Ghost

μέτριος δίσκος, που μόνο οι βαμμένοι θα βγάλουν καλό. έχει το καλό, οτι δεν είναι χτυπητά κακό κάποιο κομμάτι, κι ας κινούνται πολλά στο φάσμα του μέτριου. 2 μεγάλα δάνεια, και μια ας πούμε προγκ εσωστρέφεια. αν μου άρεσε κάτι, αυτό ήταν τα σόλο, που σε πολλές περιπτώσεις ανεβάζουν τα κομμάτια. Απλά, νομίζω οτι όσο πηγαίνουν οι ghost θα βυθίζονται, όλο και πιο πολύ σε μετριότητα, με κάποιες αναλαμπές. πολλές περιοδείες, ένα άτομο που γράφει, ε… δεν νομίζω οτι θα μπορέσει εύκολα να βγει απο το τέλμα. τουλάχιστο έχει την πολυτέλεια χρόνου, να βγάλει άλλον ενα μέτριο δίσκο, πριν κάνει κοιλιά και εισπρακτικά.

Με το κληρονομικό σου χάρισμα βλέπω ο επόμενος δίσκος να είναι στους καλύτερους της χιλιετίας :rofl:

2017:

2018:

Ghost το 2017:

Ghost το 2025:

10 Likes

ε κοίτα. πολλοί καλλιτέχνες γεμίζουν στάδια. λχ οι coldplay. αλλά απο το να τους έβλεπα, προτιμώ να πήγαινα λχ σε οδοντίατρο, αν και η μουσική τους, είναι λίγο σαν αναμονή σε οδοντιατρείο.
Επιπλέον, αν δούμε πόσα γκρούπ, έκαναν πλατίνα και πόσα είναι στα αζήτητα, θα είναι στενάχωρο.
εγω απλά λέω οτι είναι όλο και πιο προβλεπέ, αλλά με ψιλό βαρετό τρόπο. περί ορέξεως, κολοκυθόσπορος.

Σε γλεντησε, ασε τους οδοντιατρους :stuck_out_tongue:

Coldplay οι τεσσερις πρωτοι δισκοι ειναι απο πολυ καλοι εως σπουδαιοι :sunglasses:

3 Likes

Μόνο που πέταξε Devil Doll μέσα τον αγαπάω λίγο παραπάνω.

2 Likes

χμ, σε φάσεις, μου ακούστηκε, συμπαθητικός, στα influences που ανέφερε. +1 ρεσπεκτ.

1 Like

De Profundis Borealis μεγάλο κομμάτι και το τέλος φέρνει στον νου Somewhere In Time εποχές, ούτε οι Maiden δεν το έχουν καταφέρει μετέπειτα αυτό.
Στην τέταρτη ακρόαση ο δίσκος όλο και μεγαλώνει χωρίς ωστόσο να πιάνει το μεγαλείο του Impera, προφανώς ούτε και των δύο προηγούμενων που ήταν ακόμα καλύτερα.

5 Likes

Τι αλμπουμ βγαλατε παλι ρε αλήτες γαμω το στανιο σας.

5 Likes

Couldn’t agree more!
Πολλές 80s επιρροές, πετάγονται συνέχεια Bon Jovi, Alice Cooper κλπ πραγματάκια από πίσω.
And it’s definitely a grower, not a shower :stuck_out_tongue: :smile:

2 Likes

Τύπε Παντελή θα με κάνεις να πάω να βάλω Parachutes σε CD τώρα!

Να ξερεις οτι σου εστειλα μηνυμα για το De Profundis χωρις να εχω διαβασει ακομα αυτο το θρεντ… τα μεγαλα πνευματα συναντωνται. Βεβαια δεν σου ανεφερα τιποτα για μεηντεν, αν και το σκεφτηκα. Εγω θα εγραφα “κανουν αυτο που κανουν οι μεηντεν καλυτερα απο οτι το κανουν οι μεηντεν” :stuck_out_tongue:

On topic, πολυ πολυ καλος δισκος. Και σε καθε ακροαση ακουγεται καλυτερος. Το Guiding Lights ειναι ισως η καλυτερη performance του Tobias σε φωνητικα, ενω τo Marks Of The Evil One ειναι σιγουρα απο τα αγαπημενα μου στον δισκο, με τρομερο σολο. Μονο ο Tobias θα μπορουσε να γραψει τετοια cheesy κομματαρα με τιτλο Love Rockets, αλλα το εκανε τοσο cheesy που ακομα κι ο ιδιος καταλαβε οτι πρεπει να του βαλει τον τιτλο στα λατινικα για να μην ακουγεται γελοιο :stuck_out_tongue:

Καλα για το Umbra τι να πει κανεις. Απλα φανταστικο.

3 Likes

Συμφωνώ και για το Guiding Lights, η φωνή του εκεί στο 1.40κατι ανεβάζει όλο το τραγούδι. Επίσης, πολύ θετικό που το κρατάει στο τρίλεπτο.

Εκεί που δεν είχε quality control βέβαια ήταν στο κλείσιμο, ίσως το χειρότερο κομμάτι των Ghost. Θα έπρεπε να κλείσει με τα όργια που γίνονται στο Umbra

4 Likes

Από τα κορυφαία κομμάτια που βγήκαν φέτος σε όλα τα είδη υποείδη και λοιπές μουσικές. Προσωπικά με τα σινγκλς είχα μια ανησυχία ότι θα βγάλουν μουφα - μόνο το “Separate Ways” μου άρεσε - αλλά τελικά όλα καλά. Άλλη μια δισκάρα.

1 Like

Έχω ακούσει επιδερμικά μια δυο φορές, αλλά από εχθές το ρεφραίν του Satanize μου έχει προκαλέσει εμμονή. Δεν είμαι καλά…

SAVE ME

1 Like

Τοσες εβδομαδες που εχει βγει αυτο δεν σου ειχε κολλησει απο την πρωτη μερα δηλαδη? :stuck_out_tongue:
Ή απλα αρνιοσουν να ακουσεις κατι μεχρι να βγει ολος ο δισκος?
Το σκεφτομαι πολυ συχνα αυτο. Ισως ειναι καλυτερα ετσι για τον ακροατη.

Προς τιμην των Ghost που δεν εβγαλαν 3 singles μισο χρονο και 3 μηνες πριν την κυκλοφορια του δισκου, και βγηκαν ολα ψιλο μπαμ μπαμ.

Ένα μιξ αυτών που λες. Όταν βγήκε ψηνομουν από πυρετό, οπότε το άκουσα και ήμουν απλά “Οκ”, αλλά δεν ξαναγύρισα μέχρι να βγει ο δίσκος

1 Like

Κι όμως εκεί πιστεύω υπάρχουν τα πιο ώριμα φωνητικά του Tobias, εντάξει 6 λεπτά είναι, έχουμε ακούσει αμέτρητες φόλες που έπρεπε να είναι μικρότερες ειδικά από παλιες αγαπημένες μπάντες. Δεν με χαλάει καθόλου το Excelsis.
Πάμε για μία ακόμα ακρόαση…

1 Like

Το άλμπουμ είναι ΕΠΟΣ και καλύτερο απο το προηγούμενο ανετα. Με τρομάξατε πριν λιγες μερες αλλά τωρα βλέπω επικρατεί η λογική και σύνεση στο τόπικ :stuck_out_tongue:

Το τελευταίο ναι ειναι μέτριο. Επίσης “Cenotaph” δεν είναι στο ίδιο ύψος με τα υπόλοιπα.
Κατα τα άλλα ο δίσκος γαμεί. Δεν τον συγκρίνω με τα επη του παρελθόντος ακόμα όμως . Θέλω χρόνο και ακροάσεις για να επιχειρήσω κάτι τέτοιο λόγω της έντονης διαφορετικότητας στο ήχο.

1 Like

Πάρα πολύ καλή κυκλοφορία. Εξαιρετικές οι πρώτες εντυπώσεις μου. Το “Missilia Amori”, πω πω πω πω πω… Τι τραγουδάρα!

1 Like

Love Rockets :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

2 Likes