Girl Talk

Συμφωνώ, όμως καλό είναι να τους ακούμε πρώτα , γιατί μπορεί η πρόθεσή τους να είναι καλή. Βέβαια, κάποια πράγματα χτυπάνε πολύ άσχημα, οπότε ούτε ευκαιρία ούτε δεύτερη ματιά αξίζει να τους δίνουμε…

Koritsiaaa,ta ftyaria xehasate!

METAL_ LAWS@
Αυτο ισχυει και για εσας.Οχι μονο για τις γυναικες.
Δεν νομιζω να κρατησεις μια που να σε εχει κανει ταρανδο :stuck_out_tongue:
Χωνεις μπατσο και φευγεις! :wink:

Παρεπιπτόντως, εγώ έχω κρατήσει άντρα που με έχει κάνει τάρανδο! Έχω ριζοσπαστικές απόψεις! (Που ισχύουν όμως και για τα δύο φύλα!)

Αντρέα αν ήσουν ο Jon θα στην είχα πέσει καιρό τώρα! Μην έχεις αυταπάτες αγάπη μου!

Σιγα μην σου καθομουν …

Σωστά, αν ήσουν ο Jon θα σε ήθελαν όλες κι εσύ δεν θα ήσουν τόσο πεινασμένος!

Δεν ειμαι ουτε πεινασμενος … αλλα ουτε και καμμενος … :roll:

Αχ, μ’αρέσουν οι πρωινοί καυγάδες!

Eμενα μ’αρεσουν οι καυγαδες γενικως … :roll:

… Και το ξύλο φαντάζομαι… :lol: :lol: :lol:

Αν ειναι να μου το δωσεις εσυ … μαλλον ναι … ασε που μπορει να ερεθιστω κιολας :oops: :oops: :oops: :stuck_out_tongue:

Τι ακούν τα γούνινα αυτάκια μου πρωί πρωί… :oops:

Γουνινα ??? Καλα το ελεγα οτι εχω να κανω με εξωγηινο ον … κατι απο τον πολεμο των αστρων δλδ … εξου και η περοχη σου … μεταξυ Αρη και Παρθενου … να σου πω … απο την Σεληνη εισαι ???

Και αν ναι …την Σεληνη απο την σειρα του Φωσκολου τι την εχεις ? συγγενη ??? :twisted:

Μεταξύ Άρη και Αφροδίτης χρυσέ μου, μην με μπλέκεις εμένα με Παρθένους!

Και αν θες να ξέρεις, όχι, δεν είμαι απ’την Σελήνη, αλλά απ’τις Πλειάδες!

:roll:

Βαρέθηκα να τα εξηγώ όλα πια! Ουφ!

Καλα χαλαρωσε λιγο μην σου σπασει η μασκαρα …

Είναι Rubinstein, δεν παθαίνει τίποτα! Αντέχει ακόμα και σε ξένους γαλαξίες…

Και μετα μας λες οτι δεν εισαι εξωγηινη … :roll: :twisted: :!:

Kryfokoitouses??? :wink:

Parempiptwnos ta gounina aytakia borei na parapemboun oxi mono se exwghinw alla kai se arkouda… :lol:

Αν και εννοούσα γούνινα σαν της γατούλας, ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει το ζωάκι που τού’ρχεται στο μυαλό, είμαστε όλοι πολύ φιλόζωοι! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: