Όσο και αν μ’αρέσει ο David στις χαμήλες του(ε μέχρι εκεί είναι)δεν γίνεται να συγκριθεί με τον Γκίλαν.
Οπότε προτιμάμε Ίαν+ότι όπως και να το κάνουμε είμαστε και συναισθηματικά δεμένοι μαζί του
Όσο και αν μ’αρέσει ο David στις χαμήλες του(ε μέχρι εκεί είναι)δεν γίνεται να συγκριθεί με τον Γκίλαν.
Οπότε προτιμάμε Ίαν+ότι όπως και να το κάνουμε είμαστε και συναισθηματικά δεμένοι μαζί του
Έχω διαβάσει αρκετές ενδιαφέρουσες απόψεις στο thread… Η δική μου είναι πως οι δύο τραγουδιστές είναι πολύ διαφορετικοί, το μόνο τους κοινό είναι οι Purple. Όπως και να χει, θα πω τον Gillan γιατί και περισσότερο μου αρέσει η φωνή του και καλύτερος τραγουδιστής είναι και προτιμώ τους Purple με αυτόν στη σύνθεση
ο gillan στους purple μεχρι to 73 φοβερος…απο το 85 και μετα χαλια…ο coverdale εκανε καλη δουλεια και στους purple και στους whitesnake…o coverdale σαν χροια φωνης δεν παιζεται σχεδον απο κανεναν…
για μενα ομως gillan για συμμετειχε στον κορυφαιο ροκ δισκο ever το ανυπερβλητο made in japan…
Ο gillan έχει κάνει σπουδαία πράγματα,όμως το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί με το Μιχάλη Ρακιντζή τον κατεβάζει στον πάτο της μουσικής αισθητικής.
Ψηφίζω coverdale (και bolin για το επικρατείας…)
μας γαματε την ησυχια με τετοια πολλ γενικα:)
ξερω γω?
αν επαιζε με μενα θα …θααα…
δε ξερω! και οι δυο ειναι καλοι!
Ρε, μονο Coverdale, ρε
Τσακαλια, λιγα για Ρακιντζη μη γινει εδω μεσα της πουτανας…
Να άκουγα Gillan να σιγοντάρει τον Ρακιτζή στο “είσαι σαν κουνέλι”…
Δεν έχω πρόβλημα με Ρακιντζή αδερφέ!Μάλιστα έχω μελετήσει μεγάλο μέρος της καλλιτεχνικής πορείας του.
Ποιός δεν έχει ερωτευτεί με το “μωρό μου φάλτσο”;
Ποιός δεν έχει ριγήσει με το “Ιησούς Χριστός νικάει”;
Και τελικά,ποιός δεν έχει κοντοσταθεί στο άκουσμα του προφητικού έπους “οι Ρώσοι”;
ΠΟΙΟΣ;;;;
Το πρόβλημα το έχω με το Gillan ο οποίος,την εποχή που στη μουσική του πλανήτη γη γινόταν της καραπουτανάρας (grunge,metal,kyuss,μάνα ρέηβερ),εκείνος γύρισε το κεφάλι όταν άκουσε Ρακιντζή.#-o
Αν και μετά απ’ όλα αυτά που θυμήθηκα απ’ το Μιχάλη δεν ξέρω,χμ…νομίζω μπερδεύτηκα…μήπως τελίκα είναι μάγκας ο Gillan;Που στο κατω-κατω της γραφής,γάμησε και τη Μπάρμπα…