Ghost

GHOST2025

Καλοφάγωτα.

3 Likes

:heart::heart::heart:

Μεγάλη βδομάδα στο Λονδίνο, 15.00 Τοτεναμαρα, 21.00 Ghost :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

1 Like

Από περιέργεια, πόσο έκανε το εισιτήριο; Περιμένω να βγουν μεθαύριο πρωί και υπολογίζω κάνα 70άρι… είμαι κοντά;

Κάτσε, δεν έχουν ανοίξει ακόμη :stuck_out_tongue: 12.00CET τελικά, όχι Ελλάδας

Α, νόμιζα ότι απόψε 9 θα πας να τους δεις… δεν το έψαξα και πολύ :stuck_out_tongue:. Οκ, αν θυμηθείς μπες να μας πεις τιμή, όταν βγουν.

1 Like

παιδια ποσο νωριτερα μπαινετε στην ουρα του τικετμαστερ ; παλια νομιζα οτι ειναι 30 λεπτα νωριτερα, αλλα πλεον εχει αλλαξει ; ποτε ανοιγει η ουρα ;

Η λογική λέει είτε στις 2, 1 ή 0.5 ώρες πριν. Εγώ πάντως το έχω ανοιχτό και ακόμη τίποτα. Μην ξεχάσεις να κάνεις login προτού μπεις

σε βαζει στην ουρα 2 (!) ωρες πριν ; δεν το εχω κανει ποτε !

Αυτη η περιοδεία ειναι social experiment με τα μπουκια για κινητα; Θα εχει ενδιαφέρον πως θα το πάρει ο κοσμος.

Έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι τώρα ονόματα καλλιτεχνών, αλλά έχει γίνει. Μπαίνουν τα κινητά σε ένα θηκάκι με “κλειδί”, και στα ανοίγουν στην έξοδο, ή κάτι τέτοιο.

1 Like

Όχι ρε, δεν έχω μπει στην ουρά ακόμη, απλώς λέω η λογική λέει πως θα είναι σε νορμάλ περιόδους, 2 ώρες, 1 ώρα ή μισή ώρα πριν, αλλά ακόμη περιμένω να ανοίξει

Θενξ αδερφέ!

2 Likes

Ώπα, εμένα δε με αφήνει ακόμη. Άλλες χώρες έχουν άλλες ώρες εκκίνησης ε…? ΕΕΕΕΕ?

Λοιπόν από 53 ως 240 λίρες, 85 το standing.

Δε με άφηνε να τα αγοράσω με την κάρτα της Εθνικης όταν έβαζα ελληνικό ΤΚ, έβαλα τον ΤΚ που είχα στο Λονδίνο αλλά με ελληνική διεύθυνση. Ελπίζω να μη γίνει τίποτα… :stuck_out_tongue:

3 Likes

Τσιμπημένο το 85αρι αλλά πρέπει να φάνε οι κληρικοί… ελπίζω να έχει, τουλάχιστον, αντάξιο της τιμής show, σκηνικά κτλ.

Χμμμ, τελικά το 85άρι είναι για τη general, εγώ βλέπω πλήρωσα 72.5£

Εδώ το breakdown, 15 λίρες fees ρε μλκς

image

1 Like

100 ευρω οι Ghost; Γελανε και τα τσιμεντα της O2 Arena :stuck_out_tongue:

1 Like

13 λιρες ψευτρακο. Και ναι, 2.75 για να κανει loading η VISA οταν κανεις την πληρωμη. Το εχεις για ευκολο αυτο;

Ωραια φαση αυτη με το pouch, θυμαμαι οτι το ειχε εισαγαγει σε παραστασεις του ο Kevin Hart ειχε απαγορευσει τα κινητα (για λογους copyrights φανταζομαι, αφου ειναι κωμικος) με το ιδιο ακριβως pouch. Υπηρχαν κι αλλοι πριν απο αυτον βεβαια, αλλα δεν τους θυμαμαι.

1 Like

Εμένα δεν με πειράζει να μην έχω κινητό, αλλά θα ήθελα 2-3 φωτό/βιντεάκια για το insta clout.

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, έχουν κλείσει και το Madison Square Garden, και γενικά λίγο που χάζεψα στο ίντερνετ, είναι headline σε μεγάλες αρένες λένε.

Μια χαρά για 2024 είναι το 100αρι standing με φουλ παραγωγή για συναυλία των Ghost. Το να μην επιτρέπουν κινητά κιόλας, μάλλον σημαίνει ότι θα κάνουν απίστευτο show/visuals κλπ.

έχουνε και POUCHES που θέλουνε 100 ευρώ ? :smiley: δεν μπορούσα να μην κάνω αυτό το εντελώς ανώριμο σχόλιο :smiley: Ποτέ δεν τρελάθηκα, έχω τα cd, αλλά μέχρι εκεί.

1 Like