Μόλις επέστρεψα στην πατρίδα…
Έχω να κοιμηθώ από την Παρασκευή το βράδυ και είμαι εντελώς κομμάτια, αλλά πριν ξεραθώ στον ύπνο ήθελα να πώ ένα γειά στους αγαπητούς συμφορουμίτες!
Με 2 λόγια…
Όλα τα groups τίμησαν το όνομά τους και παρά τις αντίξοες συνθήκες και κάποια στραβά που μου τύχανε, πέρασα φοβερά!
Από το απόγευμα της Παρασκευής που προσγειώθηκα Μιλάνο, μέχρι σήμερα τα ξημερώματα έβρεχε σχεδόν ασταμάτητα!
Όχι πάντα δυνατή βροχή, αλλά έστω και λίγη, ήταν σταθερή!
Αυτό ήταν ένα γεγονός που θα μπορούσε να χαλάσει τη διάθεση, αλλά δεν πτοούμαστε με τίποτα!
Σήμερα το πρώι είχε ήλιο και ελπίζω έτσι να μείνει, γιατί 2 μέρες festival με συνεχόμενη βροχή δεν λέει…
Εκτός από τον Six_String_Sting που ταξιδέψαμε μαζί, πέτυχα (ή καλύτερα με πέτυχε) και ο ThemistoklisM!
Μόνο τον Zed_Ryder δεν βρήκα δηλαδή…
Τώρα λογικά όλοι τους θα βλέπουν Blind Guardian και σε κανα δίωρο Black Sabbath (feat. Ronnie James Dio)!!!
Λογικά, θα κάνω αύριο ένα σύντομο review της πρώτης μέρας του Gods Of Metal και μετά από κάποιες μέρες θα ακολουθήσει και εκτενέστερο και λεπτομερέστερο…
Τώρα απλά postάρω μερικές photoς για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το τί παίχτηκε…
To festival ήταν γεμάτο με “τέτοιες” παρουσίες…

Επειδή δεν γίνεται να μην πετύχω μέλος από κάποιο group όπου και αν πάω, αυτή τη φορά έπεσα πάνω στον Tony Cullen (vocals & bass) των Glyder…

Γνήσια “ποζεριά” από τους Tigertailz

Δυνατή εμφάνιση από τον Mike Tramp και τους White Lion

Θρυλική μορφή ο John Sykes και τα υπόλοιπα μέλη της tribute band του…

Οι Scorpions έκαναν αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και ας είχαν αντίπαλο την πολύ δυνατή βροχή εκείνη την ώρα…
A! Τα καινούργια tracks ακούγονται αρκετά καλύτερα από το δίσκο!

Λιποθυμίες, υστερία και άκρατος ενθουσιασμός επικράτησε με το που πάτησε στην σκηνή ο παρακάτω κύριος…

Ομοίως και με τους παρακάτω κυρίους…

Μέσα από τεράστιες ποσότητες καπνού και άπειρων πυροτεχνημάτων, ο Nikki Sixx και η παρέα του, μεταφέρανε λίγη από την αυθεντική αλητεία του L.A. στο βροχερό Μιλάνο…