Άρρωστος κιθαριστικός τόνος. Δεν σπάει τον όρκο.
Καλό κομμάτι επίσης.
Άρρωστος κιθαριστικός τόνος. Δεν σπάει τον όρκο.
Καλό κομμάτι επίσης.
Για παμε λιγο.
Ηλπιζα σε synthwave επος με τετοια εισαγωγη.
Τελικα καμια σχεση με synthwave, αλλα τι 80ς-90ς επος ειναι αυτο παλι ρε Tobias.
Ολα τα σχολια ειναι για το πως επιτελους βλεπουμε το στομα του να τραγουδαει
Μλκες, ΠΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ INSTANT REPLAY ΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ;;
Ωραία και τα δύο κομμάτια.Φαίνεται ότι πάμε σε καλύτερο δίσκο από τον προηγούμενο, που προσωπικά δε με τρέλανε.
Η νέα εμφάνιση του Tobias μοιάζει επηρεασμένη από τον Shao Kahn της τηλεοπτικής σειράς Mortal Kombat Conquest.
Ωραια διασκευή στο separate ways
Καλα, δεν παιζει να το εχουν προβαρει και να μην το εχει σκεφτει κανεις τους. Σιγουρα επιτηδες χαχαχα.
Τωρα που ακουσα και τριτο τραγουδακι, το πρωτο μού αρεσε πολυ. Τα επομενα δυο ομως εριξαν τον πηχη των προσδοκιων. Γιατι δεν βγαζουν πια οι μπαντες 1-2 σινγκλ κι επειτα τον δισκο να τελειωνουμε;
Σχεδον καμια σχεση ε
Μια δυο φρασεις στο ρεφρεν, σιγα
Επρεπε να το παιξουν ολο για να εχει καποια σχεση;
νταξ ωραιο τραγουδάκι το οποίο αν δεν ήταν ghost ολοι θα το είχαμε ήδη ξεχάσει.
Μου αρέσει που έχουν αλλάξει λίγο στυλ και ειναι ας πούμε πιο παλιακό ποπ αλλά μέχρι στιγμής τα 3 δείγματα που ακούσαμε είναι πολύ φλατ νομίζω σε σχέση με παλιοτερα που σε κερδιζαν αμέσως…
θα δείξει λίγες μέρες εμειναν…
Διαβασα διασκευη, περιμενα πανω απο 10% ομοιοτητα, was disappointed
Ενταξει, ενα αστειο εκανε. Αλλα σε εκανε να το ακουσεις συντομοτερα, οποτε ολα καλα.
Οτι δηλαδη δεν παταω play σε μισο νανοδευτερολεπτο αν δω νεο τραγουδι Ghost?
Ωραιο το τραγουδι, κατωτερο των πρωτων δυο αψογων singles
Εχουν γινει μηνυσεις για ακομα μικροτερη σχεση
Μηνυση θα επρεπε να γινεται σε οποιον λεει πως το Wake Of Magellan μοιαζει με TSO μιας και τα λεμε
The truth hurts
Αλλα εδω μιλαμε για τον ανθρωπο που δεν ντρέπεται να βαζει το reload πρώτο σε λιστα των καλύτερων δισκων metallica…η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλά
Οι καλύτεροι δίσκοι όλων των συγκροτημάτων έχουν βγει το 1997 ρε
Τους είδα στο Ο2 το Σάββατο. Έχοντας δει τους Ghost για πρώτη φορά σε ένα κλαμπάκι με 500 άτομα στο Λονδίνο, ήταν πραγματικά μια World Slavery / Wherever We May Roam Tour στιγμή από άποψη τόσο απήχησης όσο και show / παρουσίας. Sold out (όπως και οι άλλες 3 στάσεις της περιοδείας στο νησί - και γενικότερα στην περιοδεία). Bigger than life σκηνικά, σαν αυτά που οραματίζονταν ο Τobias από την πρώτη μέρα, εξαιρετική απόδοση, best of set list (με το Peacefield να είναι η πιο αδύναμη στιγμή από τα 4 του νέου δίσκου και το Satanized το ιδανικότερο για live). Νομίζω πως ακόμα ψάχνει την stage persona του νέου Papa - δεν είχε την μόνιμη επικοινωνία με το κοινό όπως συνέβαινε με τον προηγούμενο χαρακτήρα του.
Δύο γενικότερες παρατηρήσεις. Ίσως το νεανικότερο κοινό σε ροκ / μέταλ συναυλία που έχω πάει. Εξαιρετικό νέο αν και η σύνθεση αυτού του κοινού δεν είναι my cup of tea (περισσότερο comic con κοινό παρά συναυλιακό, πήγα και στο Q&A του Tobias στο HMV και έγινε πολύ cringy γρήγορα, με τον ίδιο να προσπαθεί με ωραίο τρόπο να πάρει αποστάσεις από τις χαζές ερωτήσεις και να μιλάει για διαχωρισμό μιας stage persona με την προσωπική ζωή ενός καλλιτέχνη κοκ).
Δεύτερη παρατήρηση, μακάρι όλα τα λαιβ να έχουν ban στα κινητά. Το έζησαν όλοι στο 100%. Και μια παραπάνω για τη σύνθεση του κοινού που ανέφερα γιατί είμαι σίγουρος πως θα είχαμε πήξει στα live στο instagram και στα TikTok.
Τελος, η κατεύθυνση που πήραν με το Impera δε μου άρεσε, είναι ο μονος δίσκος τους που έχω ακούσει ελάχιστα. Θεωρώ το Meliora και το Prequelle σαφώς τα κορυφαία τους. Το μέχρι τώρα δείγμα 3+1 κομματιών (στο λαιβ το τέταρτο που μου άρεσε και έχει αρκετά nuances με πλήκτρα κλπ) είναι ένα πιο εμπνευσμένο Impera με το βλέμμα και στα προηγούμενα άλμπουμ τους. Μια φευγαλέα ακρόαση του δίσκου σε όχι ιδανικό περιβάλλον δείχνει να είναι πιο heavy και πιο ποπ/catchy ταυτόχρονα. Είδωμεν
Ενταξει, ζητω συγγνωμη που τολμησα να βαλω τους δισκους που βρισκω καλυτερους στις λιστες μου κι οχι αυτες που μου λεει το μετσαλ χαμμερ απο το 1997 να βαλω. Καποιοι εχουμε την δυναμη να διαμορφωνουμε την αποψη μας χωρις να μας νοιαζει τι θα μας πουν οι αλλοι, συμβαινει, τι να γινει. Αλλα καλο θα ηταν να μου λετε τι πρεπει να λεω την επομενη φορα, για να μην συμβει ξανα η ιδια μαλακια να εχουμε ελευθερια εκφρασης. Αλλωστε η Βιβλος του Μετσαλ τα οριζει ολα.