ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ειναι η δευτερη φορα που συμφωνουμε!!!
[size=1]το γλυτωσα το ξυλο τελικα μια και καλη [/size]
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ειναι η δευτερη φορα που συμφωνουμε!!!
[size=1]το γλυτωσα το ξυλο τελικα μια και καλη [/size]
Ετσι ειναι αυτα … αλλωστε οι ισσοροπιες σε αυτο το θεμα ειναι πολυ λεπτες … αν και εγω εχω μια καλη φιλη εδω και 10 χρονια … δεν υπαρχει κατι το ερωτικο , γιατι παιζει τον ρολο του αντρα και εγω μενω λιγο πιο πισω γιατι με βολευει κιολας …
Και για να μην παρεξηγουμαστε ειναι μια χαρα γυναικαρα που σπερνει το χαος και την καταστροφη στις ανδρικες ψυχες στο διαβα της .
Και νομίζω πως συμωνούμε όλοι σε αυτό…Πάντα ο ένας από τους δύο θα βλέπει ερωτικά τον άλλον…[/quote]
STANDARRRRRRRRRR![/quote]
ΕΚΤΟΣ αν ο ένας από τους δύο είναι gay ή κακάσχημος/η
Οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα
Ρε σπαμέρια πότε κάνατε 13 σελίδες σε μια μέρα???
Anyway σορυ negative αλλά ο ένας από τους 2 κατά 95% το βλέπει ερωτικά (το υπόλυπο 5% είναι για gay, άσκημους, και για κάποια τέρατα θέλησης)
Ακόμα το ποιό σωστό μου φάνικε αυτό…
Δεν ξέρω το βρίσκω το ποιό σωστό…από όσα άκουσα [size=1](βασικα τα ποιό πολλά βλακίες ήταν…)[/size]
when a man loves a woman
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και οι δύο φωτό αποθικεύτικαν στο pc…
:lol: :lol: :lol: Νομίζω κολλάγαν :lol: …Αναμένοντας τη καταιγίδα…Ελπ’ιζω να το δουν με χιούμορ τα girls:D
Τι να σου πώ ρε συ, εδώ όλη την ζωη πρέπει να τη βλέπουμε με χιούμορ αλλοίως ζήτω που καίκαμε
Τώρα όσο αφορά την εικόνα καλά να πάθει από τη στιγμή που περιμένει κάτι ουτοπικό (γιατί τέτοιο είναι, όπως και η ιδανική γυναίκα κ.λ.π. ) όπως έστρωσες να κοιμηθείς…
Σωστός :lol: :lol:
Και φυσικά μόνο με χιούμορ θα μπορούσαμε να το δούμε
Αν ψάχνεις για τον πρίγκηπα του παραμυθιού κάπως έτσι θα είναι η κατάληξη…οπότε σωστά το απεικόνισες…Πρέπει να ψάχνουμε να βρούμε ότι είναι καλύτερο για μας αλλά πατώντας ταυτόχρονα και στην γη γιατί αλλιώς θα καταντήσουμε να περιμένουμε σε όλη μας την ζωή ένα όνειρο…
[size=1]εγώ το καλύτερο για μένα το έχω βρει και δεν θέλω τίποτα παραπάνω…τώρα φυσικά μένει να δω αν μπορώ να το κρατήσω και κοντά μου όσο περισσότερο μπορώ…[/size]
Το χιούμορ βοηθάει πολύ μια σχέση να υπάρχει ουσιαστικά. Επίσης, η επικοινωνία την ώρα του έρωτα, δηλαδή συναισθήματα και σκέψεις που εκφράζονται χωρίς λόγια, μόνο με τα μάτια… Η ειλικρίνια, δε, είναι βασικότερη όλων…
Το χειρότερο είναι να θεωρούμε τον άλλο δεδομένο…
e,ne.
Na mi xriazete na tis/tou peis ‘vale mou tis xiropodes’, ‘kopse ligo na xi8ei ema’ ki ala tetia pou xalane tin stigmi… 8)
e,ne.
Na mi xriazete na tis/tou peis ‘vale mou tis xiropodes’, ‘kopse ligo na xi8ei ema’ ki ala tetia pou xalane tin stigmi… 8)[/quote]
Καλά, λίγο πιο τρυφερά το εννοούσα, αλλά δεν πειράζει… όπως βολεύεται κανείς… 8)
e, kala more…
mporeis na valeis mesa stis parapano fraseis tis parakato le3eis:
‘agapi mou’
‘moro mou’
‘kolona tou spitiou mou’
‘erota mou agiatrefte’ ki ala tetia erotologa…
[size=1] [meta3i mas autes pou 8a evaza, den mporo na tis grapso… 8a mas etroge i logokrisia…]
[/size]
Ε, τι; Μόνο στο κοίταγμα θα μείνουμε;
…
Υπάρχουν και ανήλικα στο forum O:)
Μονοφαγού
Σωστηηηηη !!!
Τι ειπες τωρα … πολυ μεγαλη μαλακια αυτο , και πιο μεγαλη ειναι ακομα να χωριζεις και μετα απο μηνες να βλεπεις το τεως ετερον ημιση και μετα απο κουβεντα , να το ρωτας γιατι χωρισαμε τελικα και να σου απαντα , νομιζα οτι με θεωρουσες δεδομενη και να μενεις μαλακας κανονικα … και καπακι εκεινη την στιγμη να σου λεει , εκανα λαθος … Δλδ να χωριζεις και να εχεις μαμησει 7 μηνες της ζωης σου και να σου λεει … οκ εκανα λαθος νομιζα οτι με θεωρουσες δεδομενη …
Κοίτα, δεν είναι κακό να ξέρεις ότι ο άλλος δεν παίζει μαζί σου. Το κακό είναι να κάνει πράγματα που σου τη σπάνε και μετά να θεωρεί ότι δε θα σε πειράξει και θα τον συγχωρέσεις, γιατί τον αγαπάς… :evil: Ποιος ήρθε;;;
Έχεις απόλυτο δίκιο σ’αυτό που λες και είναι όντως μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να περάσεις σε μια σχέση…Να καταλαβαίνει ο άλλος πως οι πράξεις του μπορεί να σε ενοχλούν ή ακόμα και να σε νευριάζουν και να είναι της λογικής “έλα μωρέ αφού με αγαπάει θα με συγχωρέσει”…και να μην κάνει καμία κίνηση για να σταματήσει αυτή την συμπεριφορά…Κλείνω απλά όπως κι εσύ…Ποιός ήρθε;;;;;;; :twisted: