Gods of metal festival [21-24/06/2012]

Ψιλοάκυρο!

Γιατι οι Ιταλοι έχουν τόσο κρυο κοινό; Βγηκανε Amon Amarth και C.O.B και το πληθος απο κάτω απλα τους κοιτουσε! Ουτε καν έκαναν headbanging! Tragic

Για τους 4000 μιλας; Το 90 % ειχε ερθει αποκλειστικα για Manowar, οι αλλοι περασαν και δεν ακουμπησαν

3η μερα και Motley Crue με full show…Αυτο μαλιστα:)

Fuck yeah…!!! Ακόμα μαζεύω τα κομμάτια μου… :stuck_out_tongue: 8)

Μπα! Πέρασα καταπληκτικα! Οι θεοι έπαιξαν τέλεια, ο ηχος ηταν φανταστικος και ηταν μια ωραία εμπειρία! Περιμένω την γνωμη του Elric!

Καλα κανατε και φυγατε…Σημερα ηταν η κακη μερα του Ozzy …και οταν λεω κακη εννοω …αστο καλυτερα
Απο το πρωτο hey καταλαβαμε οτι σημερα ΔΕΝ
Και το κακο ειναι οτι μεχρι την Αθηνα εχει ακομα 2 show… Δεν θελω να πω κατι αλλο, θα περιμενω τα παντα στην Αθηνα…Απο τα καλυτερα στα χειροτερα

[SPOILER]SETLIST
Con Ozzy (voce), Tommy Clufetos (batteria), Gus G. (chitarra) e Blasko (basso)
Bark At The Moon
Mr. Crowley
Suicide Solution
I Don?t Know
Shot In The Dark
Rat Salad
Con Ozzy (voce), Tommy Clufetos (batteria), Slash (chitarra) e Geezer Butler (basso)
Iron Man
War Pigs
N.I.B.
Con Ozzy (voce), Tommy Clufetos (batteria), Zakk Wylde (chitarra) e Geezer Butler (basso)
Fairies Wear Boots
Con Ozzy (voce), Tommy Clufetos (batteria), Zakk Wylde (chitarra) e Blasko (basso)
Crazy Train
I Don?t Wanna Change The World
Mama, I?m Coming Home
Con Ozzy (voce), Tommy Clufetos (batteria), Zakk Wylde (chitarra), Slash (chitarra), Geezer Butler (basso) e Blasko (basso)
Paranoid
[/SPOILER]

fyi επειδή εκεί στα ξένα δεν ξέρω αν το πληροφορήθηκες, ο Ozzy είχε ακυρώσει το προηγούμενο live πριν την Ιταλία, οπότε έχει λογική το ότι τα είπε χάλια όπως λες οτι έγινε

:lol::lol::lol:
ότι και να πω είναι απλά λίγο… αν πόσταρα εκείνη τη μέρα θα έγραφα ένα από τα πιο γραφικά ποστ που έχουν υπάρξει στο ρόκιν, σήμερα θα είμαι πιο μαζεμένος :stuck_out_tongue:

Μιλάμε για εμφάνιση με κάτι @@ νααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα(με το συμπάθειο). Δηλαδή πως αλλιώς να το πεις όταν οι θεοί μπαίνουν με manowar/gates of valhalla/kill with power/sign of the hammer??? Ειλικρινά όταν άκουσα το riff του gov κόντεψα να βάλω τα κλάματα απτη συγκίνηση :cry: gates of valhalla ρε άπιστοι!!! Death’s chilling wind blows through my hair.I’m now immortal, I am there.I take my place by Odin’s side.Eternal army in the sky.I point my hatchet to the wind.I guard the gates and all within.Hear my sword sing, as I ride across the sky.Sworn by the sacred blood of Odin onward ride!!! και μόνο αυτό να έπαιζαν θα ήταν η συναυλία της χρονιάς χαλαρά και θα έχωνε οτιδήποτε ακουγότανε από δω κι από εκεί απο άλλα συγκροτήματα, γιατί οι ΘΕΟΙ είναι παραπάνω από μια metal μπάντα. Δε μπορώ να το εξηγήσω με λόγια, γιατί δεν υπάρχουν λόγια ισάξια για το μεγαλείο που βγάζουν.Όσοι το νιώθουν με καταλαβαίνουν, οι άλλοι θα με πουν γραφικό (όχι ότι δεν είμαι:D) Άκουσα πρώτη φορά τους ΘΕΟΥΣ πριν 15 χρόνια.Έχω φτάσει 29 κι αρρωσταίνω πιο πολύ κάθε φορά που τους βλέπω. Δε μιλάμε για διασκέδαση, δε μιλάμε για ξύλο, δε μιλάμε για πανικό, δε μιλάμε για παρτυ κτλ κτλ κτλ κτλ. Μιλάμε για ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ και ΔΕΟΣ! Μόνο οι ΘΕΟΙ μπορούν να το προσφέρουν αυτό. Μπορώ να φλυαρώ για πολύ ώρα ακόμα αλλά δεν υπάρχει λόγος. Όσοι νιώθουν αυτό που περιγράφω ξέρουν ότι η μαγεία των ΘΕΩΝ θα τους προσφέρει ανατριχίλες μια ζωή… Οι υπόλοιποι ας κράξουνε επειδή ο ΑΡΧΗΓΟΣ (που αυτά που έχει γράψει δε θα πλησιάσουν ποτέ άλλοι) έχει χάλια ήχο στο μπάσο στο καινούργιο δίσκο. Μέχρι εκεί μπορούν οπότε μέχρι εκεί φτάνουν.

Για την ιστορία το setlist:

Manowar
Gates of Valhalla
Kill With Power
Sign of the Hammer
Fighting the World
Kings of Metal
Metal Warriors Play
Brothers Of Metal
Call to Arms
The Gods Made Heavy Metal
Sons of Odin
Hand of Doom
King of Kings
Sting of the Bumblebee
Joey’s Speech
Hail and Kill
Warriors of the World United
Thunder in the Sky
The Power
Encore
Nessun Dorma
Black Wind, Fire and Steel
The Crown and the Ring

Ωραιος ρε Ελρικ:D

σετλιστ να λερώνεις το βρακί σου…α ρε αλάνια manowar

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=KCuq_ReZar4

Περίμενα και τον επικό λόγο στο τέλος αλλα…
Δεν πειραζει! Γουστάραμε άσχημα!

Γνωρισα εναν Ελληνα που τους εχει δει 10 φορες ΔΙΧΩΣ να ειναι και το αγαπημενο του group…respect…
Φανταζομαι οτι πετυχατε και τον φιλο του Trampakoula στο stand των Manowar :slight_smile:

τραγικότατοι children of bodom ή είμαι απλά υπερβολικός?

στο report ολα αυτα:p

άντε άντε :stuck_out_tongue:

Ο ήχος της μπότας μας γάμησε! Πραγματικα απαίσιο! Ήταν μια συνεχης ηχορυπανση στις μπροστινές γραμμές! Θέλω γνωμη για Cannibal Corpse! 8)

Ο ήχος της μπότας ήταν πρόβλημα σε όλες τις μέρες για όσους ήταν στην ευθεία και σχετικά κοντά…Γενικά το όλο φεστιβάλ δεν έπαιρνε και άριστα στον ήχο…Αλλά…στο report όλα αυτα (που λέει και ο gore) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

περιμένουμε κάτι ε! :smiley:

Ψάχνουμε για “παράθυρο” ωστε τα report να κατσουν μερες και να μην μας τα φαει η επικαιροτητα:p
Soon Is The Word:)

άμεση η εξυπηρέτηση, thanx!