Θεωρώ πως ο Coverdale υπερτερεί του Gillan, αν και σήμερα δεν έχει τη φωνή που είχε κάποτε. Η σκηνική του παρουσία απέχει έτη φωτός από αυτήν του Gillan και εκτός των άλλων μπόρεσε και διέπρεψε και εκτός Deep Purple.
Εγώ δεν μπορώ να κρίνω!!Είναι οι πιο αγαπημένοι μου μαζί με τονDio!!Πάντως η χροιά του David δεν συγκρίνεται με κανενός!!Από την άλλη ούτε οι τσιρίδες του Gillan συγκρίνονται οπότε…X!!!
Συναίσθημα…
Πάθος…
Έκταση…
Χροιά…
Νοοτροπία…
Σκηνική παρουσία…
Στίχοι…
Coverdale!
Tora kanenas apo tous 2.Oute na milisoun de mporoune ohi kai na tragoydisoun.
Ama milisoume gia istoria pantos protimo to hasapi to Gillan
manavis file oxi xasapis
coverdale me diafora an kai live o gillan itan kalyteros
den ton pao poly vevea giati me tis tsirides toy einai ypeythinos gia polloys manavides toy xoroy
:roll: jim_lick Ο καλύτερος τραγουδιστής, μικρότερος σε ηλικία και ΕΛΛΗΝΑΣ είναιι ένας: Sir William Sats. Ξέρω ότι το ζηλεύεις το παιδί γι’αυτό και τον λοιδορείς!!! Κομπλεξικέ, ζήτα δημόσια συγνώμη από το forum!!!
Coverdale χαλαρα…
Διαφωνώ όσο δεν πάει. Μπορεί να μην έχουν τις φωνές που είχαν αλλά άνετα βάζουν κάτω οποιονδήποτε άλλο. Εκτός από Dio. Αλλά δεν υπάρχει νέος τραγουδιστής με τέτοια φωνή κι ούτε θα υπάρξει. Εκτός ίσως από το Jorn Lande αλλά το παρακάνει με την αντιγραφή. Πάντως κάτι καραγκιοζάκια τύπου Red Hot Chili Peppers τα έχουν για πρωινό ακόμα και τώρα.
Διαφωνώ όσο δεν πάει. Μπορεί να μην έχουν τις φωνές που είχαν αλλά άνετα βάζουν κάτω οποιονδήποτε άλλο. Εκτός από Dio. Αλλά δεν υπάρχει νέος τραγουδιστής με τέτοια φωνή κι ούτε θα υπάρξει. Εκτός ίσως από το Jorn Lande αλλά το παρακάνει με την αντιγραφή. Πάντως κάτι καραγκιοζάκια τύπου Red Hot Chili Peppers τα έχουν για πρωινό ακόμα και τώρα.[/quote]
E μην τα παραλεμε κιολας…
check: Tool, Faith no more, Soundgarden…
Παιζουν γαματες φωνες…
Οn topic τωρα…Διαλεγω Gillan!
Συμφωνώ απόλυτα με τον doomed μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν φωνάρες Garcia, Wyndorf, Cornell, και πολλοί άλλοι.
Τώρα όσον αφορά το δημοψήφισμα ο Gillan είναι καλύτερος για μένα όχι λόγω έκτασης φωνής αλλά περισσότερο για τον τρόπο ερμηνείας, ο Coverdale είναι αρκετά θηλυπρεπής για τα αυτιά μου.
Αν και όσον αφορά τον καλύτερο τραγουδιστή της προηγούμενης δεκαετίας το κoλημά μου είναι ο Danzig… 8) 8) 8) 8) 8)
den ton pao poly vevea giati me tis tsirides toy einai ypeythinos gia polloys manavides toy xoroy
Ασχολιαστα…
Λοιπον αναμεσα απο τους 2 χαλαρα Gillan…
Ρε παιδια ενας ειναι ο θεος: Dio
Γενικότερα όπως θα έχετε καταλάβει προτιμώ Coverdale…
Όσο για Live τους είδα και τους δύο ζωντανά πέρυσι και πρόπερσι…
Όντως έχουν πέσει πολύ και οι δύο, αλλά με τον Coverdale διασκέδασα πολύ περισσότερο
Δηλαδή αυτοί είναι καλύτεροι από Gillan και Coverdale; Αν το πιστέυεις αυτό τότε εντάξει…
Εγώ τώρα τι να πω… Αν είναι έτσι τότε ο Hughes τι είναι;
Καλά θηλυπρεπής ο Coverdale; Παίζει να είσαι ο πρώτος στην ιστορία που το λέει αυτό! Το sex symbol, ο μέγιστος μουνάκιας, ο ΘΕΟΣ είναι γκόμενα;;;;
Θηλυπρεπής ναι, αν έχεις ακούσει Grand Funk, αν έχεις ακούσει Captain Beefheart , αν έχεις ακούσει Gilmour\Waters, αν έχεις ακούσει Paul Rodgers ναι ρε φίλε είναι θυληπρεπής.
Όχι απο θέμα έκτασης φωνής ( ο Gillan είναι πολύ ανώτερος ) αλλά απο θέμα ερμηνείας… Πολύ νάζι ρε φίλε πολύ νάζι και καλά πόνος…
Δεν γουστάρω Corvedale προτιμώ τον Hughes και προσκυνώ τον Rodgers που έχει κατακλέψει ο Coverdale…
o rodgers einai o pateras olon ton hard rock tragoydiston
Λατρέυω τους Grand Funk, σιχαίνομαι τους Floyd και φυσικά Coverdale, Hughes και Rodgers είναι οι 3 αγαπημένοι μου τραγουδιστές… ο Coverdale ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗΠΡΕΠΗΣ όπως και να το δούμε. Πως να το κάνουμε ρε φιλαράκι. Ναι, ο Paul είναι η μεγαλύτερη blues rock φωνή αλλά ο τόνος του είναι πιο θηλυκός από τον DC. Όπως και του Hughes. Όσο για το Gillan, πες μου με επιχειρήματα σε ποιά κομμάτια φαίνεται η “ανωτερότητά” του. Σύμφωνοι, οι Grand Funk έχουν πιο male φωνή αλλά είναι κα αμερικανάκια… :roll:
Τέλος, η αντιγραφή για την οποία μιλάς είναι τουλάχιστον αστεία. Εξηγήσου παρακαλώ και μην πετάς αοριστίες. Αν είμαι λάθος τότε θα το παραδεχτώ αλλά έτσι δεν προκειται να τα βρούμε…
Αντικειμενικα μιλωντας ο Gillan ειχε μεγαλυτερη εκταση φωνης(ακου το In Rock ή το Made in Japan)κ γενικοτερα περισσοτερες δυνατοτητες με την φωνη του την οποια δεν την λες blues rock.Η φωνη του DC ηταν πολυ καλη αλλα δεν εφτανε σε εκταση αυτη του Gillan(για αυτο αλλωστε ο Ritchie ηθελε διακαως τον Hughes, γιατι περα απο φοβερος μπασιστας θα εβγαζε κ τις ψηλες πραγμα που δεν μπορουσε ο DC)
Απο την αλλη ο Coverdale ηταν αρκετα πιο σχετικος με το αθλημα που λεγεται μουσικη και καταφερε να δημιουργησει νεο συγκροτημα το οποιο να γινει επιτυχημενο και κακα τα ψεματα ενα απο τα μεγαλυτερα συγκροτηματα που εδρασαν στα 80’s…
μηπως τα αυτια σου ειναι ελαφρως…gay???
εχω ακουσει και εχω ακουσει κουλα σχολια αλλα αυτο ανεβαινει χαλαρα στο τοπ 10 new entry σε υψηλη θεση…
Ελπιζω να εχεις και χιουμορ!!!
μηπως τα αυτια σου ειναι ελαφρως…gay???
εχω ακουσει και εχω ακουσει κουλα σχολια αλλα αυτο ανεβαινει χαλαρα στο τοπ 10 new entry σε υψηλη θεση…
Ελπιζω να εχεις και χιουμορ!!! :D[/quote]
θα το πω στη chk_chillin μαυρε μου και βγαλτα περα μονος σου με αυτα που λες