Μetallica

Επικο live .

Φτωχά τα λόγια για να περιγράψεις ποσο ΓΚΑΥΛΕΟΥΡΕΣ ήταν πάνω στη σκηνή.

7 Likes

Μία ακόμα ιστορία για τις διασκευές σε Motorhead είναι ότι στο Road Crew ο Lemmy τραγουδάει λάθος στίχους στο αυτί του Jason (το τράβαγε το μπουλινγκ ο Jasonic) για να τον μπερδέψει.
Ψήφισα Chase… γιατί πάντα απορούσα γιατί δεν το κυκλοφόρησαν, υπήρχε ωστόσο στο Youtube πολλά χρόνια, και γιατί είναι από τα αγαπημένα μου Motorhead κομμάτια

5 Likes
6 Likes

Τι εχουν να πουν οι ειδικοι για τον Lars;

Τι σκατοσκηνη θεε μου

1 Like

Κορυφαιος μανατζερ.

7 Likes

Δεν εντόπισα κάτι λιγότερο ή περισσότερο από αυτό που παίζει τα τελευταία χρόνια

Στα υπόλοιπα…

• πολύ ωραία εισαγωγή
  • τι θα γίνει με αυτή τη γέφυρα επιτέλους;
2 Likes

Να ρωτησουμε μερικους haters στο YouTube ή στο ροκιν και μερικους επαγγελματιες μουσικους οπως τον ντραμερ των Gojira και των Dream Theater, και μετα να απορριψουμε οποιον σεβεται τον Lars και λεει καλα λογια για αυτον!

Η κιθαρα του James δεν ειχε ηχο στα πρωτα δυο δευτερολεπτα, φανηκε σπασμενος :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ωχ. Ευτυχως που ειπα καλα λογια, προσωρινα δεν κινδυνευω να με μπαγλαρωσει η αστυνομια.

2 Likes

Εγω δε θα ημουν τοσο ανετος στην περιπτωση σου… αν υπαρχει αστυνομια για οσους λενε κακα λογια για τον Λαρς, τοτε για οσους λενε καλα λογια υπαρχουν ματατζηδες, στρατοδικειο, ισως και FBI στην καταδιωξη τους.

Δεν εχω καμια αμφιβολια, κυνηγημενοι ανθρωποι :sunglasses:

Gene clarified that he was “never offended” by Lars apparently lifting one of his drum licks. “I was grateful,” he said. “I was, like, thank you. You made this riff, this thing that I wrote, we wrote, whatever, you just made it become legendary. Thank you, Lars . You are the godfather of all that we do. Please, if I’ve got anything you wanna borrow, you are welcome to it. Absolutely.”

2025 και ακόμα ασχολείστε με τον Lars ενώ η χ obscure μπάντα βγάζει αριστουργήματα στο underground

3 Likes

Εεε κατι θα έχει κάνει καλα ο Lars για να συμβαίνει αυτο .

2 Likes

Θα ρωτησεις τον drummer των DT και τη γνωμη του για Load και Reload;

1 Like

Ναι και θα την λαβω υπ’οψιν οπως και ολων των αλλων.

Ο drummer των DT κανει κοκοκο οταν παει σε συναυλια Metallica και του τρεχουν τα σαλια για τον Λαρς παντως, εσυ θα τον ρωτησεις?

Αυτο που συγκρινετε την προσφορα και την αξια ενος μουσικου με την υποκειμενικη αποψη ενος ανθρωπου για δυο δισκους ειναι εκπληκτικο :joy:

1 Like
4 Likes

Πωωωω θυμάμαι είχα στείλει για αυτόν τον διαγωνισμό… ήταν για μέρες αφιέρωμα διαρκείας στους Metallica και έβγαινε στα τρέιλερ ο Λαρς και έλεγε κάτι σε στυλ “It’s Metallica TV”

4 Likes

Ηρθε το κουτι και σε μενα @potofgold

Απιστευτη υπερπαραγωγη. Καλα το βιβλιο ειναι το καλυτερο απο ολα.

Τα 15 CD ολα εκτος απο ενα με το λογοτυπο του LOAD, μια ομορφια απλωμενα ολα μαζι.

Τα touring passes σαν συλλεκτικες καρτες που κανουν χιλιαδες δολλαρια.

Ολο το περιεχομενο του box απλα υπεροχο, εννοειται θα παρω και του RELOAD οταν βγει.

8 Likes

Τότε ήταν το όνειρό μου να έρθουν οι Metallica σπίτι μου στην αυλή, στα Πατήσια, και όλοι οι γείτονες να με κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα…τι αθώες εποχές

4 Likes

Εντάξει ήρθαν 3 χρόνια μετα σε διπλανή περιοχή και σε λιγο μεγαλύτερη αυλη και έμειναν ολοι με το στομα ανοιχτό! :grin:

4 Likes

Όντως φοβερή εμπειρία να πηγαίνεις με τα πόδια στους Metallica 5 λεπτά από το σπίτι!

5 Likes