Gods of metal festival [21-24/06/2012]

Τα ταξί είναι αρκετά ακριβά στην Ιταλία, οπότε όσο μπορείς τα αποφεύγεις.

Το Rho που λαμβάνει χώρα το φεστιβαλ είναι πιό κοντά στο Μαλπένσα απ’ ότι η πόλη του Μιλανο και μάλιστα τα λεοφορεία που συνδέουν το αεροδρόμιο με την πόλη κάνουν πρώτα στάση εκεί.

Οπότε η πιό οικονομική λύση είναι πουλμαν για Μιλάνο και στη μοναδική στάση που κάνουν στο Rho κατεβαίνεις.

Την Παρασκευη παιζουν οι GNR
Την επομενη ο Slash

Ερωτηση κρισεως, πρεπει ο Slash να παιξει τραγουδια των gnr ;

Την δικια μου απαντηση θα την παρετε στο review που θα γραψω

Η αλήθεια είναι ότι δεδομένων των συνθηκών δεν χρειάζεται να παίξει κομμάτια GN’R, όμως όλοι ξέρουμε ότι θα το κάνει…Πάντως έχει αρκετή δισκογραφία και από άλλες δουλειές και από τα δύο album ως Slash για να γεμίσει αξιοπρεπώς το χρόνο…

Αναλυτικότερα πάντως θα αναφερθώ επίσης σε επερχόμενο report…

Ρε τσακάλια, πως θα γυρισουμε μετα την συναυλία γαμωτο; Ακομα δεν εχουν ανακοινωθει τα λεωφορεια!

Οτι θα το κανει , θα το κανει…Θα ειναι ομως κερδισμενος ή οχι;

Ολα αυτα στο report:p

edit: εαν ηταν αλλες εποχες καποιος γνωστος μας θα εμπαινε θα εγραφε γυρω στις 1000 λεξεις post για αυτο το θεμα και θα επαιρνε φωτια το forum:wink:

Εαν δεις στο webpage το section με τα λεωφορεια…εφυγε τελειως:p

Παντως οι GNR τις τελευταιες ημερες ξεκινανε το live κατα τις 10:D
Φυσικα εγω και μερικοι αλλοι γνωστοι μου προτιμαμε να ξεκινησει το live οτι ωρα θελουν αρκει να παιξουν full set δηλαδη + 2-3 κομματια ακομα στο encore.
Υπομονη σε 2 μερες θα παρουμε την πρωτη γευση απο το φεστιβαλ:wink:

Δεν έφυγε ρε! Τοποθετήθηκε πιο κάτω αλλα ακομα δεν έχει ανακοινωθει τίποτα

δε ξέρω τι λέτε για τις άλλες μέρες, αλλά την πέμπτη θα γυρίσουμε έφιπποι 8)

:p:p:p:p:p

soon is the word (inside joke of GNR)

Μπορει μεχρι την Δευτερα να εχουν πει κατι #-o

xmmm, not bad

MANOWAR
Milan, get ready for the hottest festival event of the year!
MANOWAR headlining Gods Of Metal on June 21!

Celebrate MANOWAR?s long awaited return to Italy after 10 years, the 10th anniversary of Warriors Of The World, and the 15th anniversary of Gods Of Metal!

The best way to get ready for this massive show is to join the warm up fan party on Wednesday, June 20, with lots of surprises.

Details about the party here:
https://www.facebook.com/events/325165154224364/

Εδώ τον έχω, αλλά δεν του έχω θέσει ακόμα το ερώτημα, γιατί θα μπει μετά από καιρό να αναλύσει και να πει τα δικά του…Θα αφήσω σε εσένα την ευχαρίστηση να του θέσεις το συγκεκριμένο ερώτημα… :p:p

Όσους δεν γνωρίζω φατσικά και θα είναι στο φεστιβάλ, ελπίζω να σας βρω και να γνωριστούμε…

Gore στείλε μου τον αριθμό του κινητού σου σε pm να τον έχω για να βρεθούμε εύκολα… :slight_smile:

Και εγω σε 2 ώριτσες πετάω!

Elric και Gore μια που θα είστε την Πέμπτη στην συναυλία, αν δείτε έναν τρελαμένο στις μπροστινες σειρές με μια ελληνική σημαία, πείτε ένα γεια!

ναι αλλα κοιτα τι γινεται μετα
00:25

We communicate that for the day June 21st, 23rd and 24th of GODS OF METAL 2012 (live.godsofmetal.it ), the subway service from Rho will extend until 00.30 A.M. each days. The subway will stop in San Babila. While for June 22nd the exstencion (way Rho - San Babila) will extend until 1.00 A.M.

@rasputin το κινητο μου το εχει ο γνωστος μας φιλος

OK then…!! :wink:

1η μερα is over…

Για Manowar θα σας το πουν οι ειδικοι:p Γνωρισα παιδια που τους εχουν δει 10 φορες…respect
Ειχε δεν ειχε 5000 κοσμο…Περιμενα περισσοτερο, ψοφιο κοινο σε γενικες γραμμες και η κλασσικη παπαρια PIT A που ηταν ψιλοαδειο.
Ηθελα να παω σημερα απο νωρις 11:30 για Ugly Kid Joe αλλα…
Νερο 1,5 Ε (το μικρο μπουκαλακι) και μπιρες 5

Με πήρε ο Elric 1:30 το βράδυ. Ένα θα σας πω. Όταν γυρίσει κρυφτείτε!!! :slight_smile: :slight_smile:

Εμένα το live με άρεσε! ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ! Ψόφιοι οι Ιταλοι! Μοναδικη απογοητευση οτι δεν ακουσαμε Battle Hymn και Heart of Steel!

Γραφικος θα γινω στο report:p
Απλα 3 ΩΡΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ @@@@@@@@@@@ μου
Chinese Democracy
Welcome to the Jungle
It’s So Easy
Mr. Brownstone
Sorry
Rocket Queen
Estranged
Better
Richard’s Solo / Live and Let Die
This I Love
Tommy’s Solo - Motivation
Band Intros
Dizzy’s Solo (Baba O’Riley) /Street of Dreams
Dj’s Solo (Ballad of Death) / Sweet Child O’ Mine
Jam / Another Brick in the Wall
Axl’s Piano Solo (Someone Saved My Life Tonight/Goodbye Yellowbrick Road)
November Rain
Bumblefoot’s Solo - Glad to be Here
Don’t Cry
Civil War
Jam / Shacklers Revenge
Whole Lotta Rosie
Knockin’ On Heaven’s Door
Nightrain

Encore:
Jam / Madagascar
Dead Flowers
Used To Love Her
My Michelle (with Baz)
Jam / Patience
Jam / Paradise City

Μόνο εσύ δεν σόλαρες Παναγιώτη :stuck_out_tongue:

Για αυτό οι συναυλίες των Guns ξεκινάνε με 30.000 κόσμο και το Paradise City το βλέπουν 15.000

πωωω οσο οπαδος δεν ειμαι αυτης της μπαντας, και οσο την θεωρω πλεον μπαντα μονο του Axl τοσο θελω να τους δω live με αυτα τα 2,5ωρα και 3ωρα που παιζουν!!