Angel_In_Black@
Εδω ημουν,αλλα μαλλον δεν θα με ειχες παρατηρησει!
Ειμαι συνειδητοποιημενη σε πολλα πραγματα,χωρις να σημαινει οτι δεν εχω κανει μαλακιες και οτι δεν θα κανω στο μελλον.Κανεις δεν ειναι θεος.Απλα φροντιζω να κανω πραξεις αυτα που πιστευω.
Οσο για τη φιλια μεταξυ αντρας -γυναικα,συνηθως δεν υπαρχει.
Και το τονιζω αυτο διοτι υπαρχει περιπτωση ο αντρας να μην βλεπει τη φιλη του ως “θηλυκο” και να μην του αρεσει σαν κοπελα!Σε αυτην την περιπτωση γιατι να δημιουργηθει ειδυλλιο απο το πουθενα?Αυτο ισχυει και για τη γυναικα φυσικα… Και θα συμφωνησω ξανα με τον Angel_In_Black και τη φιλη του.
Και αν του αλλουνού τα θέλει ο πισινός του?Εννοώ πως υπάρχουν και άνθρωποι που πράγματι ότι και να τους κάνεις θα το συγχωρήσουν.Ε εκεί κάποια στιγμή θα το εκμεταλλευτείς θέλεις δεν θέλεις… :twisted: :lol:
Πράγματι, κι αυτό κομμάτι της ανθρώπινης φύσης είναι… Αλλά στην υπερβολή τους όλα αλλάζουν. Και μην ξεχνάς ότι ο νόμος του darma θα στα επιστρέψει πολλαπλάσια! :twisted: :lol:
Μιλατε σωστα γυναικες … και γω μαζι σας … με βρισκεται συμφωνο σε ολα οσα λετε … εκτος βεβαια απο αυτα που λεει η Tinkerbell η οποια εξακολουθει να εχει στο αβαταρ της την φωτο μου … 8)
Ελπίζω μόνο να μην είναι αλήθεια αυτό που λέει γιατί αν είναι θα καίγομαι στην κόλαση 9 αιώνες… :twisted: :twisted: Angel κακόμοιρο παιδί έχεις ψευδαισθήσεις…Να ρωτήσεις την Tinkerbell αν μπορεί να κάνει κάτι ο γκουρού της και για σένα… :twisted: