Glenn Danzig appreciation thread

Θα φερει το Legacy στην Ευρωπη ε. Αυτο θα λεει. Αλλη μια φορα θελω να τον δω ρε γμτ, πανε 8 χρονια απ την πρωτη.

το θεωρώ εντελώς απίθανο να έρθει ο ΘΕΙΟΣ Ελλάδα

αν γίνει κανα τρελό και τον φέρουνε, θα πάμε μπουσουλώντας

βλέπω να ξενιτεύομαι και φέτο

Δεν το θεωρω καθολου απιθανο να σου πω την αληθεια. Εχει πολλα χρονια να ερθει και τη πρωτη φορα επεσε καθημερινη και στη πιο καυτη συναυλιακη περιοδο εβερ. Παιζει ρολο και το εισιτηριο φυσικα, αν το βαλεις ψιλοχαμηλα θα σου σκασει και ο σκυλομεταλλας για να ακουσει ενα Μαδερ.

Ααααντε ρε Γκλενουκο, συρσου ως εδω κατω να περασουμε καλα! Πω, fingers crossed, θελω πολυ να δω αυτη τη μορφη λαηβ!

Να και το θεμα για τον Elvis Morrison.
Κλασσικα αγαπημενα τα τρια πρωτα. Δεμενα με πολλες αναμνησεις και γεγονοτα. Πολυ καλο το τεταρτο, οπου δυστηχως καπου εκει αρχισε η πτωτικη πορεια, συγκριτικα παντα με τις τεραστιες τρεις πρωτες κυκλοφοριες του. Χειροτερη κυκλοφορια του, πιθανοτητα το 7. Οχι πως τα 5 + 6 ειναι τραγικα πισω…
Τα lost tracks & Deth Red Sabaoth πολυ καλα, και πολυ ευχαριστη επιστροφη του “διαβολικου βασιλια”.
Misfits & Samhain απειροελαχιστα πραγματα μπορω να ακουσω, δεν ημουν και ποτε των συγκεκριμενων μουσικων ειδων/ηχου.
Την συναυλια την εχασα εδω λογο στρατου. Δεν θα πω δυστηχως, γιατι αυτο που ειναι εδω και πανω απο δεκα χρονια δεν εχει καμια σχεση με το συναυλιακο παρελθον του.
Δυστηχως για εμας, δεν εχει καμια επαφη η φωνη του / σκηνικη παρουσια του πλεον. Εχετε δει βιντεακια στο youtube πχ πως τραγουδαει την τελευταια τριετια; Δραμα… Λυπηρο αλλα ετσι ειναι.
Κατα τα αλλα, υπαρχει καποιος/καποιοι που να ακουγοντε οπως τα 3-4 πρωτα του; Δεν εχω βρει κατι τοσα χρονια.

Saturday, June 14-Finland- Provinssi Rock
Wednesday, June 19- Manchester, UK- Academy 1
Thursday, June 20- Wolverhampton, UK- Civic
Sunday, June 23- Clisson, FR- Hellfest
Monday, June 24- London, UK- Roundhouse

Εεε, τα 5 και 6 ειναι πανευκολα πολυ καλυτερα του Deth Red Sabaoth, δεν ειναι αυτο που περιμενεις απ τον Glenn, αλλα τα κομματια ειναι πολυ δυνατα και το λεω γω που το 5 δεν το πολυγουσταρα για χρονια. Στους Samhain παντως εχει γραψει ενα απο τα 5 καλυτερα Danzig κομματια (το Mother of Mercy, φυσικα) οποτε ψιλοεπιβαλλεται να ακουσεις το November Coming Fire κατ εμε. Το καλυτερο εννοειται πως ειναι το She Rides, οι φωλς να μην εκφερετε καν γνωμη.

Για το 4 δεν ξερω ακομα, σε φασεις το βαζω πολυ ψηλα, αλλες μου φαινεται λιγο κατωτερο απο τα τρια πρωτα. Αν ειχε ενα κομματι επιπεδου How The Gods Kill πιστευω θα το ειχα εξ ισου ψηλα στη συνειδηση μου.

Ζωάρα θα κάνω

Πστη.

[SPOILER]Ελα ξερεις πως δεν το εννοω. :oops:[/SPOILER]

Κοιταξε, εαν τα 5-6-7 τα ειχανε κυκλοφορησει τα περισσοτερα αλλα συγκροτηματα εκει εξω, θα τυγχαναν πολυ μεγαλυτερης εκτιμησης και αποδοχης, οταν ομως εισαι ο “howlin’” Elvis Morrison και απο τα πρωτα heavy blues metal βγαζεις αυτα… Καθετε καπως ασχημα. Καλα κομματια εχουν, καμια σχεση ομως με τους παλαιοτερους υμνους του.
Το mother of mercy οντως πολυ καλο, το τριτο samhain ειναι αυτο που ακουσα με την μεγαλυτερη ευχαριστηση επισης.
Το Deth Red Saboath εχει ακομα εντονοτερο το blues στοιχειο αποτελεσμα που μου αρεσει σαν αλλαγη. Δεν ημουν ποτε εξαλλου και κανας φανατικος του goth/industrial του στη τελικη. Αγαπημενα κομματια πιθανοτατα το Tired of being alive alive και το Going down to die, μεσα απο τονους πολυαγαπημενων δημιουργιων του.

Το Tired of Being Alive ειναι και στα δικα μου αγαπημενα, δεν ξερω για γενικα, αλλα ξεχωριζει ενα κλικ απο τα υπολοιπα κομματια του Lucifuge. Περι Going Down To Die παντως ξερωγω, εγω θα το λεγα στα λιγοτερο αγαπημενα. Το 4 εχει τουλαχιστον εξι κομματια που θεωρω πολυ, πολυ, πολυ ανωτερα, αλλα ενταξει, γουστα ειναι αυτα.

Τον είδα στο Λονδίνο πριν 2 μέρες. Είναι σε φοβερή φόρμα. Δε το περίμενα γιατί είχα απογοητευτεί με την εμφάνιση στα golden gods awards. Η μία τραγουδάρα μετά την άλλη, ο κόσμος να ζητάει encore τραγουδώντας we are 138. Τρομερός ήχος, τρομερό κλίμα. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση

http://www.youtube.com/watch?v=KUOJFvKvlvI

Τεράστιος καλλιτέχνης πραγματικά.

:cry:

Δε μπορώ δυστυχώς να βρω βιντεάκι απ’το How the gods kill εκεί να δεις κλάμμα.

Τουλάχιστον βρήκα ένα από Mother

Συγκλονιστική εμφάνιση.

Ξεκίνησαν μ’ένα τραγούδι απ’το circle of snakes νομίζω (δε το χω πολυακούσει και δεν είμαι σίγουρος), μετά hammer of the gods και από εκεί άρχισε ο όλεθρος [B]twist of cain[/B], [B]am i demon[/B], [B]her black wings[/B], [B]devil’s plaything[/B] (χωρίς την εισαγωγή, για να πάθουμε το εγκεφαλικό), [B]blood & tears[/B], [B]dirty black summer[/B], [B]how the gods kill[/B], έρχεται το κτήνος ο Doyle κι έχουμε [B]death comes rippin[/B], [B]vampira[/B], [B]i turned into a martian[/B], ρωτάει το κοινό μεταξύ bullet, κάποιο άλλο που δε θυμάμαι και skulls ποιο να παίξουν, ο χαμός έγινε στο [B]skulls[/B], [B]astrozombies[/B], [B]last caress[/B], φεύγει το κτήνος και [B]soul on fire[/B], [B]mother[/B] και αντίο, αρχίζει ο κόσμος να τραγουδάει we are 138 βγαίνουν με κάμερες και τραβάνε τη φάση, [B]not of this world[/B], ξανά το κτήνος στη σκηνή και [B]night of the living dead[/B]. Ρωτάει πάλι τον κόσμο με ποιο κομμάτι να κλείσουν bullet, london dungeon ή [B]die die my darling[/B] και στο τελευταίο κάποιοι πρέπει να εχασαν τη φωνή τους. Aκολούθησε πανικός.

Όλοι φεύγανε με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Κανείς δε νομίζω να περίμενε τέτοια εμφάνιση.

Απ’ότι είπε έδωσε και 2 κρυφά λάιβ στο Λονδίνο! Νομίζω μόνο για τα μέλη του φαν κλαμπ. Κάποιοι μπαμπουίνοι έριξαν και μπουκάλια στη σκηνή, αλλά στις αρχιδάρες τους. Ούτε ασχολήθηκαν.

Αξίζει να τον δείτε όσοι θέλετε!

Μάλλον για λάσπη μου κάνει. Όπως και να χει, everybody gets their 15 minutes