μπραβο ρε μαγκα με πορωσες!!!
[SIZE=“6”]HEAVEN AND HELL!!![/SIZE]
μπραβο ρε μαγκα με πορωσες!!!
[SIZE=“6”]HEAVEN AND HELL!!![/SIZE]
ωραίος,thanks:wink:
[SIZE=“4”]ITS THE SIGN…[/SIZE]
[SIZE=“6”]Feels like the time![/SIZE]
afto ine afto ine!!! molis eklisa isitirio ke stis 29 ime ellada!!:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
afti i mera 8a ine telia an pe3oun olo to images and words ke edo!!!:papas:
αν παιξουν αυτο το σετ λιστ…μαζεψτε συντριμια μετα…:vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate:
alla re gmt…mono 11 tragoudia?[-X
Ean anaferesai gia tous DT…poso xrono mas kanoun auta ta 11 tragoudia???
over 60 minutes…Poso xrono nomizeis oti tha exoun sto Rockwave??
mia xara einai
oxi, anaferome stous Sabbath:(
ok , egw den katalava kala…
gia tous Sabbath , exw tin entypwsi oti sto Gods Of Metal htan Co-Headliners me tous DT, ara den eixan full xrono…Thelw na pisteuw oti edw tha paiksoun to set list tis Amerikanikis periodias
:bow2: :bow2: :papas: :papas: :papas: :bow2: :bow2:
to kalo ine pos me ton dio (anti ozzy) ke apprice (anti ward) den nmz na exoun kourastei…
Thanks! 8)
Όχι, ποτέ δεν είχα τα “κονέ” για κάτι τέτοιο, αν και μια περίοδο πριν κάποια χρόνια έγραφα σε ένα μικρό fanzine…
Λοιπόν, μιας και είχα υποσχεθεί ένα σύντομο review πριν το “επίσημο”, ορίστε:
…Οι δείχτες του ρολογιού δείχνουν 08:00 και ο συνήθως ενοχλητικός ήχος από το ξυπνητήρι, το συγκεκριμένο πρωινό είναι ιδιαίτερα “γλυκός”!
Έχει σημάνει την έναρξη του ενδέκατου Gods Of Metal! Του σημαντικότερου hard rock & metal festival της γειτονικής μας χώρας!
Ύστερα από “καταβρόχθισμα” αμέτρητων ποσοτήτων αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων για πρωινό, κάνουμε check-out από το ξενοδοχείο και κατευθυνόμαστε προς το Idroscalo!
Μετά από 20 - 25 λεπτά περπάτημα φτάνουμε στην κύρια είσοδο. Οι ουρές αναμονής ειναι μεγάλες, αλλά σαν γνήσιος Έλληνας προσπάθησα να βρω κάποιον τρόπο, ώστε να μην περιμένω τόσο πολύ…
Κάποια στιγμή με βλέπει ένας security και δείχνοντας την σημαία στον ώμο με ρωτάει:
-Greco?
-Yeah, του απαντάω!
Αμέσως μετακινεί κάποια κάγκελα και με αφήνει να περάσω δείχνοντας μου που είναι το box office!
“Αυτά είναι”, σκέφτομαι.
-Grazie!
Με την αγορά του εισιτηρίου εισέρχομαι στο καταπράσινο και πανέμορφο Idropark (όπως έχει μετανομαστεί) και χαζεύω τα πάντα!
Μόνο αρνητικό ο καιρός… Έχει συννεφιά και, κατα περιόδους, ρίχνει ψιλή βροχή! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και συνεχίζω την περιήγηση. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή δεν είναι πολύς (όχι πάνω από 5.000 - 6.000 άτομα), άλλα έχουν μαζευτεί πολλές μορφές. Σήμερα έχει την τιμητική του το hard rock και ο χώρος, στην πλειοψηφία του, έχει γεμίσει με “ποζερόφατσες”!
Κοριτσάκια (μικρά και μεγάλα…) πορωμένα με Mötley Crüe και Guns N’ Roses, παλιοί οπαδοί των Scorpions, γραφικές φιγούρες νοσταλγοί των Tigeltailz, όπως π.χ. ένας “καραφλοχαίτης” με κόκκινο spandex και κόκκινα γυαλιά, αλλά και ένας τύπος “wanna-be-Axl-Rose” κάνουν την ώρα να περνάει ευχάριστα…
Για την έναρξη του σημερινού billing είναι υπεύθυνοι οι Ιταλοί Planet Hard. Mε ύφος παρεμφερές με των headliners κάνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση, με πολύ καλό ήχο (και ας είναι το πρώτο από τα 9 group της μέρας) και μας ζεσταίνουν. Μου αρέσαν αρκετά!
Οι Glyder, που τόσα ειπώθηκαν για αυτούς την περσινή χρονιά, ήταν μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής. Πολύ καλή η εμφάνισή τους, τίμησαν το “hype” που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά τους και έδειξαν ότι έχουν τα φόντα να φτάσουν ψηλά. Μπράβο στους Ιρλανδούς!
Οι, επίσης Ιταλοί, Eldritch, κατά την άποψη μου, ήταν η μόνη μπάντα που δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο billing. Anyway, πραγματοποίησαν ικανοποιητική εμφάνιση, αλλά εμένα τουλάχιστον με άφησαν δυσαρεστημένο στον τομέα του setlist. Δεν έπαιξαν σχεδόν τίποτα από τα πρώτα 3 albums (αυτά που μου αρέσουν δηλαδή!) και επικεντώθηκαν στις τελευταίες κυκλοφορίες τους…
Η ώρα περνάει, μια ψιλοβρέχει, μια έχει απλώς συννεφιά και σειρά έχουν οι Βρετανοί glamsters Tigertailz. Oι εποχές που σημείωναν σχετική επιτυχία και το MTV ασχολούνταν μαζί τους, έχουν περάσει, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να παίξουν πολλές κομματάρες τους, να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάσει και να προκαλέσουν γενικότερη νοσταλγία σε κάποιους από εμάς…
Μέχρι να βγουν οι White Lion, είπα να πάω για για καμιά μπύρα και κανα panino με cotoletta! Καλό service και σχετικά καλές τιμές σε πολλά και διαφορετικά stands!
Ο Mike Tramp και η νέα version των White Lion, μας είχε πάρει τα κεφάλια τον περασμένο Νοέμβριο στο Underworld! Η τωρινή εμφάνισή τους ήταν μια από τα ίδια, δηλαδή δυναμικό hard rock, φωνάρα, ωραίες κιθαριές και όποιος αντέξει…
Το κοινό πάντως δεν φάνηκε να έχει ασχοληθεί και πολύ μαζί τους… Αυτοί χάνουν…
Τα ωράρια τηρούνται αυστηρά και στην συνέχεια έχουμε την tribute-band στους Thin Lizzy, αποτελείται από θρυλικούς μουσικούς όπως ο John Sykes και ο Scott Gorham!
Και φυσικά και τους εξίσσου μεγάλους μουσικούς Marco Mendoza και Tommy Aldridge!!!
Είχα ακούσει αρνητικά σχόλια για τη συναύλια στο Gagarin την προηγούμενη εβδομάδα και δεν ήξερα τί να περιμένω, αλλά ευτυχώς, η εμφάνισή τους ήταν πάρα πολύ καλή! Άψογος ήχος, κεφάτοι όλοι οι μουσικοί (καμια σχέση με αγγαρεία που ειπώθηκε για το αθηναϊκό live!), καλό setlist και το μόνο άσχημο ήταν ότι κάποια στιγμή άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς! Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή με βρήκε ο φίλος ThemistoklisM (από το forum!) και μοιραστήκαμε την ομπρέλα του, μέχρι να αγοράσω ένα αδιάβροχο…
Η σχέση των Scorpions με το ιταλικό κοινό ή καλύτερα με ιταλική αγορά, είναι γνωστή!
Για αδιευκρίνιστους λόγους η Γερμανική θρυλική μπάντα δεν έχει την απήχηση που θα περίμενε κανείς να έχει… Ειδικά τα τελευτάια χρόνια. Η επιστροφή τους στην Ιταλία ύστερα από μια δεκαετία, ήταν σημαντικότατο γεγονός!
Setlist:
Hour 1
Bad boys running wild
Love’em or leave’em
The zoo
Deep and dark
Coast to coast
Holiday
Humanity
Tease me please me
321
Bass & Drums solos
Blackout
Big city night
Dynamite
Still loving you
Rock you like a hurricane
Θεωρώ ότι το setlist ήταν ιδανικό για μια χώρα που έχουν να παίξουν τόσο καιρό. Αν έπαιζαν αυτά στην Ελλάδα που έχουν παίξει τόσες φορές και κάθε χρόνο, τότε η γνώμη μου θα ήταν εντελώς διαφορετική…
Ο κόσμος ευχαριστήθηκε ακούγοντας τα μεγάλα hits, ενώ στα λιγότερο γνωστά κομμάτια δεν συμμετείχε σχεδόν καθόλου. Και η πολύ δυνατή βροχή μέχρι και το “Holiday”, έκανε ακόμα πιο δύσκολη την συμμετοχή του κοινού…
Το show των Σκορπιών τελειώνει, η βροχή σταματάει εντελώς και αφού η σκηνή ετοιμάζεται και 2 μεγάλα stands που απεικονίζουν το “Libertad” τοποθετούνται, η αναμονή δεν υποφέρεται…
Ξαφνικά από τα δεξιά κάνει την εμφάνισή της η γνωστή κατσαρομάλλικη φιγούρα με το ημίψηλο και την Les Paul, ταυτόχρονα με την ξανθιά ψιλόλιγνη μορφή με το μαύρο μπάσο και γύρω μου (άνδρες & γυναίκες) ουρλιάζουν, χοροπηδάνε, δακρύζουν και μια - δυο κοπέλες δεν άντεξαν και λιποθύμησαν…
Τι και αν βγήκε στη σκηνή και οι υπόλοιπη μπάντα; Σχεδόν όλοι έχουν μάτια για τους 2 ex-Gunners (άντε και για για τον Matt!)
Ήχος καμπάνα, με το μπάσο να σε χτυπάει στο στομάχι και τις κιθάρες να αποτυπώνουν καθαρά κάθε “χτύπημα” του Slash στην ταστιέρα! 8)
Setlist:
Let it Roll - new song
Do It For The kids
Suckertrain Blues
Superhuman
The Last Fight - new song
She Mine - new song
Vasoline (Stone Temple Pilots cover)
Fall To Pieces
Just 16 - new song
It’s So Easy (Guns N’ Roses cover)
Sex Type Thing (Stone Temple Pilots cover)
Mr. Brownstone (Guns N’ Roses cover)
Wish You Were Here (Pink Floyd cover)
She Builds Quick Machines - new song
Slither
Psycho Killer (Talking Heads cover)
Set Me Free
To setlist αποτελούνταν από 6 (!!!) διασκευές, 5 brand-new tracks (που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, αλλά Ο.Κ. πρώτη φορά τα άκουγα!) και τα κομμάτια από το “Contraband” να ακούγονται πολύ ωραία και να προκαλούν ενθουσιασμό στο κοινό! Ομολογώ ότι δεν το περίμενα! Το ιταλικό κοινό αντιμετώπιζε τα τραγούδια του “Contraband” σχεδόν με την ίδια πόρωση με τα 2 των Guns… Ο Weiland, από την άλλη, εξακολουθεί να κάνει τις ίδιες εκνευριστικές κινήσεις και να μου σπάει τα νεύρα…
Τελικά, από ολόκληρη τη μέρα, ο περισσότερος ενθουσιασμός σημειώθηκε με την εμφάνιση των Slash και Duff! Διευκρινίζω, όχι για την μουσική τους στους Velvet Revolver, αλλά σαν 2 αγαπήμενα μέλη των Guns N’ Roses! Είχε πλάκα να βλέπεις τον Weiland να παροτρύνει το κοινό να κάνει κάτι και αυτό να τον έχει σχεδόιν γραμμένο και με το που έκανε μια κίνηση ο Slash, το επόμενο δευτερόλεπτο χιλιάδες άτομα να το κάνουν… :respect:
Η ώρα των headliners έχει φτάσει και ο κόσμος από ότι μπορώ να υπολογίσω δεν ξεπερνάει τις 15.000 - 18.000. Για μένα ήταν αδιανόητο πώς μια χώρα 60 εκατομμυρίων κατοίκων να μην μαζεύει σε τέτοιο festival τουλάχιστον 50.000 κόσμο… Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που συμβαίνει αυτό, αλλά δεν είναι του παρόντος!
Είναι 21:30 και μέσα από από ένα τεράστιο σύννεφο ξηρού πάγου κάνουν την εμφάνισή τους οι Mötley Crüe, μια από πιο θρυλικές μπάντες των '80s και του L.A. ειδικότερα! Τεράστιες “μούρες” όπως ο Tommy Lee και o Nikki Sixx προκαλούν πανδαιμόνιο και με εναρκτήριο track to “Dr. Feelgood” αρχίζει ένα party διάρκειας 80 λεπτών όπου συμμετείχε όλο το Idroscalo!
Setlist:
Dr. Feelgood
Shout at the Devil
Looks that Kill
Wild Side
Knock ‘Em Dead Kid
Live Wire
Home Sweet Home
Same Ol’ Situation
Louder than Hell
Girls Girls Girls
Sick Love Song
Don’t Go Away Mad (Just Go Away)
Primal Scream
Kickstart My Heart
Anarchy in the U.K
To setlist ήταν πραγματικό best-of, η βροχή ασταμάτητη, αλλά κανείς δεν έδινε σημασία πια, ο Tommy τα έσπασε (ως συνήθως), ο Nikki έδειξε ποιός είναι ο αρχηγός, ο Vince ήταν σε τρομερή φόρμα (από ότι έμαθα αργότερα από άτομα που τους έχουν δει πολλές φορές, πρώτη φορά ήταν σε τόσο καλό mood!) και ο Mick ήταν απλά respect που συνεχίζει και παίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα στην υγεία του!
Τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα, ο καπνός εμπόδιζε να τους βλέπουμε καθαρά και χωρίς να το καταλάβουμε, μας χαιρέτισαν και φύγανε (σχετικά απότομα…), “σφυρίζοντας” την λήξη της πρώτης μέρας του festival!
O κύριος λόγος που “κουβαλήθηκα” στο Milano και πέρασα ένα άκρως κουραστικό 40ωρο, άξιζε τον κόπο στα σίγουρα…
P.S. 1: Δυο μέρες μετά, ήταν προγραμματισμένο να παίξουν στο Helsinki! To show ακυρώθηκε γιατί ο εξοπλισμός τους κόλλησε κάπου στην Ιταλία… Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο…
P.S. 2: Zed_Ryder, πες (αν δεν βαριέσαι) και 2 λόγια για αυτή τη μέρα, για να δώ και μια άλλη γνώμη…
P.S. 3: Περιμένω και από τους άλλους (Six_String_Sting και ThemistoklisM) λίγα σχόλια για το διήμερο…
Ρε φίλε η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι γενικά το γράψιμο… Επειδή είσαι εσύ όμως ,θα κάνω ένα σχόλιο…
Οι Planet Hard ήταν αρκετά καλοί, αλλά παίξανε λίγο.
Για τους Eldritch δεν ήξερα και πολλά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα…
Αντιθέτως οι Tigertailz ήτανε πολύ καλοί!! Τρελή ποζεριά from the dark past!!! Δεν θυμάμαι να τους έχω ξαναδεί ποτέ, αλλά ο τραγουδιστής (γιαπωνέζα τσατσά) μου φάνηκε πολύ οικεία φιγούρα!
Οι (ας πούμε) Thin Lizzy ήτανε απλά τούμπανο. O Sykes έπιασε πολύ καλά το τραγουδιστικό στυλ του μακαρίτη, στον οποίο έγιναν και αρκετές μνείες… Πολύ ωραίο και το (βελτιωμένο σε σχέση με τους Whitesnake) σόλο του Aldridge - ανθρώπου vileda… Να τα βλέπουν οι ξεψυχισμένοι και ψωνισμένοι πιτσιικάδες που νομίζουν ότι κάτι κάνουν…
Και ο Tramp μου άρεσε πολύ… Γενικά η πρώτη μέρα ήταν η χαρά του hard rock - posera!!! Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο! Μου έμεινε και το εισαγωγικό σχόλιο στο “Radar Love” -" Whether you like pretty boys or darker styles, let’s sing this one for the name of Rock!!" ή κάπως έτσι…
Για τους Scorpions δεν σχολιάζω, γιατί θα με πουν προκατειλλειμένο. Απλά αναρωτιέμαι γιατί ο Κότακ παίζει σόλο μετά τον Aldridge…
Οι Velvet Revolver δεν μου αρέσουν, αλλά οι υπόλοιποι φάνηκαν να το διασκεδάζουν πολύ…
Ε, για τους Motley τι να πω? Τρελός τζερτζελές!!! Πάρτυ κι έτσι κι αν δεν ήτανε η βροχή θα ήταν ακόμα καλύτερα!!!
Πωωω, κουράστηκα ήδη… Πάμε για το επόμενο !
Γεια σας και από εμένα…
Μόλις πριν από καμιά ώρα γύρισα από Ιταλία… Θα γράψω και γω με τη σειρά μου κάποια σχόλια για το festival, το οποίο μου φάνηκε πάρα πολύ καλό… Και λέω μου φάνηκε γιατί παρότι έχω δει άπειρες συναυλίες στην Ελλάδα (τα τελευταία 16 χρόνια :D)… δεν είχα δει ποτέ ως τώρα festival στο εξωτερικό… Γενικά πολύ καλός ήχος, καλή οργάνωση (ευλαβική τήρηση ωραρίων), πολύ καλή παρουσία όλων των συγκροτημάτων…
Αναλυτικά σχόλια από εμένα τις επόμενες μέρες όμως, γιατί τώρα δεν είμαι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση …
Χαιρετίσματα και στους φίλους που συνάντησα εκεί
Δεν ξαναγοραζω περιοδικα,θα διαβαζω τισ κριτικες σου…
Με λιγα λογια
εχασα τους planet hard.Oi Glyder:παρα πολυ καλοι,οι Eldrich:συμπαθητικοι,οι Tigertailz αρκετα καλοι,oi W.Lion παπα πολυ καλοι,οπως κ οι Lizzy(τους οποιουσ παρακολουθησε κ ο V.Neil oπως κ τους Scorps ως μεγας fan τους)οι Scorpions τα εσπασαν ολα κ τα νεα κομματια ακουγονται φαντασικα live,oi V.Revolver ηταν καλυτεροι απ’οπως επαιξαν στην Μαλακασα…αλλα τωρα μετα τους Scorpions…αδικηθηκαν…οι Crue φανταστικοι,αν κ στην Bologna μου αρεσαν περισσοτερο και μου φαινεται οτι επαιξαν λιγοτερο.
Την επομενη προλαβα μεγαλο μερος των Anathema που ηταν παρα πολυ καλοι,αλλα ειναι καλυτεροι σε club,τωρα οι Symphony X&B.Guardian,δεν μπορω να πω οτι με τρελαναν,ενω οι Sabbath htan FANTASTIKOI!!!o DIO ηταν σε εκπληκτικη κατασταση!!!
Σορρυ που ξεθαβω αυτο το ποστ,αλλα επειδη αντιμετωπιζουμε ακριβως το ιδιο προβλημα για τα εισιτηρια των Rush με το Ticketone(τα κλεινουμε αλλα υπαρχει error during the process) τελικα πως βρηκες τη λυση Δημητρη?Τους εστειλες κι αλλο Mail μετα ή απλα ξαναπροσπαθησες?:-k
(εχω φαει τρελο αγχος εντωμεταξυ…:? )
Σε καταλάβαινω απόλυτα…
Δεν στο στέλνω pm γιατί μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους…
Το Ticketone.it είχε πρόβλημα ολόκληρη τη χρονιά!
Τον Μάρτιο το είχαν παραδεχτεί οι ίδιοι… στέλνοντας αυτό το mail:
[I]"Dear Customer,
We regret to inform you that there are currently being some technical problems for the purchase of this event, we kindly invite you to try the purchase again later on.
Best Regards"[/I]
Τον Απρίλιο μάλιστα, μου ξαναστείλαν mail λέγοντας:
[I]"Dear Customer,
We inform you that there are no problems on the purchase of the event you request. We suggest you to try again as TicketOne’s computer system is working properly. TicketOne’s computer system works easier with Internet Explorer. You are reminded to keep up the set up of cookies at medium level in order to a better browsing. You are also reminded that the qualified credit cards for the payment are: Visa, MasterCard, Diners, American Express.
Best Regards
Customer Care & Billing"[/I]
Όλο χαρά ξαναδοκιμάζω και …ξανά τα ίδια! #-o :?
Πάλι “there was an error during the process”, πάλι δεσμεύτηκε το ποσό των χρημάτων (δεν χρεώθηκε, αλλά δεσμεύτηκε για 21 μέρες! Τσέκαρε το αυτό! )
“Va fanculo”, λέω! Θα βρώ άλλο τρόπο!
Παίρνω τηλέφωνο το http://www.i-stores.gr στο 2310282020! (εδρεύει Θεσσαλονίκη!) για να τα αγοράσουν αυτοί! Τους εξηγώ την ιστορία, ότι υπάρχει πρόβλημα κ.τ.λ., “μην σε νοιάζει” μου λέει η τύπισσα", καλάαααα" λέω εγώ, στέλνω σε λογαριασμό τα λεφτά (με μεγάλη προμήθεια εννοείται μέσα!) και περιμένω!
Μετά από 4 (!!!) εβδομάδες με ειδοποίησαν ότι ούτε αυτοί μπορούν να τα αγοράσουν και ζήτησαν λογαριασμό για να μου επιστρέψουν πίσω τα χρήματα!
Τα εισιτήρια τα αγόρασα τελικά από το box office του Idroscalo εκείνη τη στιγμή!
Για την ιστορία το εισιτήριο το αγόρασα 55 ευρώ, αν το έκλεινα μέσω ticketone θα το έπαιρνα 68 ευρώ και αν κάθονταν η φάση με i-stores θα έσκαγα 85 ευρώ! :?
Οπότε πάλι καλά…
Αλλά για τους Rush, αλλάζει το πράγμα! Δύσκολο να πάς και να πάρεις από εκεί… [-X
Δοκίμασε το i-stores μήπως και γίνει τίποτα, γιατί από την ticketone μην περιμένεις πολλά φέτος… [-X
Τσέκαρε και e-bay ή βάλε κάποιον φίλο σου αν βρίσκεται Ιταλία…
Ελπίζω να βοήθησα λίγο, αν και πιστεύω ότι χειρότερα τα έκανα… :-s
Kαταρχην thanks ατελειωτα για τις πληροφοριες!
Η αληθεια ειναι πως πλεον αγχωθηκα περισσοτερο,μια και βλεπω οτι γινεται ακριβως το ιδιο πραγμα,δηλαδη ενω το ποσο εχει δεσμευτει δεν υπαρχει καμια αλλη πληροφορηση για το αν εν τελει εγινε επιτυχως η συναλλαγη.Θα δοκιμασω ολες τις εναλλακτικες που προτεινεις,μια και οπως λες για να βρουμε εισιτηρια απ το ταμειο,μαλλον δυσκολα,αφου προβλεπεται sold out λογικα.Αντε να δουμε…Αλλιως προβλεπω Rotterdam…Ε ρε ταλαιπωρια…Thanks και παλι!
Κώστα, εδώ σε έχω! 8)
http://www.worldticketshop.com/concerts/rush_tickets/10664_rush_milan
130 € τα standing ή 145 € τα seated και 30 € ταχυδρομικά μέσω της FedEx όσα και να πάρεις!
Το site είναι ασφαλές 100%!
Βuy them Now!!!
Thanks για αλλη μια φορα!!!
:respect:
Βεβαια οι τιμες ειναι διπλασιες απ τις ανακοινωθεισες,το venue αλλο απ αυτο που εχει το επισημο site και η προμηθεια σωστη ληστεια,αλλα τι να κανεις,αν δεν υπαρχει αλλος τροπος,Rush ειναι αυτοι!!!:p.
…egw sta eixa pei(k gia to oti 8a to breis ftinotero) gia to Gods…alla esy eixes agxw8ei xwris logo…