Μετά τους Mono και αφού θα έχουμε δει τους Explosions θα απολαύσουμε και τους God is an Astronaut. Άλλη μια από τις πιο ενδιαφέρουσες post-rock μπάντες. Με πιο πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία από τους άλλους δυο. Αυτά είναι!
Τέλεια.
Πλακα κανεις. Δε μπορει.
Edit: Δε κανει πλακα!
31 May 2008 21:00
KYTTARO LIVE CLUB Athens, Greece
Πωωω! Αυτα ειναι!!
αυτα ειναι δε θα πει τιποτα
Η μλκια ειναι οτι πεφτει σε ‘‘καυτη’’ συναυλιακη περιοδο ρε γμτ. Δε πειραζει, τουλαχιστον το ξερουμε απο νωρις και θα κανουμε τα κουμαντα μας :!:
Γιούπι και πάλι γιούπι! Κι έλεγα τι θα τα κάνω τα τόσα πολλά λεφτά που έχω; Άψογα! Τέλεια! Άντε με το καλό!
Έχω μια υποψία ότι σύντομα θα σκάσει ανακοίνωση και για A Silver Mt. Zion. Τότε η χρονιά θα έχει ολοκληρωθεί. Θα προτιμούσα να ξαναέβλεπα τους Godspeed με την 9μελη σύνθεση αλλά και οι Zion δεν θα με χαλούσαν καθόλου μα καθόλου. Όπως και να έχει προς το παρών δεν έχω κανένα παράπονο για το 2008. Explosions, iLiKETRAiNS, OM, Charalambides, God is an Astronaut… είδαμε και Mono. Γαμώ. Κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για Sigur Rós το καλοκαιράκι.
μακαρι
Αυτο δε το ξερα :!:
iLiKETRAiNS - 01/25/08 Gagarin 205, Athens, Greece
Νταξ. Δυσκολο καθαρα λογω χρηματων. Αν δεν εχει κατι αλλο κοντα θα παω.
Για Sigur Ros κανουμε δεησεις. Αφου τους χασαμε τοτε…
ena apo ta kalitera post-rock bands
1 iouniou sto kutaro
εχω ακουσει το all is violent, ωραιοι ειναι
Και γαμω τις μπαντες ! Πολυ ωραιοι δισκοι.1 ιουνιου ομως
Αν ψησω ενα παληκαρι εχω ανεβει.
Πάλι καλά…
Yeah ! :bounce:
Παλι καλα θα τους δουμε !Ειχα ξενερωσει με την ακυρωση.Και ειναι και Νοεμβρης οποτε
δεν εχουμε και υποχρεωσεις.
Αυτό!!!
Όλε λέμε! Μετά το κατάπτυστο 2007, ήρθε το 2008 να μας πάρει τα σώβρκα με τις συναυλίες του…:lol:
Ωραία μπάντα ¶ντε να δούμε και πόσο θα πάει το εισιτήριο, μη λέμε μεγάλα λόγια. Πάντως ψήνομαι.
27 euro είναι το εισιτήριο.
Πέφτει μια μέρα πρν τα γενέθλιά μου γαμώτο αλλά θα το παλέψω 8)
Αρκετα καλη τιμη μπορω να πω αν σκεφτει κανεις οτι ειναι hot ονομα στον χωρο τους!
Θα ειμαστε εκει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου.