Συμφωνώ, όμως καλό είναι να τους ακούμε πρώτα , γιατί μπορεί η πρόθεσή τους να είναι καλή. Βέβαια, κάποια πράγματα χτυπάνε πολύ άσχημα, οπότε ούτε ευκαιρία ούτε δεύτερη ματιά αξίζει να τους δίνουμε…
Koritsiaaa,ta ftyaria xehasate!
METAL_ LAWS@
Αυτο ισχυει και για εσας.Οχι μονο για τις γυναικες.
Δεν νομιζω να κρατησεις μια που να σε εχει κανει ταρανδο
Χωνεις μπατσο και φευγεις!
Παρεπιπτόντως, εγώ έχω κρατήσει άντρα που με έχει κάνει τάρανδο! Έχω ριζοσπαστικές απόψεις! (Που ισχύουν όμως και για τα δύο φύλα!)
Αντρέα αν ήσουν ο Jon θα στην είχα πέσει καιρό τώρα! Μην έχεις αυταπάτες αγάπη μου!
Σιγα μην σου καθομουν …
Σωστά, αν ήσουν ο Jon θα σε ήθελαν όλες κι εσύ δεν θα ήσουν τόσο πεινασμένος!
Δεν ειμαι ουτε πεινασμενος … αλλα ουτε και καμμενος … :roll:
Αχ, μ’αρέσουν οι πρωινοί καυγάδες!
Eμενα μ’αρεσουν οι καυγαδες γενικως … :roll:
… Και το ξύλο φαντάζομαι… :lol: :lol: :lol:
Αν ειναι να μου το δωσεις εσυ … μαλλον ναι … ασε που μπορει να ερεθιστω κιολας :oops: :oops: :oops:
Τι ακούν τα γούνινα αυτάκια μου πρωί πρωί… :oops:
Γουνινα ??? Καλα το ελεγα οτι εχω να κανω με εξωγηινο ον … κατι απο τον πολεμο των αστρων δλδ … εξου και η περοχη σου … μεταξυ Αρη και Παρθενου … να σου πω … απο την Σεληνη εισαι ???
Και αν ναι …την Σεληνη απο την σειρα του Φωσκολου τι την εχεις ? συγγενη ??? :twisted:
Μεταξύ Άρη και Αφροδίτης χρυσέ μου, μην με μπλέκεις εμένα με Παρθένους!
Και αν θες να ξέρεις, όχι, δεν είμαι απ’την Σελήνη, αλλά απ’τις Πλειάδες!
:roll:
Βαρέθηκα να τα εξηγώ όλα πια! Ουφ!
Καλα χαλαρωσε λιγο μην σου σπασει η μασκαρα …
Είναι Rubinstein, δεν παθαίνει τίποτα! Αντέχει ακόμα και σε ξένους γαλαξίες…
Και μετα μας λες οτι δεν εισαι εξωγηινη … :roll: :twisted: :!:
Kryfokoitouses???
Parempiptwnos ta gounina aytakia borei na parapemboun oxi mono se exwghinw alla kai se arkouda… :lol:
Αν και εννοούσα γούνινα σαν της γατούλας, ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει το ζωάκι που τού’ρχεται στο μυαλό, είμαστε όλοι πολύ φιλόζωοι! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: