Girl Talk

Αν δεν του αρεσει,παει στο videoclub της γειτονιας,παιρνει μια τσοντουλα με το περιεχομενο που φαντασιωνεται και ηρεμεις. 8) :P[/quote]

Ωραίες οι κοπέλες στο video club…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[quote=“witch”]

8O 8O 8O[/quote]

hahahahahahahahahahahahahaaahahahahahahahahahahahahahahahahaaahahahahahahahahahaha… me terkenli, se ksepleno ego… :lol:

Φτου, τα καλύτερα έχασα πάλι!

Διαφορές ηλικίας κατ’αρχήν…

12 προς τα πάνω και 9,5 προς τα κάτω… Θέματα λογω διαφοράς υπήρχαν και στις δύο περιπτώσεις, σαφώς θα προτιμήσω όμως το προς τα κάτω… Καλόμαθα τα τελευταία χρόνια μου φαίνεται…

Και προτείνω να κόψετε τα video club και να οργανώσετε ένα to know us better που έλεγε και η ταινία…

Είναι θέμα ωριμότητας μάλλον, παρά ηλικίας, αλλά προς τα κάτω δε νομίζω. Τί να σου κάνουν τα μικρά; Πώς να συνεννοηθείς; Εξάλλου, ο μεγαλύτερος ξέρει και δυο πράγματα παραπάνω… :slight_smile:

Ναι αλλα εσυ πιο πανω “εβγαζες αφρους” με την διαφορα ηλικιας και μαλιστα την προς τα πανω … και μην μου πεις οτι την διαχωριζεις σε μεγαλη και μικρη … δεν θα σε πιστεψω … :roll: :roll: :twisted:

Θέμα ωριμότητας είναι… Είμαι 23 και είναι 40! Δεν τα βρήκαμε και φυσικά δεν προχωρήσαμε, όσο κι αν τον ήθελα. Μικρή είμαι, όχι χαζή… Ο φίλος μου είναι ίσα με μένα, πιο ώριμος σίγουρα. Τα βρήκαμε αμέσως και δέσαμε (if you know what I mean…) :slight_smile: :slight_smile:

Εχεις ιδια ηλικια με την Illussion … δεν θεωρεισαι μικρη … !!!

Είναι θέμα ωριμότητας μάλλον, παρά ηλικίας, αλλά προς τα κάτω δε νομίζω. Τί να σου κάνουν τα μικρά; Πώς να συνεννοηθείς; Εξάλλου, ο μεγαλύτερος ξέρει και δυο πράγματα παραπάνω… :)[/quote]
αυτο παιζετε εχουμε δει πολλους ενηλικες(-30 και βαλε)να παλιμπαιδιζουν αρκετα…και θεωρειται οτι πρεπει ναναι ωριμοι σε αυτην την ηλικια…αλλοι παλι ειναι και πολυ ωριμοι μαλιστα που απορεις…υπαρχουν και εξαιρεσεις οπου βρισκεις 20χρονους κ ισως καταστασεις τους εκαναν λιγο πιο ωριμους απο αλλους της ηλικιας τους…ειναι θεμα υποκειμενικο πως θεωρεις τον αντρα ωριμο…οσο για το θεμε ηλικιας αυτο εξερταται απο τον καθενα προσωπικα…μπορει να την βρισκεις με 10 χρονια μεγαλυτερο μπορει με 5 χρονια μικροτερο…κανεις δεν ειναι τελειος και κανεις δεν κατακρινει:D :smiley:

Εχεις ιδια ηλικια με την Illussion … δεν θεωρεισαι μικρη … !!![/quote]

Με 17 χρόνια διαφορά??? Μικρή του είμαι… 8) Δε με χαλάει πολύ πάντως, όλα σχετικά είναι. Ας ήξερε τί άλλο ήθελε πέρα από το να με μπιιιιιιπ, και όλα θα ήταν αλλιώς… Αλλά τώρα δε με νοιάζει. Είδες που είπα κάθε εμπόδιο για καλό; Γνώρισα ένα παιδί μάλαμα που με νοιάζεται όσο κανείς (πέρα από τους γονείς μου).

ΥΓ: Δεν έβγαλα αφρούς!!

Ο καθένας όπως βολέυεται… ένας αντράς μεγαλύτερος προσφέρει εμπειρία , ένας μικρότερος αντοχή :lol: και οι μεγαλύτερη έχουν την γοητεία τους και οι μικρότεροι την γλύκα τους. κατ’ εμέ δεν υπάρχει χρυσή τομή, είναι λαχείο τράβας κι αν είσαι τυχερός κερδίζεις… :wink:

Η Ilussion εχει κερδισει οχι απλως λαχειο αλλα το τζακ ποτ του τζοκερ (εμενα :stuck_out_tongue: δλδ )… μην το κρυβουμε αλλωστε αφου τα εχω ολα και συμφερω …

[size=1](Βασω απαντα)[/size]

αμ καμάρι μου εσύ τότε δεν είσαι αντρας το fairy είσαι… (τα ΄χει όλα και συμφέρει) :lol:
[size=1](πλάκα κάνουμε έτσι?)[/size]

αμ καμάρι μου εσύ τότε δεν είσαι αντρας το fairy είσαι… (τα ΄χει όλα και συμφέρει) :lol:
[size=1](πλάκα κάνουμε έτσι?)[/size][/quote]

Θα προτιμουσα να με ελεγες Μυθο… παντου υπαρχει ενας Μυθος και μεσα στο Rocking … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

είναι μύθος είναι μύθος το δασυτριχό σου στήθος … καλύτερα τώρα?

είναι μύθος είναι μύθος το δασυτριχό σου στήθος … καλύτερα τώρα?[/quote]

Σε καλο δρομο εισαι αλλα δεν το εχεις σωσει ακομα … ε ρε οχι και δασυτριχο στηθος … ειμαι ΚΑΙ ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ !!! Τι να κανω … να ζησω η να πεθανω ???

της κορμάρας σου ο μύθός? μήπως? (δεν ξέρω και το υπόλοιπο) :roll:

Eπιμένω στο θέμα της ωριμότητας πάντως… Φανταστικέ Angel… :lol: :lol: :lol:

χαχαχαχαχαχαχα η αληθεια ειναι οτι πετυχα τρια στην συσκευασια του ενος…και εμπειρια και αντοχη και γοητεια…και παρ’ολη την διαφορα ηλικιας μια χαρα επικοινωνουμε… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[size=1](αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει)[/size]

Οπως ειπε και η witch o Ανδρεας ειναι σαν το fairy…τα εχει ολα και συμφερει :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:wink: :wink: :lol:

:wink: :wink: :lol:[/quote]
ενω οι αλλοι στη Βιλαριμπα ακομα τριβουν η Illusion με το fairy καθαρισε :lol: :lol: