aurio exei ke panselino… ke elega giati evgala pali trixes stin plati…
Προσεχε ρε μην τον σφιξεις αναμεσα στα μπουτια σου και του σπασεις κανα λαιμο … θελει τρυφεροτητα και στοργη … για να σε εμπιστευτει και να βγαλει τον ασπρο οφη να σε δωσει ενα αυτογραφο … :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
loipon…mathima proto…get him in my pants=na ton valo vathia mesa mou…ara loipon, otan ftasei i ora kai symfoniso mazi tou se afto, teleia kai pavla i empistosyni tha exei proeltei noritera… :lol: :lol:
mathima proto…se alli katigoria…tin praksi…esena oi dikes sou otan skyveis anamesa sta podia tous sou sfigoun ton laimo me ta mpoutia tous?..tote milame gia mpoutares…ektos an deineis ton apolyto orgasmo, pou apo oti fainetai se kanei kai ypofereis, opote kai mallon esena vlepo nekro kai sigoura oxi ton diko mou ton kologero… :lol: :lol: :lol:
.
Τα παντα ειναι θεμα εμπιστοσυνης και αντοχης … οποτε δωσε και ενα χαπακι μπλε στον παππου μην σε αφησει στα κρυα του λουτρου στην μεση…

Οργασμους δινω πολλους και απλοχερα … και χωρις να υποφερω εγω αλλα αυτες επειδη δεν αντεχουν και αλλο συνεχομενο … τωρα οσον αφορα για μπουταρες … δεν ειμαι και κανας ατζαμης … οταν αρχιζουν τα δυσκολα, σφιξιματα κλπ κλπ … επιστρατευω αλλες μεθοδους ανωδυνες για εμενα αλλα εξισου πολυοργασμικες για τις αλλες … οποτε δεν υπαρχει περιπτωση …να βρεθεις στην δυσαρεστη για σενα θεση να φορεσεις μαυρα και να ερθεις στην κηδεια μου …

to mple xapaki eprepe na to eixa dosei se allous pro pollou…neoterous tou!!! :lol:
mporeis na ta agoraseis kai xoris syntagi??? makria apo mas, de thelo na to vioso ksana, alla se periptosi pou symvei, na eimai se etoimotita… 
χαχαχαχ δεν παιζεσαι με τιποτα … δεν νομιζω παντως … εκτος αν το βρεις παρανομα … αν και παλι δεν το βρισκεις παρε μια ασπιρινουλα βαφτην μπλε και δωστην … ισως εχει αποτελεσμα και δεν σου ερθει τοσο ακριβα …

Αν τον φτιάξεις εγκεφαλικά, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα :lol: 
Εσυ τελικα ξερεις πολλλλλααααα !!!

:oops: :-#
Αλλα εγω ξερω περισσοτερα μαλλον , ας ειναι καλα η φιλια μου εδω και 10 χρονια με την Chk_Chillin … κοντα της εμαθα παρα παρα πολλα … και ακομα μαθαινω βεβαια … :roll: :roll:
Εσυ τελικα ξερεις πολλλλλααααα !!!
[/quote]
Κι αν ο τύπος είναι Λερναία Ύδρα που να “φτιάξεις” τόσα κεφάλια;

Τότε, βάζουμε φαντασία…

Υπάρχει και πιο απλή λύση… Ζητάς βοήθεια από φίλες σου…

8O 8O Και σ’αυτό διαφωνούμε! Δεν απατάω και δε μοιράζομαι τον άντρα μου με άλλη ή άλλες!! Αν δεν του αρέσει, δικό του πρόβλημα… 8)
Ναι αλλά από μουσική είσαι καλή…

Μαθαίνω… 
Μαθαίνω…
[/quote]
ciao πάω Wizard… Thin Lizzy ρεεεεεεεεεεεεεεε
The boyz are back in town! 
Have fun!
Αν δεν του αρεσει,παει στο videoclub της γειτονιας,παιρνει μια τσοντουλα με το περιεχομενο που φαντασιωνεται και ηρεμεις. 8) 
Αν δεν του αρεσει,παει στο videoclub της γειτονιας,παιρνει μια τσοντουλα με το περιεχομενο που φαντασιωνεται και ηρεμεις. 8) :P[/quote]
αυτο μου θυμιζει μια τσοντα “καλως ηρθατε στην Βυζουπολη”
αξεχαστες στιγμες…

8O 8O 8O