Πέρυσι που πήγα στο Gods of Metal είχα πετύχει 4 ξεχωριστά “blocks” από Έλληνες (και πιθανόν να υπήρχαν και άλλα). Το ένα το ξεχώρισα επειδή είχαν ελληνική σημαία, ενώ ένα άλλο επειδή ακούστηκε μια χαρακτηριστική ελληνική φράση μετά τη λήξη της πρώτης ημέρας: “ρε μαλάκες, προς τα που είναι τα λεωφορεία;”. :lol: :lol: Εδώ είμαστε λέω!
Λέω να πάρω εισητήριο από εκεί … Ελπίζω να μη γίνει καμία στραβή και προκύψει sold out σε υπαίθριο festival… Κι αν πουληθούν όλα τα εισητήρια, θα τυπώσουν κι άλλα… Στην Ιταλία θα πάμε όχι στη Γερμανία…
…
(Η μήπως να πάρω από τώρα?..)
Aν δεν κάνω λάθος, δεν νομίζω ότι θα πάει κάποιο από τα παιδιά του forum στο part II του festival στις 30 Ιουνίου για Ozzy κ.τ.λ.
Από αυτούς που θα πάμε στο part I (Zed_Ryder, ThemistoklisM, Six_String_Sting και ο γράφων), όλοι τους εκτός από εμένα θα πάνε και τις 2 μέρες από ό,τι ξέρω… :-s
Εγώ θα πάω μόνο την πρώτη μέρα για Motley Crue, Velvet Revolver και Scorpions και την Κυριακή γυρίζω! :roll:
Οπότε δεν θα μπορώ να πώ εντυπώσεις για Heaven And Hell…
…τουλάχιστον αυτό το σαββατοκύριακο…
Αλλά σε 3 εβδομάδες που θα δω Heaven And Hell, όπως και Aerosmith, Ozzy, Iron Maiden και πολλά άλλα στο Βέλγιο, θα ενημερώσω αναλυτικά! :lol:
Namai kai egw (syggnwmi gia ta greekglish, den exei ellinika edw…) Egw pou lete to Savvato tha katevw monos mou, opote fwnakste kana malakaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! gia na sas vrw… Parte kai auto na zileuete…