εγω επειδη ασχολουμαι με το ροκ τραγουδι θα σας πω την αποψη μου, με την οποια πάνω κατω συμφωνει και ο καθηγητης μου ο οποιος ειναι χρονια στον χωρο. Τεχνικά πάντα ο Dio και ο Mercury ειναι η κορυφή ολων. Ακολουθούν οι Tate, Plant, Coverdale και μετά οι Gillan, Hughes,Dickinson, Rodgers,Halford και λοιποί μεταλ και ροκ τραγουδιστες… σχετικά με τις πιο ψηλές νότες σε τραγουδια σιγουρα μιλάμε για crimson glory και midnight. Προσωπικά θεωρώ τον Coverdale σαν φωνή καλύτερο απο τον Gillan, αλλα ο Gillan μου αρεσει περισσότερο. Απο την νέα γενιά θα ξεχώριζα σιγουρα τον τραγουδιστή των Pain of Salvation, o οποίος πραγματικά ειναι αξιος συνεχιστής των παραπάνω και σε χροια,και σε συναισθημα,και σε εκταση και τεχνικη… Αυτη ειναι η ταπεινή μου αποψη…
Αυτό είναι το τελευταίο post που κάνω για το θέμα εκτός κι αν πείτε καμιά χοντράδα. Τέλος. Δεν πρόκειται να βγάλω καμιά λίστα του Rolling Stone που θεωρεί έναν από τους 100 καλύτερους ροκ δίσκους όλων των εποχών το Smash των offspring. Θα πω απλώς πως δε με ενδιαφέρει σε ποιον αρέσει ή όχι ο DC, ούτε αν είναι ο καλύτερος ή ο χειρότερος ή ο πιο γνωστός, κάντε του κεφαλιού σας και ζήστε στη μιζέρια σας. Εγώ θα πορώνομαι με Fool for your loving, love man, come an get it, wine women an song, slide it in, burrrrrn, stormbringer, hot stuff, bloody mary κι εσείς κλάψτε με pink floyd και doors και με ό, τι άλλο γουστάρετε. Α μα πια!!!
ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩ!!!
ΥΓ. Φιλικά όλα τα παραπάνω, έτσι;
ΥΓ2. Επιμένω πως για το Mistreated έχετε λάθος.
Συμφωνώ απολύτως με τον Whitesnake και για τελευταίο post μου στο συγκεκριμένο topic, λέω ότι η καλύτερη συνεργασία μακράν του Gillan ήταν αυτή με τον mr Mihalis Rakintzis… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(Όχι του tele city) ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΛΟΥΣΤΡΟΣ και τα λοιπά συναφή
Προβλέπω Flames ώρα να του δίνω…
Για το συγκεκριμένο συμφωνώ απόλυτα. (Συνεργασία Ρακιντζή- Gillan). Τουλάχιστον χαζό τραγούδι. Όαση στο videoclip (αν το θυμάστε) η Βάνα Μπάρμπα, στα καλύτερά της τότε!
Οι Pink Floyd κλαψιάριδες? Στο Echoes?Στο Have A Cigar?Στο Time? Στο Shine On You Crazy Diamond? Στο Coming Back To Life? δεν μπορώ να καλάβω απο που το έβγαλες το συμπέρασμα. Mάλλον έχεις ακούσει μόνο το Wish You Were Here σε κανά μπαράκι… 8) 8) 8) 8)
Εμείς θα πορωνόμαστε με ΟΛΑ τα είδη μουσικής που γουστάρουμε και θα μιζεριάζουμε και εσυ θα πορώνεσαι με Coverdale οπότε No Problemo!!!
O COVERDALE ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ μαμάει άπαντες, ακόμα και τον Paul Rodjers γραφικέ JimLick…
Ρε καραγκιόζη, ναι σε σένα λέω ρε καραγκιόζη. Τολμάς να συγκρίνεις τη μουστόγρια με τον Rodgers (ούτε να γράψεις το όνομά του σωστά δεν είσαι άξιος)? Ο άνθρωπος στην ηλiκία του βγαίνει περιοδεία με τους Queen και στο τελευταίο DVD των Bad Company σκοτώνει!!! Είδαμε τα χάλια του Coverdale στην εδώ εμφάνιση (εσύ έχεις το video, δες το. Αν δεν το βρίσκεις είναι κάτω από την κούπα του καφέ), αλλά και στο video από Ιταλία στο sonoria festival πριν 11 χρόνια που και πάλι η μουγγαμάρα πάει σύννεφο (σαν το ΦΑΤΟΥΡΟ -ελπίζω να μην φάω κοκκινη- που σου χρειάζεται). Βέβαια σε αυτό το festival έπαιξε ο Paul Rodgers με κιθαρίστα το Schon και τον είχε για πλάκα τον σαλιάρη τον Coverdale. Όποιος έχει αμφιβολία για τα γραφόμενα, ας είναι καλά ο Jim_lick, υπάρχουν τα dvd.
Αν πας στο topic των Queen θα διαβάσεις τι άποψη έχω για τον Paul Rodgers… Αλλά τελικά η τσίμπλα στα μάτια σου και η μαρμελάδα στ’ αυτιά, καθώς και η πολύ προχωρημένη ηλικία σου σε κάνουν παράφρων… Όπότε ban στον κύριο…
Τελικά η παντόφλα της γυναίκας σου, έχει προκαλέσει μεγάλη βλάβη στον εγκέφαλό σου. Επειδή έγραψες κάποτε ότι ο Paul Rodgers είναι πολύ καλός κλπ, δεν σημαίνει ότι μπορείς να λες τις μπούρδες σου περί αξίας του Coverdale έναντι του Paul Rodgers. Σου εξήγησα και σου έδωσα και παράδειγμα του τι συμαίνει να είσαι επαγγελματίας μουσικός που να σέβεσαι τους οπαδούς και αυτούς που έρχονται να σε δούνε live, και όχι ένα μουγκός κακομοίρης που καπηλεύεσαι παλιά μεγαλεία. Κάποτε καλός, τώρα ΓΡΑΦΙΚΟΣ.
Όσο για το ban, εννοούσα για τη λέξη “φατούρο” που ανέφερα. Άλλα που να καταλάβεις…Δεν είσαι και ο πιο έξυπνος…χαμένε, α χαμένε, χαχαχαχα
Τελικά η παντόφλα της γυναίκας σου, έχει προκαλέσει μεγάλη βλάβη στον εγκέφαλό σου. Επειδή έγραψες κάποτε ότι ο Paul Rodgers είναι πολύ καλός κλπ, δεν σημαίνει ότι μπορείς να λες τις μπούρδες σου περί αξίας του Coverdale έναντι του Paul Rodgers. Σου εξήγησα και σου έδωσα και παράδειγμα του τι συμαίνει να είσαι επαγγελματίας μουσικός που να σέβεσαι τους οπαδούς και αυτούς που έρχονται να σε δούνε live, και όχι ένα μουγκός κακομοίρης που καπηλεύεσαι παλιά μεγαλεία. Κάποτε καλός, τώρα ΓΡΑΦΙΚΟΣ.
Όσο για το ban, εννοούσα για τη λέξη “φατούρο” που ανέφερα. Άλλα που να καταλάβεις…Δεν είσαι και ο πιο έξυπνος…χαμένε, α χαμένε, χαχαχαχα[/quote]
Πω πω πω όλοι οι έξυπνοι εδώ μαζευτήκατε ρε… Συγνώμη αλλά δεν έχω θέση σ’ αυτό το forum, επειδή θεωρώ τον Coverdale καλύτερο από τον Rodgers, o οποίος βέβαια δεν τον παίρνει να καπηλευτεί το δικό του παρελθόν και καπηλεύεται αυτό του Mercury…
COVERDALE χωρις σχολια και αναλυσεις γιατι ετσι μου κανει κεφι… :lol:
Απλά όμορφα και δημοκρατικά!!! Γουστάρω!!! 8) 8) 8) 8)
ΧΑ! Εγώ σας τα λεγα. Να ο λόγος για τον οποίον έπεσε το forum! Διαπράξατε ιεροσυλία μερικοί-μερικοί εδώ πέρα και ο ΘΕΟΣ Coverdale αποφάσισε να σιωπήσετε… Αυτό ήταν απλά μια προειδοποίηση. Την επόμενη φορά δεν θα μπορείτε να μπείτε καθόλου στο rocking, θα σβηστεί ο λογαριασμός σας και θα βρίσκετε κουκλάκια βουντού δίπλα στο μαξιλάρι σας… Μετανοείτε, έρχεται η οργή του θεού…
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ…
Αν είχε ρίξει ο Coverdale το forum θα είχε αλλάξει και την ονομασία του site σε loving.gr
αχχαχαχχαχχ
Συμφωνώ… Και για την ακρίβεια staightloving.gr, ΟΧΙ gayloving.gr
xaxaxaxaxa
Coverdale χωρις συζητηση…
Συμφωνώ… Και για την ακρίβεια staightloving.gr, ΟΧΙ gayloving.gr
xaxaxaxaxa[/quote]
Και τι straightloving κυριες και κυριοι!!!
αν θελετε παντως την γνωμη μιας γυναικας, δεν εχει γραφτει πιο γαματος στιχος απο το¨:lie down I thing I love you"
Λοιπον ηρθε η ωρα για ελληνικο fan club, ποιοι ειναι μεσα (???οχι πονηρο υπονοουμενο) κυριοι?? 8)
Ian Gillan με μεγάλη διαφορά μάλιστα
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο:
Στο δημοψήφισμα η επιλογή “Άλλος” γιατί υπάρχει; Και μάλιστα ποιος την έχει επιλέξει; Αφού η κόντρα γίνεται μεταξύ Gillan και Coverdale. 8O
Πριν δυο χρόνια είχα ξαναθέσει το θέμα αλλά η ανταπόκριση ήταν απογοητευτική. Πάντως εγώ και 2 κολλητοί μου το συζητάμε εδώ και πολύ καιρό, άρα count 3!!!
Α μην μας μπερδευεις τωρα με φιλοσοφικες ερωτησεις!!1 :lol: :lol: :lo
λοιπον στο θεμα μας, ποσοι ειμαστε μεσα 4 ατομα???
οποία ξεφτιλα!!!