Ειναι αυτο που λεγανε οι παλιοι … μαθε τεχνη και αστηνε και σαν πεινασεις πιαστηνε ???
Τωρα αυτο με τα ματια δεν το σχολιαζω … θα με πουν παλι σεξομανιακο… :roll: :roll:
Ειναι αυτο που λεγανε οι παλιοι … μαθε τεχνη και αστηνε και σαν πεινασεις πιαστηνε ???
Τωρα αυτο με τα ματια δεν το σχολιαζω … θα με πουν παλι σεξομανιακο… :roll: :roll:
Τωρα αυτο με τα ματια δεν το σχολιαζω … θα με πουν παλι σεξομανιακο… :roll: :roll:[/quote]
σωστος!!!οτι μαθαινεις καλο ειναι…καπου θα σου χρειαστει…

Ε για αυτο πες μας , αν μας κανουν τα ταλεντα σου να σε βοηθησουμε να μην πεινασεις … :roll: :roll: :lol: :lol:

αν πεινασω θα σε φωναξω…προς το παρον ειμαι χορτατη…και ενα μηνα νηστικη αντεχω… 8O 8O
Και οι χορτατοι ενα επιδοριπο το χρειαζοντε … :roll: :roll: :roll: :roll:
το επιδορπιο συνηθως ειναι φρουτοη γλυκο σωστα;;;;δεν ειναι παλι φαγητο σε μινι εκδοση :o :o
το επιδορπιο συνηθως ειναι φρουτοη γλυκο σωστα;;;;δεν ειναι παλι φαγητο σε μινι εκδοση :o :o[/quote]
Ναι ειναι γλυκο η φρουτο … για αυτο υπαρχουν να μην δινουν μια διαφορετικη και πιο “βελουδινη” γευση στον ουρανισκο … εξαλου το ιδιο φαγητο συνεχεια χωρις καποιο επιδορπιο κατανταει μονοτονο …
το επιδορπιο συνηθως ειναι φρουτοη γλυκο σωστα;;;;δεν ειναι παλι φαγητο σε μινι εκδοση :o :o[/quote]
Ναι ειναι γλυκο η φρουτο … για αυτο υπαρχουν να μην δινουν μια διαφορετικη και πιο “βελουδινη” γευση στον ουρανισκο … εξαλου το ιδιο φαγητο συνεχεια χωρις καποιο επιδορπιο κατανταει μονοτονο …[/quote]
μια πιο βελουδινη γευση στον ουρανισκο;;;δεν νομιζω οτι μετα το κυριως πιατο θα χρειαστω και επιδορπιο…θα σου πεσει βαρυ…γλυκια εγω γλυκο κι αυτο θα μου ανεβει το ζαχαρο 
Τα ωραια και εντυπσιακα πραγματα παντα πεφτουν βαρια … κυριως για αυτους / ες που δεν αντεχουν …

μην ανησυχεις δεν εχω προβλημα με το στομαχι…και λογω επαγγελματος ξερω και πολλες θεραπειες αν παθω κανα στομαχικο προβλημα :o
Δεν ανησυχουσα … ημουν βεβαιος πως ξερεις πολλες θεραπειες … 
χαιρομαι… 
Αλλα ποσο βεβαιη εισαι οτι οι θεραπειες που ξερεις…, θα ειναι αποτελσματικες ???

1000%% βλακειες θα λεμε…αν δεν ξερω δεν λεω οταν ειμαι σιγουρη τοτε κατι κανουμε…
Οποτε ερχεσαι στα λογια μου … :lol: :lol:
και εσυ στα δικα μου…
Δεν νομιζω … γιατι αν δεν δοκιμασεις … δεν θα ξερεις αν σε πειραξει στο στομαχι … οποτε και δεν θα ξερεις και την θεραπεια … :roll: :roll: :roll: 
ναι αλλα πρωτο σταδιο ειναι η προληψη…προσεχουμε για να εχουμε…μετα παιρναμε στη θεραπεια…οποτε αν υπαρχει περιπτωση να με πειραξει καλυτερα να μην μπω στον πειρασμο :x
σημερα εχει εκλειψη :twisted: και την σεληνη στο σκορπιο…θα σεληνιαστω παλι…
Eιμαι σκορπιος !!! (10/11)

Σεληνιασου τωρα !!!