Ακουστηκαν/γραφτηκαν γκρινιες για ελλιπες drum kit,ηλεκτρικο,ηταν τοσο ενοχλητικο δηλαδη?
Προφανώς και όχι. Μια χαρα επαιζε ο drummer.
Στο review του rocking αναφερομαι οπου διαβασα “Εξαιρετικό επίσης είναι και το στήσιμο της πεντάδας, με μοναδική τρόπον τινά παραφωνία το λιτό drum set, ειδικά αν φέρει κανείς στο μυαλό του τις από τα θηριώδη σετ της δεκαετίας του '80, μια εικόνα με την οποία η μουσική των Queensrÿche έχει συνδεθεί και αποτελεί μέρος της μυθολογίας.”
Ε για το οπτικό της υπόθεσης και “τρόπον τινά” λέει, σιγά τη γκρίνια
Μονο ως θετικο μπορει να εκληφθει η απουσια υπερβολικου drum set χωρις καμια χρηστικοτητα.
Σε λιγο θα μας πειτε οτι ηταν ξενερα που η μπαντα δεν ειχε glam αφανες
Παίδες το drumset ήταν λιτό ή ήταν… ηλεκτρονικό; Γιατί από τα βίντεο που βλέπω νομίζω είναι edrums και όχι κανονικά. Που για μένα είναι αρκετά γελοίο, γιατί μάλλον γίνεται για λόγους cost cutting. Κι εγώ edrums έχω στο σπίτι και υποκλίνομαι στην πρόοδο της τεχνολογίας και την ευελιξία που μπορούν να σου προσφέρουν, αλλά το feeling και τον ήχο των αληθινών drums δεν μπορούν, και κατά τη γνώμη μου για αυτήν την μουσική, δεν πρέπει να τον αντικαταστήσουν.
Μένοντας στο θέμα του cost cutting νομίζω ότι η μπάντα είναι κατά τα 2/4 ίδια με το 2019, νομίζω βλέπω ίδιο μπασίστα και έναν κιθαρίστα, σωστά; Ρωτάω γιατί το 2019 όπως είχα γράψει και τότε είχα απογοητευτεί εντελώς με την μπάντα, ήταν οριακά σε επίπεδο ημιεπαγγελματιών μουσικών και χαντάκωσαν την μουσική απίστευτα. Στα βιντεάκια που βλέπω τώρα μου φαίνονται κάπως βελτιωμένοι. Ήταν όντως; Υπάρχει κάποιος άλλος που τους είδε και τότε για να συγκρίνει; Για να ξέρω αν θα πάω να τον δω από κοντά το 2025, γιατί φυσικά, είναι αμέτρητη η λατρεία…