Που να το ήξερες να έχεις μετακομίσει στα 00s στον Αυλώνα!
Λοιπόν το 2007 ήμουν φαντάρος Αυλώνα
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι τότε που ήρθαν υπηρετούσα Καστελόριζο, αλλά ήμουν 2 μήνες πριν Αυλώνα. Όμως γιατί να χαλάσουμε ένα ωραίο παραμύθι ε;
Καστελόριζο το 2007; Έφυγα από εκεί τον Φεβρουάριο, μάλλον δεν θα σε πέτυχα, αλλά θα είχες 2 λοχίες της σειράς μου που είχαν μείνει εκεί μέχρι τέλους…
Πηγα Μάρτιο αν θυμάμαι καλα και έκατσα μεχρι Αύγουστο, λογικα θα τους πέτυχα τους λοχιες που λες
Όταν έπαιξαν αυτήν την τραγουδάρα το 2007 στη Μαλακάσα, και τραγουδούσαμε πόση ώρα στο τέλος, έπαθε πλάκα ο Τζέιμζ…
Λογικά θα ξαναζήσουμε το τσουτσούριασμα αυτό.
Μαλακιες, ουτε μια βροχουλα δεν ειχε ριξει, κατι…
Η “βροχουλα” δεν ήταν το 2010?
Ελπίζω αύριο να παίζουν Sabbra Cadabra/National Acrobat
Mακάρι να έχουν ετοιμάσει κάτι διαφορετικό για την περίσταση.
Κι εγώ το ελπίζω, κατ’ εμέ, είναι μια από τις πολύ καλές διασκευές τους…
Hole in the sky θα παίξουν…
Μεσα σε μιση ωρίτσα που θα παίξουν, εύκολα θα κάνουν κανα medley .
Οπως και να εχει Iommi riffs by Hetfield.
Προβλέπεται επικο.
Και Johnny Blade, ενδιαφέρουσα επιλογή
Ισχύει, οι επιλογές των κομματιών είχαν το ενδιαφέρον τους. Ακούγοντας το Johnny Blade, είναι λες και ακούω το Invisible Kid, μπορεί το Johnny Blade να αποτελεσε τη βάση για το κομμάτι που ανέφερα. Ωραία η παρουσία τους αλλά, στο For Whom The Bell Tolls, κρίμα που υπήρχαν θεματακια και χάλασαν την εμπειρία. Επίσης, ο Papa Het, κάπου δυσκολεύτηκε στα Sabbathικά κομμάτια και ο Lars έκανε σε κάποια σημεία τα γνωστά κουλά του και με χάλασε.
Τα κομμάτια όμως του φινάλε, με απογείωσαν και πραγματικά ξέχασα οτιδήποτε στραβό είχε προηγηθεί, έκαναν μια πολύ δυνατή εμφάνιση, ότι πρέπει για να δώσουν τη σκυτάλη στους προπάτορες…
Στο stream χθες, μου φάνηκαν ξεκούρδιστοι σε σημεία, σήμερα όμως που είδα το βιντεάκι, αναθεώρησα. Ήταν αρκετά καλοί ως παρουσία, έδειξαν την αξία τους, ο Hammett ήταν σε δαιμονιωδη φόρμα χθες και γενικά, φάνηκε πόσο γούσταραν.