G'n'R Reunion?

Δεν το θεωρώ μέτριο, το θεωρώ ΣΚΑΤΑ. Είμαι από άλλο πλανήτη?

o καθενας εχει τη γνωμη του,εγω το θεωρω μετριο κ οχι αυτο που περιμενα σιγουρα!!!

Iσως η ενδεχόμενη ένταξη του γκρούπ στο RNRHOF κάνει τον AXL να ξανασκεφτεί το reunion.:-k

Πες μου ένα καλό hard rock album με φρέσκο ήχο και καταπληκτική παραγωγή που κυκλοφόρησε το 2008 χωρίς να είναι τετριμμένος και να προσφερει κάτι νέο στους ακροατές.:-k

[FONT=“Comic Sans MS”] MESHUGGAH - ObZen
THE MARS VOLTA - The Bedlam In Goliath
OPETH - Watershed + AMENRA - Mass IIII
DOZER - Beyond Colossal + UFOMAMMUT - Idolum
ενδεικτικά, ελεος με την γεροντολαγνεια στην μουσικη χωρις λογο
[/FONT]

Είναι αυτά hard rock albums?

Motley Crue - Saints Of Los Angeles

συμφωνω,πολυ καλος δισκος!!!

Δισκαρα το saintς of la,γ@μ@το βασικα…ελπιζω να μην παιξει reunion(μην με φατε οι φανς),διοτι το καινουριο μου αρεσε τρελα,το ελιωσα και το λιωνω ακομα, και με εκανε να ασχοληθω με γκανζ ξανα,ενω ειχα κατι χρονια να τους ακουσω…

Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του δίσκου- να απευθύνεται σε όλους είτε είναι φανς είτε όχι και να αρέσει γιατί περιέχει καλά τραγούδια με υπέροχη ενορχήστρωση και παραγωγή!!!:slight_smile:

ειμαι της αλλης αποψης εγω,οι guns θελουν κ τον καπελατο τους!!!

Ο οποίος ξέρει πολλά κιλά κιθάρα by the way.

Βέβαια και ο Slash δε πήγαινε πίσω με τη κουμούτσα στο κεφάλι ε;:stuck_out_tongue:

Θεος ο slash,με την αφαναρα,αλλα και ο buckethead(ψυχακι βεβαια τον κοβω απο φοτος που χαζεψα),ξερει ναι,πολλα κιλα κιθαρα…

H διαφορά του SLASH με τους άλλους εξαιρετικούς κιθαρίστες είναι ότι κανείς δεν έχει αυτό το μαγικό feeling που βγάζει το παίξιμό του και πέρα από αυτό ο SLASH είναι απλά LEGEND - ICON!!!:):):slight_smile:

Αποψη μου,λιγος δισκος για τα στανταρ των GNR.Το νεο ξερεις δεν σημαινει οτι παντα θα σου βγει και σε καλο.Ποσες μπαντες προσπαθησαν να αλλαξουν τον κλασσικο τους ηχο για να πειραματιστουν η για να δημιουργησουν κατι νεο και φρεσκο και τελικα το μονο που καταφεραν ηταν μια τρυπα στο νερο,πολλες.

Ακουω απο πολλους που λενε το εξης,δεν θελω να γινει reunion γιατι ξερω εγω το νεο line up ειναι σουπερ κτλ. Ρωταω λοιπον,ποιοι ηταν οι GNR μετα τη διαλυση τους,ειχαν καμια υποσταση σαν μπαντα,υπηρχαν πουθενα,απο το 1994 και μετα δεν υπηρχαν στον μουσικο χαρτη,τους εβλεπες και τους λυποσουν,ελεγες πως καταντησε ετσι ενα τοσο σπουδαιο συγκροτημα.Και τωρα ξαφνικα επειδη βγηκε το CD και εκαναν 1 tour εγιναν η μεγαλη μπαντα ξανα?Φυσικα και οχι,οποιος ειναι συνειδητοποιημενος και δεν θελει να κοροιδευει τον εαυτο του γνωριζει παρα πολυ καλα οτι οι τωρινοι GNR ειναι κατι σαν την προσωπικη μπαντα του Axl και τιποτα παραπανω,ασχετα εαν ο ιδιος δεν θελει να το παραδεχτει. Δλδ τι νομιζετε οτι ειναι οι GNR του σημερα,του 2009?:-k

Απο εκει και περα δεν βρισκω τον λογο η τους λογους που καποιος να μην επιθυμει το reunion.Bεβαια τωρα τζαμπα συζηταμε γιατι τετοιο ζητημα περι reunion πλεον δεν υφιστανται.

Καλύτερα πιστεύω είναι να απέχει ένας καλλιτέχνης εαν δεν έχει κάτι ουσιαστικό να πει στο κοινό παρά να κυκλοφορεί μέτριους και κακούς δίσκους -που θα ξεχαστούν στο πέρασμα του χρόνου- με μόνο σκοπό να βρίσκεται στην επικαιρότητα, γιατί με αυτό μόνο την ιστορία και το όνομά του καταστρέφει.
Ενα σπουδαίο συγκρότημα δεν παύει να είναι σπουδαίο ακόμα και μετά τη διάλυσή του κι αν ποτέ δεν κάνει reunion.π.χ. Beatles, Nirvana κ.α.

+1
Αλλά μόνο για τα σόλο, τα ριφς του δεν μου αρέσανε.:slight_smile:

KAPOIA STIGMH THA GINEI K TO REUNION… PROS TO PARWN PERIMENUN NA KANEI TON KIKLO TOU TO ALBUM K META TO SYZHTANE. EKSALOU VRISKONTAI KATW APTHN IDIA STEGH-MANAGEMENT OPOTE…

Σωστο αυτο που λες,ο Axl ειναι απο τους τυπους εκεινους που του αρεσει να βρισκεται στην επικαιροτητα με οποιονδηποτε τροπο,για καλο η κακο λογο.Ο Axl προσπαθει να κανει μια υπερβαση για τον εαυτο του,να δειξει και καλα οτι μπορει και μονος του να κρατησει ψηλα και επαξια το ονομα και την ιστορια των GNR χωρις την βοηθεια κανενος απο τους παλιους.Με την πρωτη αποπειρα του εγω νομιζω οτι δεν τα καταφερε,η τουλαχιστον δεν του βγηκε οσο θα ηθελε.

Απο εκει και περα εαν περιμενουν ολοι να κανει τον κυκλο του το CD, να βγαλει ο Axl αλλα 2-3 η οσα θελει αλμπουμ ακομα και μετα να τεθει θεμα reunion,δυστυχως θα ειναι αργα,θα εχει περασει αλλη μια 15ετια,θα εχουν πεσει τα μαλλια του slash και του Axl και ισως τοτε οντως κανεις φαν δεν θα επιθυμει ενα reunion.