Girl Talk

Ειναι αυτο που λεγανε οι παλιοι … μαθε τεχνη και αστηνε και σαν πεινασεις πιαστηνε ???

Τωρα αυτο με τα ματια δεν το σχολιαζω … θα με πουν παλι σεξομανιακο… :roll: :roll:

Ειναι αυτο που λεγανε οι παλιοι … μαθε τεχνη και αστηνε και σαν πεινασεις πιαστηνε ???

Τωρα αυτο με τα ματια δεν το σχολιαζω … θα με πουν παλι σεξομανιακο… :roll: :roll:[/quote]
σωστος!!!οτι μαθαινεις καλο ειναι…καπου θα σου χρειαστει…
:smiley:

Ε για αυτο πες μας , αν μας κανουν τα ταλεντα σου να σε βοηθησουμε να μην πεινασεις … :roll: :roll: :lol: :lol: :smiley: :smiley:

αν πεινασω θα σε φωναξω…προς το παρον ειμαι χορτατη…και ενα μηνα νηστικη αντεχω… 8O 8O

Και οι χορτατοι ενα επιδοριπο το χρειαζοντε … :roll: :roll: :roll: :roll:

το επιδορπιο συνηθως ειναι φρουτοη γλυκο σωστα;;;;δεν ειναι παλι φαγητο σε μινι εκδοση :o :o

το επιδορπιο συνηθως ειναι φρουτοη γλυκο σωστα;;;;δεν ειναι παλι φαγητο σε μινι εκδοση :o :o[/quote]

Ναι ειναι γλυκο η φρουτο … για αυτο υπαρχουν να μην δινουν μια διαφορετικη και πιο “βελουδινη” γευση στον ουρανισκο … εξαλου το ιδιο φαγητο συνεχεια χωρις καποιο επιδορπιο κατανταει μονοτονο …

το επιδορπιο συνηθως ειναι φρουτοη γλυκο σωστα;;;;δεν ειναι παλι φαγητο σε μινι εκδοση :o :o[/quote]

Ναι ειναι γλυκο η φρουτο … για αυτο υπαρχουν να μην δινουν μια διαφορετικη και πιο “βελουδινη” γευση στον ουρανισκο … εξαλου το ιδιο φαγητο συνεχεια χωρις καποιο επιδορπιο κατανταει μονοτονο …[/quote]
μια πιο βελουδινη γευση στον ουρανισκο;;;δεν νομιζω οτι μετα το κυριως πιατο θα χρειαστω και επιδορπιο…θα σου πεσει βαρυ…γλυκια εγω γλυκο κι αυτο θα μου ανεβει το ζαχαρο :stuck_out_tongue:

Τα ωραια και εντυπσιακα πραγματα παντα πεφτουν βαρια … κυριως για αυτους / ες που δεν αντεχουν … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :wink: :wink:

μην ανησυχεις δεν εχω προβλημα με το στομαχι…και λογω επαγγελματος ξερω και πολλες θεραπειες αν παθω κανα στομαχικο προβλημα :o

Δεν ανησυχουσα … ημουν βεβαιος πως ξερεις πολλες θεραπειες … :wink:

χαιρομαι… :smiley:

Αλλα ποσο βεβαιη εισαι οτι οι θεραπειες που ξερεις…, θα ειναι αποτελσματικες ??? :wink: :wink: :wink:

1000%% βλακειες θα λεμε…αν δεν ξερω δεν λεω οταν ειμαι σιγουρη τοτε κατι κανουμε…

Οποτε ερχεσαι στα λογια μου … :lol: :lol:

και εσυ στα δικα μου…

Δεν νομιζω … γιατι αν δεν δοκιμασεις … δεν θα ξερεις αν σε πειραξει στο στομαχι … οποτε και δεν θα ξερεις και την θεραπεια … :roll: :roll: :roll: :wink:

ναι αλλα πρωτο σταδιο ειναι η προληψη…προσεχουμε για να εχουμε…μετα παιρναμε στη θεραπεια…οποτε αν υπαρχει περιπτωση να με πειραξει καλυτερα να μην μπω στον πειρασμο :x

σημερα εχει εκλειψη :twisted: και την σεληνη στο σκορπιο…θα σεληνιαστω παλι…

Eιμαι σκορπιος !!! (10/11) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σεληνιασου τωρα !!!