Glenn Danzig appreciation thread

Ο κόσμος ασχολείται με την “μουστόγρια” λόγω αυτών ακριβώς που έβγαλε με Christ, Biscuits, Von και όσως έκανε μέχρι τότε. Ο άνθρωπος είχε ένα τρελό σερί από το 1980 ξέρω γω μέχρι το 1994, είχε δώσει ρεσιτάλ badassery και αντρίλας. Ισχύει ότι τα άλμπουμς που ακολούθησαν το 4p χάνουν αρκετά(τουλάχιστον απ’ το ελάχιστο υλικό που έχω ακούσει) αλλά δεν ξεχνάμε έτσι τις παλιότερες, ένδοξες στιγμές ωρέ. Είναι ας πούμε το ίδιο πράγμα με το γιατί υπάρχει ακόμα κόσμος που ακούει Ράηχ κι ασχολείται με τον Tate.

Προφανώς και εννοώ για το τώρα κι όχι για τα παλιά. Άλλωστε είμαι μεγάλος οπαδός του και των Misfits και των Samhain. Τα 4 πρώτα Danzig τα έχω πολύ ψηλά, καθώς και άπαντα από Misfits (άσχετο, αλλά λατρεύω και τα 2 που έβγαλαν με τον Michale Graves). Απλά φαίνεται ότι ο τύπος δεν το έχει εδώ και χρόνια και καλύτερα να αφήσει την κληρονομιά του απείραχτη…

Ε το ίδιο πάνω κάτω λέμε! :stuck_out_tongue:

Τι να πω μπορεί να έχεις και δίκιο.Αν συνεχίσει να βγάζει δουλειές στο επίπεδο του Deth red sabbaoth εγώ τουλάχιστον θα είμαι ικανοποιημένος.Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να βγάλει κανά διαμαντάκι τώρα στα γεράματα.:slight_smile:

Μέτριο ήταν και πιο πολύ με πείραξε ότι μετά από τόσο μεγάλη αποχή, πας και βγάζεις έναν δίσκο μέτριο από πολλές απόψεις. Έλλειψη σεβασμού στους οπαδούς νομίζω λέγεται αυτό.

We all want our time in hell…

Σε αυτα που λετε παντως τα Satan’s Child, Lost Tracks και Circle of Snakes ειναι μια χαρα γαμω τις κυκλοφοριες, οποτε δε μπορω να καταλαβω γιατι να μην ασχολειται ο κοσμος. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ εχουν βγαλει οσους μεγαλους δισκους εχει βγαλει ο Glenn. Οκ, Misfits γουσταρω αν κι οι Danzig ειναι το κυριως πιατο μου, και με Samhain αργησα να ασχοληθω. Αλλα ο ανθρωπος εχει βγαλει τουλαχιστον 6 δισκους που μπορει να πει κανεις πως εχουν μεινει στην ιστορια (για να μη πω 10 και με πειτε υπερβολικο).

οσο για τον ηχο εχεις δικιο, ειναι κακος. αλλα εχει πολυ καλες συνθεσεις μεσα στην πλειοψηφια του, μη λεμε και οτι θελουμε…και αυτο το κανει να ξεχωριζει απο circle of snakes πχ που εχει μεσα το επος το netherbound και στο ιδιο σιντι το skull forest (lol)

Χμ το Deth Red Sabbaoth μου φανηκε και μενα μετριο να πω την αληθεια. Οπως και το I Luciferi. Ειναι τα μονα Danzig απ τα τελευταια για τα οποια δε τραβαω και τα βυζγια μου που λενε. Αλλα το Circle εχει γαμω τις κομματαρες μεσα περαν απ αυτο που ειπες, οπως 1000 Devils Reign και Black Angel White Angel. Αυτο που το θαβει ειναι η φρικτη παραγωγη και τα αθλια φωνητικα, κατα τ αλλα εχει μια χαρα συνθεσεις.

Εντάξει, μέτριο είπα και όχι για πέταμα, παιδιά. Το σημαντικότερο είναι ότι η μαγεία και οι συνθεσάρες των 4 πρώτων άλμπουμ έχουν φύγει και ίσως γι 'αυτό κρίνω πολύ αυστηρά έναν ούτως ή άλλως αγαπημένο μουσικό.

προφανως και τον κρινεις πολυ αυστηρα οταν γραφεις κατι τετοια πχ

νταξει προσωπικα οι danzig ειναι πολυ πολυ ψηλα στην καρδια μου και ξερω εννοειται πως συγκλονιστικο αλμπουμ δεν ξαναβγαζει, ομως κυκλοφοριες σαν τον deth red sabaoth ειναι πολυ οκ στα ματια μου

E ναι, όταν περιμένεις χρόνια να βγει ένα άλμπουμ και βγαίνει κάτι σαν αυτό, τότε συγχίζεσαι!

Respect σε Glenn Danzig για τη φωνάρα του και τις κομματάρες με Misfits. Από Danzig έχω ακούσει το How The Gods Kill πριν κάμποσα χρόνια που μου το χε δανείσει ένας γνωστός. Α και το Left Hand Black είναι κομματάρα από τις λίγες
GONNA BRING YOU GOD!!!:D8)

Ωραία, άκου και το Lucifuge τώρα.

Ο πρωτος του,και οχι μονο,απλα δεν παιζεται!!!

Οι 4 πρώτοι δίσκοι των Danzig είναι μοναδικοί από ποιοτικής και κυρίως αισθητικής άποψης και παραμένουν ότι καλύτερο έχει κάνει ο Glenn. To κακό είναι ότι έχει κακογεράσει πάρα πολύ και έχει μετατραπεί σε αντιπαθητική και uncool φιγούρα, σε πλήρη αντίθεση με το ένδοξο παρελθόν. Πάντως γενικά νομίζω πως πρόκειται από τα σημαντικότερα και πιο ιδιαίτερα φωνητικά “παιδιά” του Morrison.

bump! γιατι χθες ακουγα παλι το Blackacidevil και κρυφογουσταρα. :oops: Τι να κανω ο καψερος. :oops:

μια χαρά δίσκοι είναι τα τελευταία danzig, μην λεμε ό,τι θεμε

και μην ξεχναμε το lost tracks of danzig που εχει μεσα ΤΙΣ τραγουδαρες

ο τυπος ειναι απο τα 70ς στην φάση και εχει παιξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΓΚΛΕΝΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ

BUMP!

http://www.rockhard.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3774:danzig------25--&catid=52:2011-07-29-07-00-52&Itemid=225

Φέρτε τον μπαρμπα-Glenn ΤΩΡΑ!

ΗΘΩΠ<ΣΘΩ Υ<ΓΩ0ΥΦΩΖΜ,Ω ΑΟΦ 8O8O8O
ΓΚΛΕΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ [-o<