Μetallica

Εγώ το έμαθα και το αγάπησα από το Live Shit, που ευτυχώς δεν έχει το Green Hell :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Τώρα οκ όσον αφορά το γιατί το έσπασα… Ε είναι δύο διαφορετικά τραγούδια.

Αν θέλετε όμως κάνω poll για το αν έπρεπε να το σπάσω ή όχι, και μετά αν η πλειοψηφία πει ότι δεν έπρεπε, κάνω κι άλλο poll με τις επιλογές να είναι 6 πλέον. Και μετά άλλο poll για το αν είστε χαρούμενοι με τα αποτελέσματα!

1 Like

Εγώ μόλις τελείωνε το Last Caress πατούσα NEXT

2 Likes

Απ’ τα καλύτερα ριάλιτι που κυκλοφορούσαν

2 Likes

Αυτο το εχω δει πριν πανω απο 20-25 χρονια, οταν με τους φιλους μου καθομασταν και γραφαμε σε βιντεο εκπομπες σχετικες με οτι γουσταραμε απο την τηλεοραση, και καποια στιγμη το ειχε δειξει ολο το αγγλικο MTV. Φανταστικο footage απο σχεδον 30 χρονια πριν, δεν θυμαμαι τιποτα εννοειται πλεον, αλλα θα κατσω να το ξαναδω. Αν δεν κανω λαθος, αυτο ηταν σε καποιο FanCan, απο τοτε που τα εβγαζαν για τα μελη του fan club καθε χρονο. Ωραιες εποχες. Αν δεν ημουν 15-16 χρονων, θα εδινα συνδρομη καθε μηνα για αυτα τα καλουδια.

Καποια στιγμη ενας φιλος μου ειχε γραψει και μια συναυλια των Metallica απο Γερμανια καπου 2004 (?), λιγο μετα το St. Anger, στην οποια ο Kirk ειχε κοψει ολο το μαλλι στο μισο εκατοστο , και δεν μπορω να βρω ουτε ενα βιντεο στο YouTube. Δεν θυμαμαι καν ποια χρονια ηταν 100% (παιζει να ηταν και 1997 ή και 2007, το μυαλο δεν λειτουργει), αλλα ηταν σιγουρα Γερμανια η φαση… Αλεχαντρο, Ντρενι, βοηθεια?

Κι αυτο εδω, δωρο για @drenie

3 Likes
3 Likes