Gods of Metal 2007 (2,3,30 Ιουνίου - Μιλάνο)

…sxetika me to sxolio tu filu Maiden,gia tus Crue,fysika k den einai kalyteoi twn Scorpions k malista kata kairus o V.Neil,dilwne k dilwnei…oti opws k na alla3ei i musiki,oti group k na bgun egw akuga k akuw tus Scorpions-Priest&Maiden!Prin merika xronia stin Ameriki oi Scorps k oi Crue eixan co headline tour,opote to 8ema einai oti oi Scorpions den einai pia dimofileis se ayti ti xwra k eprepe na kanun kati na anaktisun ton kosmo tus k ayto to festival einai mia megali eykairia,elpizw na tin arpa3un.

koitaxte gia xenodoxeia konta sto linate airport. einai arketa konta sto idroscalo opote den tha exete provlhma sthn epistrofh an xreiastei na perpathsete (pou tha xreiastei :stuck_out_tongue: )

Σου απάντησε ήδη η blueheart! :slight_smile:

Μέσω traveleurope.it έκλεισα και εγώ! :wink:

Eισιτήρια για το festival έχεις πάρει; :-k

Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το μελετήσω το site, αλλά θα κλείσω μέσα στο Μιλάνο, γιατί θα έρθω με easyjet στην Malpensa και στην παρέα θα είναι και άτομα που δεν θα έρθουν στο festival…

Για τα εισητήρια παίζει sold - out αν καθυστερήσω; Μου φάνηκε πολύ μεγάλο το μαγαζι…

…to magazi odws einai megalo k proswpika to exw san arxi,na pairnw pada ap’e3w…ti na su pw twra…den eixa pote problima k pistepse me.exw paei polles fores:wink: :wink: :wink:

Άμα είναι έτσι καλύτερα να γλιτώσουμε και τα έξοδα…

E,nai,xazos eisai,pas e3w k pairneis k 2imeru k eisai mia xara!!!

Άμα έχεις ξαναπάει και ξέρεις εγώ τι να πω παραπάνω?? Να’ σαι καλά που μου δίνεις περισσότερο χρόνο μα μαζέψω τα φράγκα…:bye: :bye: :bye:

8a iparxei 3exoristo isitirio gia camping i na perimeno? :-k

Gi’ayto sas ta lew…den einai dyskolo na mazeytun…prwta kleineis to aeroporiko,meta to blepeis gia to pu 8a meineis(fetos o diorganwtis eipe oti 8a einai poly organwmeno to camping-diladi kamia sxesi me perysi)

dld? pos itane persi to campining site?

Den eixa paei egw,alla ema8a oti itan makria k oxi toso kala,twra ean einai ston synayliako xwro,8a einai fovera gia opoion protimisei camping!!

Προσοχή!

Όποιος έχει σκοπό να πάει φέτος στο Gods Of Metal (…δεν είμαστε και λίγοι… :stuck_out_tongue: ) και σκέφτεται να αγοράσει αυτόν τον καιρό εισιτήριο από το επίσημο site του festival, το http://www.ticketone.it/home.jsp?activeLanguage=EN να μην το κάνει ακόμα! [-X

Μου έστειλαν ένα mail που λέει:

"Dear Customer,

We regret to inform you that there are currently being some technical problems for the purchase of this event, we kindly invite you to try the purchase again later on.

Best Regards" :frowning:

Αν μάθω κάτι νεότερο, θα το postάρω άμεσα! :slight_smile:

Πως σου το στείλανε; Είχες δώσει mail?
Πάντως δε μπορώ να καταλάβω, ολόκληρο Gods of Metal και κάνει ανταγωνισμό προχειρότητας με το rockwave? Τόσο ματζίρηδες είναι δηλαδή?:-k :-k :-k

Έχω κλείσει από καιρό τα αεροπορικά και το ξενοδοχείο και πήγα να πάρω και τα εισιτήρια για να τελειώνω, αλλά κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μου έβγαλε το εξής μήνυμα: “…there was an error during the process!” #-o
Τους έστειλα mail και μου απάντησαν αυτό!
Το παράξενο είναι ότι έχω ξαναπαραγγείλει εισιτήρια από την ticketone.it πριν κάποια χρόνια και δεν είχα πρόβλημα!
Πάντως, πιστεύω ότι μέχρι τον Απρίλιο θα είναι έτοιμο! :-k

Λές τελικά να είμαστε “una fatsa, una ratsa”; :lol:

Σε πολλά πράματα είμαστε είναι η αλήθεια… Εγώ πάλι περιμένω να πληρωθώ για να κλείσω ξενοδοχείο… Μόνο εγώ έχω κλείσει κεντρικά?:-k :-k

3enodoxio pou 8a klisete re pedia? sto milano? …i iparxoun akoma pio konta alla?

Εγώ έκλεισα στο Μιλάνο, γιατί θα μείνω 7 μέρες. Ρίξε μια ματιά σε κανά χάρτη είναι κοντά στο αεροδρόμιο “Linate”

Καλημέρα σε όλους… Μάλλον το συγκεκριμένο thread είναι το καταλληλότερο για να κάνω την ερώτηση που θέλω :slight_smile:
Την εβδομάδα που γίνεται το GOM (2-3/06) θα είμαι στο Μιλάνο για προσωπικούς λόγους και σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα να δω το festival… Αν όμως πάω στο GOM θα πάω μόνος μου μιας και τα μουσικά μου γούστα δεν τα συμπαθεί καθόλου η εκεί …χμμμ… γκουχ γκουχ… “παρέα” μου :smiley: … και μιας και αρκετοί από εσάς φαίνεται ότι θα είστε εκεί …Μήπως έχετε κανονίσει φίλοι μου κάποια συνάντηση των Ελλήνων μέσα στο χώρο του festival?..Κάποιο τρόπο/ τόπο συνάντησης των Ελλήνων ώστε να σχηματίσουμε ενιαίο μπλοκ? :slight_smile:
Αν κάτι παρόμοιο έχει ειπωθεί ή συζητήθηκε σε άλλο thread, συγχωρήστε με, είμαι καινούριος στο rocking.gr…

Welcome! :slight_smile:

Όχι, δεν έχουμε κανονίσει κάτι συγκεκριμένο, αν και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε οι Έλληνες εκεί μέσα…
Καταρχάς, ξεχωρίζουμε από τους Ιταλούς, γιατί είμαστε πολύ πιο όμορφοι! :stuck_out_tongue: :lol3:

Σοβαρά τώρα, Σάββατο πρωί πρωί θα είμαι στην ουρά για εισιτήρια! Εκεί υπολογίζω να πετύχω και τον Six_String_Sting! :smiley:

Αν δεις κάποιον με ελληνική σημαία στον ώμο, μην διστάσεις να του μιλήσεις!
Πιθανότατα να είμαι εγώ… :wink: