Ghost-PREQUELLE

Ο νέος δίσκος βγαίνει 1 Ιουνη! Για download υπάρχει ήδη διαθέσιμος ψηφιακά. (ενοώ με πληρωμή στο site της μπαντας, δεν έχω ψάξει τα torrents)

4 Likes
4 Likes

Ωραίο το κομμάτι με μια γρήγορη αφτιά… το εξώφυλλο επικό!

1 Like

το Meliora το ελιωσα,για να δουμε τωρα.Τ εξωφυλλο μ αρεσε κ εμενα πολυ

1 Like

Το Meliora ήταν δισκάρα. Το Square Hammer το έβλεπα μέχρι και σε όνειρα. Απίστευτα πιασάρικο κομμάτι. Το Rats μου άρεσε.Δεν ξετρελαθηκα Αλλά μ άρεσε. Για να δούμε τον νέο δίσκο λοιπον…με την ελπίδα να περάσουν από Ελλάδα!!

1 Like

Εξωφυλλαρα οντως! Το κομματια αρκετο ωραιο μπορω να πω .

Υ.Γ. Φερτε τους να ανοιξουν τους Maiden

Ψιλομέτριο μου φαινόταν αλλά οι κιθάρες από την μέση και μετά το σώζουν.Να πω την αμαρτία μου τον φοβάμαι τον νέο δίσκο μετά τα προβλήματα που είχε η μπάντα τον τελευταίο καιρό.Δεν ξέρω αν μπορούν να φτάσουν τα επίπεδα του Meliora.Κρίσιμο άλμπουμ πάντως για αυτούς…θα δείξει εάν θα πάνε στο επόμενο επίπεδο ή όχι.

1 Like

Τελικά είναι Ghost B.C. ή Ghost B.Ö.C.?

1 Like

Ghost σκετο. το BC ηταν γιατι αρχικα ειχαν μια δικαστικη διαμαχη στην αμερικη αν δεν κανω λαθος.Κερδισαν και ειναι σκετο.

1 Like

Βασικά είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό το Abba meets B.O.C που παίζουν, το κομμάτι αρχίζει και γίνεται κολλητικό…

1 Like

Μια ενσταση εχω μονο στο κομματι. Κανει το ωραιο κοψιμο στο 2.46-2.54…ε εκει επρεπε να μπει μια με την ριφαρα που παιζει και μετα με τη γεφυρα με τα πληκτρα.Λεπτομερειες θα μ πειτε αλλα για ακουστε και σκεφτειτε το λιγο…Οβιδα θα ηταν το σημειο !

Εμένα μου αρέσει πολύ το κλείσιμο με το beat-άκι και το όργανο και μετά που μπαίνει το βαρύ ριφφ το απογειώνει. Γαμώ!

2 Likes

Έχει αρχίσει και μου κολλάει και μένα…το σημείο με τα AH μετά το ρεφρέν μου θύμισε για κάποιον αρρωστημένο λόγο το παρακάτω έπος…

Κλέβει Savatage/Fortune(US) και μια τζουρα Nightwish μονάχα.

Ξεδωστε…

Δίκιο έχουν ρε, ξέρεις κανένα άλλο τρόπο να βγάλουν κανα φράγκο?

Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με νέες κυκλοφορίες, αλλά από τις λίγες με τις οποίες ασχολήθηκα, το Prequelle ήταν με διαφορά η κορυφή του 2018. Μόνο τους (τωρινούς) Opeth μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν κάτι καλύτερο, αλλά δεν το έκαναν φέτος. :slightly_smiling_face:

1 Like

Αναμενόμενο και το επόμενο αν βγεί απο τώρα θα το βγάλουν καλύτερο κτλ κτλ. Η χρονιά φέτος ήταν φτωχική, αλλά ευκολά ξεχωρίζει το Satan για φέτος. Ντάξ κάτι ασόβαρα outlets τυπου loudwire … των Αγγλικών φυλλάδων της future κτλ. Ο δισκός για μένα δεν πάει ούτε σε 30άδα. Συμπαθής ο παπα…καρδινάλιος, ήθελα να πω στους κύκλους της μασωνίας και του μέσου ακροατή, αλλά ας μη γελειώμαστε, το ανεκδοτό θα έχει ημερομηνιά λήξης.Εκτός αν μετά γίνει πατριάρχης.

Λες να αλλάξει… δόγμα ;;;

Τι πάπας τι πατριάρχης

1 Like

Για πες 30 δισκους καλυτερους απο το Prequelle, να τα ακουσω να δω τι εχανα τοσους μηνες