Επειδή ξέρουμε ότι είστε της λεπτομέρειας και σας αρέσει να δίνουμε έμφαση, βγάλτε στιγμιότυπο με το συγκεκριμένο σημείο:
Ο GEOFF TATE θα παίξει : Κ-Α-Ι ΑΠΌ ΤΟ 1o EP (1983) K-A-I AP;O TO THE WARNING (1984) K-A-I ΑΠΟ TO RAGE FOR ORDER (1986) K-A-I AΠO TO OPERATION: MINDCRIME (1988) K-A-I ΑΠΟ TO EMPIRE (1991) K-A-I ΑΠΟ ΤΟ PROMISED LAND (1994)
Δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει αυτο,θα πρεπει να δουμε τι σετλιστ εχει παιξει σε προηγουμενες συναυλιες.
O Tate είναι η τρανή απόδειξη ότι ένας rock/metal τραγουδιστής με στοιχειώδη κλασική παιδεία και την ελάχιστη προστασία των φωνητικών του χορδών μπορεί να αποδίδει πολύ καλά και μετά τα 60.
Κάτι “αυτοδίδακτα ταλέντα” και κάτι “δίνω το 100% κάθε βράδυ για το κοινό μου, ακόμα και με 41° πυρετό” είδαμε τι πάθανε…
Ο Tate την τελευταία φορά που ήρθε γάμησε. Και η μπάντα του ήταν άψογη. Είχε παίξει όλο το Rage ( στο Killing Words με πήραν τα ζουμιά) και όλο το Εmpire και κάνα δυο κόμματια από άλλους δίσκους. Μακαρι να είναι στα ίδια επίπεδα και τώρα.
Βέβαια το 2022 τα τικετ είχαν από 20-25€ και τώρα είναι από 34€ προπωληση,40€ ταμείο,οκ δεν θα κλαφτουμε για το 10ευρω,αλλά είναι μια διαφορά μέσα σε 2 χρόνια μόλις.
Αυτό με τα καπελάκια που φοράει όλη μπάντα ,τι είναι,μέρος του show?
Επειδή τον είδα πριν 2 βδομάδες εδώ στην Ιρλανδία, πάιζει κι 1-2 μεταγενέστερα τραγουδια (από το Tribe) κι ένα από Promised Land. Πιο πολύ έμφαση σε Operation και Rage.
Okey,απλα δεν μου κολλαει αυτο το στυλ country show που εχουν στο stage,ολοι με καπελα καουμποι,γυαλια ηλιου,ο αλλος φορουσε πουκαμισο πουα σε ενα βιντεο που ειδα προσφατο.
Δεν με ενθουσιαζει το line up και η σκηνικη τους παρουσια,γιαυτο ειμαι 50/50.
Η ιδια μπαντα ειναι με περισυ που επαιξαν Empire-Rage.Ηταν καταπληκτικοι οι τυποι και δεν εχασαν νοτα,απο τα καλυτερα live που εχω παρακολουθησει!
Αν επεφτε σε πιο βολικη μερα απο Κυριακη,σιγουρα θα ξαναπηγαινα…
Συμφωνω απολυτα με φιλο evil
Μη σας αποθαρυνει η σκηνικη παρουσια της μπαντας
Οσοι δεν τον εχετε δει να πατε
Οπως εγραψα και πιο πισω η τελευταια φορα που ηρθε ,Tate και μπαντα αψογοι!!
Παραμένω σταθερός στην άποψη μου . Να συμπληρώσω κι εγώ ότι η μπάντα είναι μια χαρά , ειδικά στα Χανιά που είναι και πρόσφατη εμφάνιση, είχα περάσει πάρα πολύ καλά