η τελευταια παραγραφος σου ειναι ολη η ουσια
Σωστός, αν και οι Maiden απέκτησαν δυνατό μαρκετινγκ μετά το ΝΟΤΒ, δεν το είχαν από την αρχή της καριέρας τους.
Ξαναβάζω αυτούσιο αυτό που έγραψα γιατι χάρη στον κουίντομ το ξεχυλώσατε.
1ο δεν παραδέχομαι οτι είναι φοβεροί?
2ο δεν παραδέχομαι οτι θα ήθελα την δουλειά που κάνουν, να την κάνουν και άλλοι?
3ο έγραψα πουθενά οτι τους σπρώχνουν οι δισκογραφικές?
4ο είπα να μην τους ακούτε?
5ο πιστεύετε ειλικρινά οτι μουσικά μπορουν για κάτι παραπάνω και αν ναι δικαίωμα σας, εμένα δεν μου δείχνουν κάτι τέτοιο
6ο που στο δι@@λο έκλαψα για άλλες μπάντες, είπα απλά ότι είναι κρίμα έχοντας στο μυαλό μου μπάντες όπως converge και cult of luna να μην έχουν το stage που τους αξίζει γιατί κοιτάνε μόνο την μουσική και δεν δίνουν τίποτα άλλο στον λαό.
Είπα την άποψη μου και πετάχτηκε ένα δίποδο να αρχίσει τις φασαρίες, και μετά απο αυτόν ειλικρινά με όλο τον σεβασμό παρασυρθήκατε και αρχίσατε να λέτε για χατζημεταλάδες… κρίμα.
Υ.Γ. Στον γάμο μου το life eternal χορέψαμε μετά την είσοδο μας, δεν το γνωρίζετε, δεν σας αφορά αλλά χαλαρώστε πριν αρχίσετε να βγάζετε συμπεράσματα δεν είπα κάν οτι δεν μου αρέσουν οι ghost, διαβάζετε καλύτερα.
Δεν ξέρω γιατί σκοτώνεστε εσείς εδώ μέσα, απλά πέρασα να πω ότι το καινούργιο τους αρχίζει να με κερδίζει όλο και περισσότερο.
Όλο έτσι την πατάω με τους ghost. Στην αρχή δεν με ενθουσιάζει και πολύ και μετά από 2 μέρες το έχω στο ριπιτ.
Γρήγορο και περαστικό πρώτο σχόλιο για το “Impera”, δίχως καμία αφορμή και αιτία:
Από τα δημοσιευμένα, “Hunter’s Moon” συμπαθητικό πολύ, “Call me Little Sunshine” ψιλοαδιάφορο.
Από τα υπόλοιπα, έναρξη (“Kaisarion”) και φινάλε (“Respite On The Spatal Fields”) είναι μεγάλες αλητείες, ενώ θυμηθείτε, το, σατανικά επίκαιρο “Twenties”. Αυτά, γιατί αντιπαθώ και τα spoilers.
Σοβαρότερα σχόλια, εν καιρώ.
Ύμνος
Ω ναι
Αγαπώ να το μισώ αυτό.
Βεβαίως.
Χαβαλέ αλλά λίγο παπαριτσα
ΓΑΜΗΣΕ το 20ς.
Πιασαρικο, με σολιδι, μια χαρά στα πάντα. Κράζει και τους δήθεν (μεταξύ άλλων), ακόμα καλύτερα
Σχεδόν άθλιο, φτιαγμένο για σκιπ. Πάμε στο επόμενο.
Οπ τι ηταν αυτό?
-
Ρυθμός: Για κάποιο λόγο μου έφερε στο μυαλο την καμηλα την ομορφη που μασαει φυλλα . Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό βέβαια
-
Παραγωγή: και γαμω. Σαν να ακουγανε λιγο Rammstein τελευταια μου φανηκε οταν ακουγα το αρχικο riff. Την ωρα που το σκεφτομουνα αυτο πεταξαν και ενα reich στους στιχους και γελασα λιγο
-
Ρεφρεν: Κολληματικό, ωραιο
-
Σολο: λιγο απλοικο, αλλα ταιριαζει.
-
Στιχος/θεμα: δεν ξερω αν το περιμεναν/ το προετοιμαζαν/ηταν εντελως τυχαιο, αλλα με τα προσφατα γεγονοτα στην Ουκρανια το timing ηταν διαβολεμενο
-
Πιθανή χρήση: Ανετα το χορευεις με φιλους μεθυσμενος και το τραγουδας μετα γυρνωντας σπιτι. Η ζωη ειναι μικρη για να ακουμε μονο “βαθυστοχαστη” μουσικη
Μια χαρα δηλαδη, χαβαλετζιδικο χωρις να ειναι ουτε χαλια αλλα ουτε και κατι φοβερο. Μου αρεσε που ηταν κατι που δεν περιμεναμε ακριβως απο αυτους.
Σίγουρα θα βρω κομμάτια να μου αρέσουν , σε κάθε δίσκο έχουν 2-3 αλλά κανένα μέχρι στιγμής δεν μου κάνει … ούτε κατ’ ελάχιστο
δεν μου αρεσε…
Περίεργο κομμάτι, είναι μια μείξη παράνοιας του Townsend και των Ghost, όπου στην πρώτη στροφή τραγουδάει ο Snake.
Ωραίο.
Στη διάθεσή σας για περεταίρω διευκρινήσεις
Γενικά (πλην 2-3 κομματιών) με αφήνουν παντελώς αδιάφορο οι Ghost, το Twenties ωστόσο το θεωρώ πραγματικά σκουπίδι.