αχ ναι ο καημενούλης, ήταν αλκοολάς, τώρα καπνιστής και μάλιστα αντικοινωνικός. το οτι είναι αγαπητός μουσικά, δε σημαίνει οτι είναι όλες αυτές οι αμερικανιές τπτ σοβαρό ή άξιο λόγου. τη βλαχία απο το βλάχο δεν τη βγάζεις. και είναι προφανές οτι το κάνει για να πουλήσει. αν λάβουμε υπόψη απο μπύρες/ποτά που πουλάνε μπάντες και ειναι ΟΛΑ σχεδόν ΓΤΠ, προφανώς κι εδώ για κάποια τέτοια αρπαχτή μιλάμε.
Ηλιθιος ειναι ο James σε αυτα τα θεματα, τι να γινει τωρα. Μπορουμε να ακουμε την μουσικη του παραν του οτι ειναι ψευτομαγκας και καραγκιοζης οσον αφορα το καπνισμα.
Εκανες μεχρι και τον PrimalRager να τα γραψει ολοσωστα (δεν το λεω για να σε προσβαλω πραημαλ, αστειακι ειναι)
κοιτά, οτι είναι πρώην αλκοολικός και σου λέει ουσκάκι ? ειναι σαχλό. Πάθε καρκίνο, στο λέει ο τζείμζ, που κάνει τι τζούρα του, όταν τα πράγματα στο στούντιο γίνονται βαρετά. ΛΕΦΤΑ έχουν. Δικαίωμά τους να βγάλουν περισσότερα, αλλά το βλέπω με κακό μάτι. Η μουσική, δεν θα χάσει και δεν θα κερδίσει τπτ απ’ όλα αυτά. Απλά είναι ποστσουρινγκ της πλάκας. κακό ινφλουενσιγκ, απο άτομο που έχει ένα κλαόυτ. Θα τον θαύμαζα, άμα πήγαινε και έκανε τσάμπα τον ομιλητή σε ΑΑ.
10/10
Το οτι ο Τζεημς ειναι γαματος μουσικος δεν αποκλειει το γεονος να ειναι και μαλακας ταυτοχρονα. Απο την αλλη, το να εισαι απλα μαλακας το λες και λιγο θλιβερο.
Το κόλπο έπιασε, υπήρχε σοβαρός λόγος που ακυρώθηκαν οι Ghost
Metallica & Limp Bizkit μαζί, τι έχουμε εδώ 2003???
Από το οπισθόφυλλο του νεοεκδοθέντος βιβλίου του Κασσελάκη…
Σπάμε τα δεσμά για το Ελληνικό Όνειρο
Προτιμώ να μετανιώνω επειδή έκανα κάτι παρά επειδή δεν έκανα κάτι!
James Hetfield (μέλος των Metallica)
Η είσοδός μου στην πολιτική ήταν ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, ανατροπές και ουσιαστική προσωπική εξέλιξη. Η διαδρομή μου ξεκίνησε από έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, αυτόν της επιχειρηματικότητας και της διασποράς, όπου διαμόρφωσα την ταυτότητά μου μέσα από τις εμπειρίες μου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί έμαθα την αξία της σκληρής δουλειάς, της στρατηγικής σκέψης και του θάρρους να διεκδικείς όσα σου αξίζουν.
Όταν αποφάσισα να εμπλακώ ενεργά στον πολιτικό στίβο της Ελλάδας, είχα ουσιαστική επίγνωση της κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα. Σε κάθε βήμα αυτής της πορείας, αισθάνθηκα βαθιά την υποστήριξη και την αγάπη των συμπολιτών μου. Με συγκινεί πάντα το πόσο οι άνθρωποι πιστεύουν στο όραμά μου και μοιράζονται μαζί μου τις αγωνίες και τις ελπίδες τους. Αυτό, τελικά, είναι η μεγαλύτερή μου ανταμοιβή: να βλέπω ότι μπορώ να συμβάλω στην αλλαγή που όλοι θέλουμε για την πατρίδα μας.
Η πορεία μου/μας συνεχίζεται με το Κίνημα Δημοκρατίας, και είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να φέρω την αλλαγή που πιστεύω ότι χρειάζεται η Ελλάδα. Γιατί, τελικά, αυτό είναι που έχει σημασία: να παραμένεις πιστός στο όραμά σου και να παλεύεις για το κοινό καλό, ανεξαρτήτως των δυσκολιών.
Στέφανος
Ήλπιζα πως δεν θα το ανεβάσει κανένας εδώ.
Παργαλατσος
Ήλπιζα ότι δεν θα έβλεπα καν κάτι τέτοιο… συγγνώμη δεν κρατήθηκα
Η επιρροή των Metallica στην pop κουλτούρα είναι φανερή.
Δυστυχώς
Τη μάθαμε από τον Γαρδέλη, την αγαπήσαμε από τον Hetfield.
2 bullets:
- Η φωνή της, με αυτή τη στοιχειωτκή χροιά, σημάδεψε ένα σπουδαίο τραγούδι των 90s, ίσως το τελευταίο πραγματικό τεράστιο hit της πιο παρεξηγημένης Metallica εποχής. Είναι η μοναδική φωνή (μέχρι στιγμής;) που έχει κάνει ντουέτο ο James σε επίσημο τραγούδι Metallica. Δε χρειάζονταν καν στίχοι για να μείνει στην ιστορία.
- Για τους λάτρεις ακρόασης ολόκληρων δίσκων: από άποψη ροής τραγουδιών, μπάσιμο όπως αυτό του Devil’s Dance μετά από το outro του Memory Remains δύσκολα ξανασυμβαίνει.
Το αποπάνω ποστ πρέπει να γίνει pin με κάποιο τρόπο στο θέμα αυτό.
Επίσης να γίνει υποχρεωτικό για τον καθένα που μπαίνει εδώ μέσα να του αφήνει ένα ΝΕΟ like μέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο του απείρου δίπλα στην καρδούλα.
Ευχαριστώ @furor …μίλησες στην ψυχούλα μου
To video για το memory remains βγηκε November 15, 1997. Τοτε ημουν 13 ετών, δεν ειχα μπει ακομα στο μεταλ και ειχα παει σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων, να παρω μια σκουπα με τον πατερα μου.
Όσο πληρωνε, καθομουν διπλα στις σειρες απο τηλεορασεις να τον περιμενω.
Και ξαφνικα “fortune, fame, mirror, vain”
Ποτε δεν ξερεις απο πριν τη στιγμη που θα ερωτευτεις και θα αλλαξει η ζωή σου. Τα κοντα μαλλια και τα καγκουρικα γυαλια του Χετφιελδ ηταν οτι πιο cool ειχα δει τοτε.
Και η αλλαγη με τα φωνητικα της Marianne ηταν επισης τοσο μπροστα απο την εποχη (την τοτε και τωρα αν το σκεφτειτε).
Στο καλό
Παρακαλώ… και 'μένα από την ψυχούλα μου γράφτηκαν
Ανατριχιασα στο πρωτο μπασιμο λαλαλαλα.
“I didn’t really have any lyrics, and this melody part — the ‘la la la la la’ bit — that’s what I was singing. Randy Staub, our engineer, said, ‘You know what? It sounds pretty cool when there’s no lyrics there. I’m sure you have a vision of writing lyrics for that part one day, but the “la-la” bit sounds pretty cool.’ I kinda thought about that for a while.”
How Marianne Faithfull Joined Metallica on ‘The Memory Remains’ | How Marianne Faithfull Joined Metallica on 'The Memory Remains'