος. Βέβαια, δεν βγαίνει πολλή άκρη.

On topic:

Από τη στιγμή που έγινε reunion των Guns N’ Roses, τίποτα δεν είναι απίθανο σε αυτή τη ζωή :joy:

4 Likes

τι συγκρίνεις όμως, άλλο το μαρούλι εκειπέρα.

Ποτε δεν ξερεις για ποσο μαρουλι διατιθεται ο καθενας να βαλει νερο στο κρασι του…! Ο Gilmour και ο Waters ας πουμε, δεν εβαλαν ποτε.

3 Likes

στο φτιαξα :kissing_heart:

2 Likes

Πω, επρεπε, ηθελα να το πω κι εγω :grin:

1 Like

Ημιτελές και για λίγες μόνο αρπαχτες, σιγά το reunion

20:00 που γράφει το εισιτήριο είναι ώρα που ανοίγουν οι πόρτες να υποθέσω;