Μια χαρά, μην τα δώσεις αυτά τα λεφτά τότε, μόλις τελειώσει η περιοδεία θα σου πούμε πόσοι τα έδωσαν
γιατί τριγκάρεσαι ? ενα χαζό σχόλιο ήθελα να κάνω απλά επειδή θα είχε πλακίτσα. ούτε εγώ, ούτε εσύ τα τσεπώνουμε, οπότε τι χαλιέσαι…?
Με τα ΠΑΟΥΤΣΙΣ bro
Κάποια φαν φακτς για τους Ghost τα τελευταία 10 χρόνια, τροφή για σκέψη/συζήτηση (προφανώς κι αυτά τα 10 χρόνια άλλαξαν πολλά σε επίπεδο οικονομίας, παγκοσμίως).
- Πρώτη φορά τους είδα το 2015, Black to the Future - European Tour. Τιμή εισιτηρίου 24,50 ευρώ. Χωρητικότητα club: 1200 άτομα.
- Δεύτερη φορά, 2019, Α Pale Tour Named Death (με Candlemass, All Them Witches). Τιμή εισιτηρίου (standing) 43 ευρώ. Χωρητικότητα κλειστής αρένας: (μαξ) 8000 άτομα.
- Τρίτη φορά 2025, World Tour. Τιμή εισιτηρίου to be seen αύριο, ελπίζω κανά 85άρι (standing). Χωρητικότητα κλειστής αρένας: (μαξ) 23000 άτομα.
Το 100άρι μου φαίνεται ακριβό (γενικά δλδ οτιδήποτε 3ψηφιο για μία μπάντα) αλλά θα δούμε σύντομα.
Για σύγκριση, στον ίδιο χώρο θα δω απόψε Nick Cave με 75 ευρώ (edit: general admission) ενώ οι Metallica (+Kvelerak) είχαν εισιτήριο 85 ευρώ (edit: 2ο μπαλκόνι) στην Hardwired περιοδεία το 2017, πάλι στον ίδιο χώρο που θα παίξουν οι Ghost το 2025.
οτιδήποτε πριν τον κοβιντ είναι ένας άλλος πλανήτης μιας άλλης εποχής
το “αστειάκι” είναι βασισμένο σ’αυτό το Εγγλέζικο μαγαζί που σε κάποια φάση είχε κάνει διαφήμιση με ελληνοπρεπές φόντ και προφανώς έβγαζε τρελό γέλιο.
Kαλά, ο Cave μπορεί να χρεώνει λιγότερα, η λογική λέει ότι η παραγωγή του σόου των Ghost θα είναι τελείως σε άλλα επίπεδα, ενώ για τους Metallica αν καταλαβαίνω καλά, το 2ο μπαλκόνι είναι απ’ τα φθηνά? Οι Ghost είπα και παραπάνω ξεκινάνε από 53 λίρες.
Για μια τοπ μπάντα (έστω commercially), σε δικό τους show, με έστω απλώς τίμια παραγωγή (και όχι αυτή που έχω δει ότι κάνουν γενικά οι Ghost), σε καλό venue (τέτοιο φαντάζομαι είναι η Ο2) και 1-2 support, με ένα 100αρικο για εμένα είναι μια χαρά.
Εδώ αν πας να βγεις Αθήνα, με το που βγάζεις το πόδι απ’ την πόρτα έχεις χαιρετήσει το 50ρικο, τι λέμε τώρα
O2 γαμει και αν το σοου ειναι παρομοιο με αυτο που ειδα προπερσι στην Αθηνα, μια χαρα θα ειναι. Το 100αρικο ειναι ακριβο, αλλα για εμας. Για Αγγλια πρεπει να ειναι μια θαυμασια κανονικη τιμη. Κοιταζω το Μιλανο, μηπως κανω καταδρομικη, ισως και Βερολινο.
Υπερτίμιες τιμές τελικά (ότι βλέπετε, τελική τιμή). Ούτε αισχροκέρδεια, ούτε καπέλα… Άρα από 25ε το 2015 → 43ε (με support) το 2019 (pro covid) → 63ε (με support) το 2025.
Στα 80+fees για αρενα στο Μιλανο. Μια χαρα τιμη ειναι. Δεν πηρα, αλλα ψηνομαι. Αν δεν γινει σολντ αουτ εως οτου το σκεφτω, ισως κανω ενα τριπ τον Μαϊο.
Και αυτόν τον Μάϊο ρε αλήτη;
Ποιος μιλαει… Δλδ εσυ δεν θα εισαι εκει;
Για ποια πόλη κοιτάς?? Τα fees πάντως μπήκαν μετά όταν πήγα να πληρώσω.
Επίσης Μ Π Ρ Α Β Ο που είσαι pc και αντί να κάνεις snip, βγάζεις φωτό
Δεν υπάρχουν additional fees, η τελική τιμή που πλήρωσα είναι αυτή που έγραφε το εισιτήριο που επέλεξα. Μπες αν θες να δεις, είναι η συναυλία στην Αμβέρσα 22/04. Λογικά θα υπάρχουν ακόμα εισιτήρια.
Δε θα πατούσα ποτέ αλληλουχία πλήκτρων (Shift+Command+4) σε σάιτ της πουτσοΤίκετΜάστερ, πριν τελειώσω τη δουλειά που ήθελα να κάνω.
Επίσης το σκριν προορίζονταν να πάει σε τσατ, εφαρμογή του οποίου, έχω μόνο στο κινητό κι απλά έσωσα τον πλανήτη από μια ακόμη περιττή μεταφορά kb από τη μια συσκευή στην άλλη…