“Σχετικά με τον Slash, λαμβάνω mail από fans που με ρωτούν αν κοιτώντας πίσω θα άλλαζα κάτι, αν ήταν να πεθάνει ένας από τους δυο μας θα σκεφτόμασταν να επανενωθούμε. Η απάντηση είναι πως όχι, πιο πιθανό είναι να πεθάνει ένας από εμάς παρά να γίνει επανασύνδεση, όσο άσχημο και θλιβερό ακούγεται, έτσι είναι.
Εχουμε ακουσει και πιο ακραιες δηλωσεις αντιθεσης σε reunion που τελικα αναιρεθηκαν πανηγυρικα. Οποτε ας κραταμε μικρο καλαθι (και για το αν θα γινει και για το να μην γινει φυσικα).
Με πιθανους μετριους δισκους στο μελλον θα χαλασει τον μυθο της κι οχι με καποιο live.
Για μενα οι Γκανζ οτι ηταν να δωσουν το εδωσαν, να εκαναν κι ενα livακι να μας εφευγε και το απωθημενο καλα θα 'τανε.
Αυτό είναι σίγουρο!!! Αν σε κάποιους φαίνεται το Chinese Democracy μέτριο άλμπουμ με τα σημερινά δεδομένα τότε θα πρέπει να ζεί σε άλλο πλανήτη! Είναι πραγματικά ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ δίσκος καθώς ακούγεται άνετα ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ και όχι ένα κομμάτι μόνο,επειδή γνωρίζει καλά τον εαυτό του ο ΑXL και ξέρει τις δυνατότητες του ίσως γι’αυτό αποκλείει ενδεχόμενο reunion όμως το μέλλον θα δείξει αν θα γίνει κάποτε αυτό, κανείς δεν το ξέρει με βεβαιότητα καθώς ο ΑΧL είναι απρόβλεπτος!!! Το σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να βγάλει μέτριο αλμπουμ απο τη στιγμή που θα εμπλέκεται ο ιδιος στη δημιουργία του, θα βγάζει ΚΑΛΑ τραγούδια και σε οποιον αρέσει!!!
Ζω σε αλλο πλανητη…υποθετω.Ποια ειναι τα σημερινα δεδομενα?:-kΧτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο και ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι πραγματικα σπουδαιος δισκος το CD.:-sEπισης τιποτα δεν ειναι σιγουρο με τους επομενους δισκους καθως διεψευσε αυτο που λεγοταν οτι εχει ηδη ετοιμους αλλους 2 δισκους.Το reunion το απεκλεισε γιατι δηλωσε οτι δεν προκειται να συνεργαστει ξανα με τον slash και πως ολα αυτα εχουν συμφωνηθει αρκετο καιρο πριν,χρονια πριν.[-X
Μονο θλιψη μου προκαλει το να βλεπω τον AXL να μενει ανενδοτος σε οποιοδηποτε ενδεχομενο επανασυνδεσης.Μονο θλιψη μου προκαλει να βλεπω τους τωρινους GNR του Axl και κοιτωντας πισω να λεω κοιτα πως ηταν καποτε οι GNR,τι γκρουπαρα,και δες πως εχουν γινει τα τελευταια 15 χρονια,σκια του εαυτου τους.
Mε τα σημερινά δεδομένα εννοώ ότι ένα εξαιρετικό hard rock τραγούδι όπως το “Back Off Bitch” αν έβγαινε αυτή την εποχή δεν θα εξέφραζε τον AXL ROSE του 2009 καθώς όταν γράφτηκε άλλη ήταν η κατάσταση στη ζωή του ενώ τώρα πια δείχνει πιο συνειδητοποιημένος και κατασταλλαγμένος μουσικά κι αυτό εκφράζει μέσα στο CD,είναι μια ώριμη φάση που περνάει κάθε ΜΕΓΑΛΟ συγκρότημα αν θέλει να εξελιχθεί προκειμένου να μείνει στάσιμο ή να διαλυθεί.
Σίγουρα με θλίβει το γεγονός ότι δεν είναι πια όπως παλιά αλλά από την άλλη δεν θέλω να είμαι παρελθοντολόγος και μου αρέσει τελικά αυτή η πορεία του συγκροτήματος όσο κι αν ήμουν αρχικά επιφυλακτικός με τη σύνθεση του 2002 με κέρδισε το 2006 όταν τον είδα Live σε απίστευτη φόρμα και ενέργεια τόσο φωνητικά όσο και σε σκηνική παρουσία έδειξε πόσο δυνατός είναι ακόμα και διέψευσε αυτούς που τον θεωρούσαν τελειωμένο.Τώρα με την κυκλοφορία του δίσκου πλέον επιβεβαιώνεται ποιος είναι η ψυχή των GN’R, η φωνή η σύνθεση και η ερμηνεία των τραγουδιών ανήκουν αποκλειστικά στον AXL με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να πιστεύουν ότι πρόκειται για σόλο δίσκο κάτι που φυσικά δεν ισχύει καθώς διατηρεί παλιά στοιχεία των GN’R με νέα που ταιριάζουν στην εποχή μας, έχει κάνει στην ουσία ανανέωση του παλιού ήχου των GN’R.O μύθος τους έχει γιγαντωθεί πλέον σε τέτοιο βαθμό ούτως ώστε αν κάποτε γίνει επανένωση θα είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών!!!Κι αυτό φυσικά το γνωρίζει κι ο ίδιος ο AXL γιάυτό πιθανόν να κάνει τετοιες δηλώσεις, θέλω να πιστεύω ότι το 2012 που κατά 99% θα ενταχθούν στο Rock And Roll Hall Of Fame θα γίνει πανηγυρικά το reunion και ίσως μια περιοδεία!!!
[QUOTE=faid85;561899]Mε τα σημερινά δεδομένα εννοώ ότι ένα εξαιρετικό hard rock τραγούδι όπως το “Back Off Bitch” αν έβγαινε αυτή την εποχή δεν θα εξέφραζε τον AXL ROSE του 2009 [QUOTE]
+1
Αλλά αυττο δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας αρέσουν τα νέα τραγούδια.
Oχι και το μεγαλυτερο αλλα απο τα πιο πολυποθητα reunion σιγουρα θα ηταν αν γινοταν,το 2012 μπορει να εχει ερθει και το τελος του κοσμου,οποτε ας βιαστουν λιγο…:p:lol:
Εν πασει περιπτωση για μενα η δηλωση του Axl πως δεν προκειται να συνεργαστει ξανα με τον slash βαζει τελος σε καθε φημη και σε καθε ελπιδα που υπηρχε μεχρι τωρα για το reunion που…θα γινοταν καποτε.Ειναι ουσιαστικα η ταφοπλακα των original GNR.Το οτι αφησε ενα πολυ μικρο παραθυρακι πως θα μπορουσε να συνεργαστει με τους izzy/Duff και αυτο δεν λεει πολλα.