Gods of Metal 2007 (2,3,30 Ιουνίου - Μιλάνο)

Maiden1979, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! :drunk: :band:

Α, και στο αεροπλάνο, αφιέρωσέ μου την απογείωση και την προσγείωση, είναι τα καλύτερά μου! :p:p Μέχρι και στον ύπνο μου το είδα, με τα αεροδρόμια που λέγαμε χτες… :frowning:

Nomizw oti ayta ta onomata tin idia mera ta lene ola! Na perasete teleia paidia!:smiley:

ο καιρος γαρ εγγυc. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

αντε καλα να περασετε παιδες!:slight_smile:

Μόλις επέστρεψα στην πατρίδα…

Έχω να κοιμηθώ από την Παρασκευή το βράδυ και είμαι εντελώς κομμάτια, αλλά πριν ξεραθώ στον ύπνο ήθελα να πώ ένα γειά στους αγαπητούς συμφορουμίτες!

Με 2 λόγια…
Όλα τα groups τίμησαν το όνομά τους και παρά τις αντίξοες συνθήκες και κάποια στραβά που μου τύχανε, πέρασα φοβερά!
Από το απόγευμα της Παρασκευής που προσγειώθηκα Μιλάνο, μέχρι σήμερα τα ξημερώματα έβρεχε σχεδόν ασταμάτητα!
Όχι πάντα δυνατή βροχή, αλλά έστω και λίγη, ήταν σταθερή!
Αυτό ήταν ένα γεγονός που θα μπορούσε να χαλάσει τη διάθεση, αλλά δεν πτοούμαστε με τίποτα!
Σήμερα το πρώι είχε ήλιο και ελπίζω έτσι να μείνει, γιατί 2 μέρες festival με συνεχόμενη βροχή δεν λέει…

Εκτός από τον Six_String_Sting που ταξιδέψαμε μαζί, πέτυχα (ή καλύτερα με πέτυχε) και ο ThemistoklisM!
Μόνο τον Zed_Ryder δεν βρήκα δηλαδή…
Τώρα λογικά όλοι τους θα βλέπουν Blind Guardian και σε κανα δίωρο Black Sabbath (feat. Ronnie James Dio)!!!

Λογικά, θα κάνω αύριο ένα σύντομο review της πρώτης μέρας του Gods Of Metal και μετά από κάποιες μέρες θα ακολουθήσει και εκτενέστερο και λεπτομερέστερο…

Τώρα απλά postάρω μερικές photoς για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το τί παίχτηκε…

To festival ήταν γεμάτο με “τέτοιες” παρουσίες…

Επειδή δεν γίνεται να μην πετύχω μέλος από κάποιο group όπου και αν πάω, αυτή τη φορά έπεσα πάνω στον Tony Cullen (vocals & bass) των Glyder

Γνήσια “ποζεριά” από τους Tigertailz

Δυνατή εμφάνιση από τον Mike Tramp και τους White Lion

Θρυλική μορφή ο John Sykes και τα υπόλοιπα μέλη της tribute band του…

Οι Scorpions έκαναν αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και ας είχαν αντίπαλο την πολύ δυνατή βροχή εκείνη την ώρα…
A! Τα καινούργια tracks ακούγονται αρκετά καλύτερα από το δίσκο!

Λιποθυμίες, υστερία και άκρατος ενθουσιασμός επικράτησε με το που πάτησε στην σκηνή ο παρακάτω κύριος…

Ομοίως και με τους παρακάτω κυρίους…

Μέσα από τεράστιες ποσότητες καπνού και άπειρων πυροτεχνημάτων, ο Nikki Sixx και η παρέα του, μεταφέρανε λίγη από την αυθεντική αλητεία του L.A. στο βροχερό Μιλάνο…

Φοβερη παρουσιαση ρε Maiden!Δεν ξερω αν δουλευεις σε κανα περιοδικο αλλα τα κειμενα σου ειναι super και οι παρουσιασεις σου!

set list scorpions

1 Hour 1
2 Bad boys running wild
3 Love’em or leave’em
4 The zoo
5 Deep and dark
6 Coast to coast
7 Holiday
8 Humanity
9 Tease me please me
10 321
11 Pawel-Kottak solo
12 Blackout
13 Big city nights
14 Dynamite
15 Still loving you
16 Rock you like a hurricane

Καλά, ευτυχώς που φέρνουν και τον Uli εδώ αλλιώς…

Ευχαριστουμε για την παρουσιαση Maiden1979! Σιγουρα ηταν καταπληκτικα.:slight_smile:

Ε,να ρε Rudolf, αυτό που λέγαμε και στο topic για το Scorpions Fest. Είναι σετ αυτό? [-X [-X [-X [-X

αντε ρε zed ryder γραψε εντυπωσεις απ το festival…:-k :-k :-k :-k :-k :slight_smile:

Δεν έχω την συγγραφική ικανότητα του Maiden, αλλά θα προσπαθήσω…

είχαν να παίξουν εκεί 8 χρόνια,τι θέλατε να παίξουν???:-k :-k :-k

Ε δε νομίζω σε τέτοιο φεστιβάλ να πήγε κανένας από περιέργεια ή ξέροντας τις 2-3 μπαλάντες. Εξάλλου και εδώ τα ίδια θα παίξουν εκτός από αυτά με Ούλι… Anyway…:-s

όταν έχεις να παίξεις 8 χρόνια,παίζεις σε τέτοιο festival ένα δυνατό set με τα classics…μην είμαστε υπερβολικοί τώρα…είναι ιδανικό για την περίσταση…

Ας επιβεβαιώσουν όσοι πήγαν…Φαίνεται είναι της μόδας αλλά δεν με χαλάει καθόλου!!!

Dream Theater kicked off the first show of their European festival tour at the Gods Of Metal Festival in Milan commemorating the 15th anniversary of their 2nd album “Images And Words” by playing the entire album8O 8O 8O 8O 8O . No songs off of the new album, “Systematic Chaos” were played.

Setlist:

Pull Me Under
Another Day
Take The Time
Surrounded
Metropolis
Under A Glass Moon
Wait For Sleep
Learning To Live

Encore:

Home
As I Am

Λες να γίνει κι εδώ τίποτα τέτοιο;; Cool,8) αν και θα ήθελα και 3 - 4 από το Systematic. 8) 8) 8)

Ω,πα!!! Δεν τα γραφουμε ετσι αυτα!!!

ΛΕΣ ???:-k :-k

ΜΑΚΑΡΙ!!! :papas: :papas: :drunk:

Ας αρχίσουμε λοιπόν…

Λόγω της κούρασης της προηγούμενης ημέρας, έφτασα λίγο αργά και δεν πρόλαβα Sinestesia και DGM
(κλασική ατάκα αρθρογράφου του Metal Hammer)

Να’μαστε λοιπόν στο Idroscalo, στο οποίο έχει ήδη σκάσει ο περισσότερος κόσμος ----->

Πολλή η λάσπη από την βροχή του Σαββάτου, πολλή και η ζέστη, αλλά μας περίμεναν οι Anathema, που είναι και δικοί μας άνθρωποι…
Πλησιάσαμε λοιπόν στην σκηνάρα που βλέπετε και αναμέναμε… ----->

Δεν είχανε και πολύ χρόνο για να παίξουνε, οπότε ακούσαμε κυρίως καινούρια και από το Alternative 4 ----->

Ωραίοι οι Anathema, αλλά με τον ήλιο πάνω από τα κεφάλια μας, δεν ήταν και ό,τι πιο ταιριαστό… Τους αποχαιρέτησα με την σκέψη ότι με τις ίδιες μπάντες στην Ελλάδα θα ήταν κάτω από τους Guardian.

Επόμενοι στην σειρά ήταν οι Symphony - X. Δεν τους είχα ξανακούσει, αλλά δεν ήτανε και άσχημοι. Το τι παίξανε δεν μπορώ να σας πω σίγουρα… Από ότι είπανε οι ίδιοι, ετοιμάζουν καινούριο δίσκο και παίξανε και κομμάτια από αυτόν… ----->

Μετά από τους Symphony - X, ήτανε ώρα για διάλειμμα. Για μένα τουλάχιστον, γιατί απ’ ότι φάνηκε, αυτοί που ήρθαν για να δουν Dark Tranquility και Dimmu Borgir ήταν πολύ περισσότεροι από ότι θα περίμενε κανείς… Να με συγχωρείτε που δεν έχω κάτι από αυτούς, αλλά την είχα πέσει κάτω από ένα δέντρο, χαζεύοντας τον κόσμο που πηγαινοερχόταν, όπως αυτή η κοπελιά ----->

και πολλές άλλες μορφές… 8)

Αφού λοιπόν ξεκουραστήκαμε, φάγαμε, ήπιαμε, ήταν η ώρα να αρχίσει το Φεστιβάλ. Μεγάλη τύχη να πετύχω τους Guardian εκεί γιατί εδώ (Θεσσαλονίκη) έφαγα το sold-out στη μάπα… :frowning: Στο περίπου : Into the storm, Imaginations from the other side, Nightfall, Script for My Requiem , Valhalla,Fly, Born in a Mourning hall, And Then There Was Silence, Time Stands Still…At The Iron Hill, This will never end, The Bard’s Song, Mirror Mirror κλπ. ----->

Μεγάλη προτίμηση (προφανώς) σε Nightfall και Imaginations και μικρό πρόβλημα στην αρχή με την φωνή, αλλά όλα καλά. Λίγο τον κόσμο είδα πολύ ήσυχο… :dunno:

Αρκετά περισσότερος κόσμος συνέρρευσε για τους Dream Theater. Οι φωτογραφίες μου είναι λίγο χάλια γιατί ήμουν λίγο πιο πίσω… ----->

Από σετ παίξανε όλο το “Images & Words” και λοιπά σουξέ λόγω επετείου… :smiley: :smiley:

Και το κερασάκι στην τούρτα? Heaven & Hell! Είχε ήδη νυχτώσει και βγήκε το crew να στήσει το σκηνικό που έχουμε δει από προηγούμενες παραστάσεις… ------>

Μεγάλες στιγμές!!!
Tonyyyyy Iommiiiiii !!!

Ronnieeeee Jaaameees Dioooooo!!!

Vinnie Appice !!!

Τον Ward δεν μπόρεσα να τον πετύχω ήταν από την άλλη πλευρά…

E5150, Mob Rules, Children of the sea, Computer God, Voodoo, Heaven & Hell, Neon Knights, Die Young, I,
The Sign Of The Southern Cross, Voodoo, Computer God, Falling Off The Edge Of The World, Shadow Of The Wind, Die Young, Heaven And Hell, Neon Knights τα κομμάτια που παίξανε…

Πολύ καλός ο ήχος, για τον Dio δεν πιστεύω να υπάρχει αμφιβολία… [-X

Εδώ βλέπετε το πως έμεινε το μέρος μετά από το τέλος… ------>

¶ντε και του χρόνου στο Sweden ή στο Graspop… (μετά το ΚΙΤ βέβαια…)

----May God (Dio) be with you…