Godspeed You! Black Emperor ,17 & 18/12/2010 @ Gagarin205,Athens

Το σετλιστ το χω ποστάρει στην προηγούμενη σελίδα(μου το έδωσε ο μπράβος :p)

Τη δεύτερη μέρα ήμουν κάγκελο και έβλεπα πιο καλά οπότε έχω και περισσότερα σχόλια.

Καταρχάς το ντρόουν παραλήρημα στην αρχή ήταν ακριβώς ίδιο με την προηγούμενη μέρα ακόμα και στην ένταση αλλά και στις νότες που έπαιζαν. Ο κιθαρίστας που ήταν στο δεξιό μέρος της σκηνής είχε καμιά 20ρια πετάλια και έκοβε και έραβε πάνω στη σκηνή. Θεά για άλλη μια φορά η βιολονίστρια η οποία έδωσε το δικό της τόνο στο λάιβ.
Ο μουσάτος μαλλιάς κιθαρίστας που είναι ιδρυτικό μέλος και έχει γράψει και μπόλικα κομμάτια δεν έχει δεξί χέρι κατσαβίδι έχει.

Το σετλιστ τελείως διαφορετικό από χθες. Ούτε ένα κοινό κομμάτι που σημαίνει ότι αυτές τις δύο μέρες έπαιξαν όλη τους τη δισκογραφία. Επίσης τα περισσότερα από τα κομμάτια τα τράβαγαν με δικούς τους αυτοσχεδιασμούς. Tα video wall ήταν κοινά τα περισσότερα με της Παρασκευής(να σημειωθεί ότι τα κάνει όλα η βιολονίστρια). Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο ενκορ που ταρακουνιόταν το γκαγκάριν για να βγουν. Έπαιξαν περίπου 10 λεπτά αυτοσχεδιασμού μετά από την ομιλία του δεύτερου ντράμμερ.

Εν κατακλείδι 5 ώρες διαστημικού λάιβ που άνετα το ξαναέβλεπα.

Tα Albanian και static παίχτηκαν και τις 2 μέρες…

Ξέρεις καλύτερα μάλλον έτσι και αλλιώς δυσκολεύομαι αρκετά να θυμηθώ μελωδίες τους.

μεγάλο μπέρδεμα το τι παίξανε, το Static πχ έπαιξε μέχρι το world police and friendly fire που είναι και το κύριο μέρος του

από το Sleep σίγουρα ξεκίνησε με το sample του they dont sleep anymore on the beach και μετά κανονικά το monheim αλλά έμεινε εξω το broken windows, locks of love pt. III. / 3rd part που είναι κανά 10λεπτο ακόμα δηλάδη

Να πω κι γω μερικα πραματακια γι’αυτο το ΥΠΕΡΤΑΤΟ live, αν και με καλυψατε οι περισσοτεροι!
Γενικα, αργησα να παω στο Gagarin (καταραμενη Αθηνα:p), οποτε με το που κανω ενα βημα στην εισοδο δεν μπορουσα να κανω αλλο. Τελικα, μετα απο πολυ προσπαθεια καταφερα να ανεβω στον πανω οροφο κι αμεσως αρχισαν να παιζουν! Οσο κι αν προσπαθουσα επανειλημμενα να δω εστω ενα προσωπο στη σκηνη δεν καταφερα οποτε ειπα δεν γαμιεται, απο το να στριμωχνομαι και να προσπαθω να κρυφοκοιταω στη κυριολεξια απο μια χαραμαδα χωρις να το απολαμβανω πηγα πισω σε μια γωνιτσα με λιγο κοσμο που να μην μιλαει και απλα ακουγα ακουγα ακουγα χωρις να καταλαβαινω τι υπαρχει γυρω μου! Με μαγεψαν τοοοοσο πολυ! Λες και ακουγα το cd σπιτι μου! Καθως ειχα το κεφαλι μου προς τα πανω ωρες ωρες τους φανταζομουν να παιζουν στο ταβανι!:roll: Πραγματικα δεν εχω ξανανιωσει ετσι σε συναυλια, δεν με πειραξε καθολου που δεν τους εβλεπα αντιθετως ημουν πολυ ικανοποιημενη απο την πολυ καλη ακουστικη του χωρου, που επισης πρεπει να το αναγνωρισουμε αυτο στο μαγαζι! Θα ηθελα να ακουσω καποια κομματια που παιχτηκαν την παρασκευη για να ειμαι ειληκρινης αλλα και με αυτα που ακουσα χτες δεν μπορω παρα να τοποθετησω την συναυλια αυτη μεσα στις καλυτερες που εχω παει!Το τελος, κι γω θα συμφωνησω, θα το ηθελα πιο δυνατο και ενω ημουν ετοιμη να αφεθω μετα την εισαγωγη ανοιγουν ξαφνικα τα φωτα και κοιτουσα στα χαμενα καθως δεν ειχα καμια επαφη με τη σκηνη! Δεν ηθελα να το πιστεψω οτι ειχαν τελειωσει! Μου φανηκε οτι ειχαν παιξει πολυ λιγο αλλα ειχαν παιξει ηδη 2,30 ωρες!
Ανυπομονω να τους ξανακουσω live και ισως αν ειμαι τυχερη να τους δω επιτελους ολοκαθαρα ολους μαζι στη σκηνη!

Ps: tylerdurden γι 'αυτον τον συλλογο να με υπολογιζεις γτ χτες ετοιμη ημουν να πεταξω κτ ενοχλητικους διπλα μου απο κατω! Αναισθητοι ρε πουστη μου, λες και ειχαν βγει για ποτο μετα το φαγητο! Ελεος! Και αυτο συμβαινει και σε αλλες παρομοιες συναυλιες και μου τη δινει στα νευρα!:x:evil:

Xαχ, δεν ξέρω ποιο από τα δύο μπαρ, εγώ ήμουν σ’αυτό που είναι στο αριστερό χέρι όπως κοιτάς τη σκηνή και δεν ήταν μόνο δυο ηλίθιες αλλά και άλλοι 5-6 ηλίθιοι.
Μάλιστα ένας από πίσω μου γύρισε και τους έκανε παρατήρηση κάποια στιγμή και τον ειρωνεύτηκαν κι από πάνω.

Εγώ ήμουνα, δίπλα σ’αυτό το μπαρ στεκόμουν.

Συναυλιάρα πάντως, μακάρι να μπορέσουμε να το ξαναδούμε αυτό το πράγμα.

Λοιπον,να πω και εγω δυο λογια για αυτη την εμπειρια.

Το περιμενα πως και πως να ερθει αυτη η μερα.Πηγα την Παρασκευη,οποτε δεν μπορω να ξερω αν ηταν καλυτερα το Σαββατο,αλλα στην τελικη δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια.Προσωπικα την Παρασκευη ακουσα μερικα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια τους,αν και γενικα το λαιβ δεν ειχε να κανει με το ποια τραγουδια επαιζαν,αλλα πως τα επαιζαν και τι συναισθηματα γεννουσαν.Εξαιρετικοι ολοι τους.Μορφαρες.Ιδιαιτερες συμπαθειες η βιολονιστρια και ο ντραμερ,του οποιου οι εναλλαγες ηταν το κατι αλλο.

Δυστυχως οι ενοχλητικοι δεν ελειψαν για ακομη μια φορα,καταφερνοντας με απολυτη επιτυχια να σπασουν νευρα.Επισης,φτανει με τις καμερες και τα κινητα.Δεν χρειαζεται ολη την ωρα να τραβατε φωτογραφιες και βιντεο.Βεβαια,εκτος απο τους ενοχλητικους το λαιβ κυλησε υπεροχα.Οι συνθηκες ηταν πολυ καλες και ο ηχος ικανοποιητικος σε μεγαλο βαθμο.

Το μονο που ουσιαστικα με εκανε να ξενερωσω,ηταν οτι ημουν σε αθλια κατασταση,κουρασμενος και αφαγος.Ολα αυτα σε συνδυασμο με το οτι βρισκομουν διπλα στο ηχειο,με εκαναν να φυγω απο το λαιβ 15 λεπτα πριν τελειωσει ημι-λιποθυμος.Χαλαλι τους ομως,το αξιζαν και με το παραπανω.

:smiley:

Την Παρασκευή πήγα μόνο και όπως είναι λογικό δεν μπορώ να συγκρίνω με Σάββατο.
Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες σε γενικές γραμμές. Απλά να τονίσω κάποια σημεία κι εγώ με τη σειρά μου. Ήμουν πάνω και κάγκελο μπροστά οπότε είχα καθαρότατο οπτικό πεδίο. Ευτυχώς διπλά και πίσω μου δεν υπήρχαν οι γνωστοί ενοχλητικοί αλλά μια χαρά φυσιολογικοί άνθρωποι. Μεγάλο συν αυτό. :smiley:
Ο ήχος ήταν πολύ καλός και ευτυχώς που ο εξαερισμός δούλευε όπως θα έπρεπε γιατί αλλιώς πολύς κόσμος δεν θα την πάλευε. Μου άρεσε που είδα όλες τις ηλικίες στο κοινό. :slight_smile:
Όσον αφορά τα μουσικά, τι να πω? Αψεγάδιαστοι κυριολεκτικά! Τα βίντεο από πίσω έδεσαν πολύ καλά με αυτά που ακούγαμε και…το Βιολί!!! 8O Τι να πω γι’αυτή τη κοπέλα? Τι? Ότι και να πω θα είναι λίγο πραγματικά…Πριν σας αφήσω στην ησυχία σας να συμφωνήσω με προλαλήσαντα που ανέφερε κάτι για καρέκλες…Συμφωνώ και επαυξάνω…8) Μακάρι να το ξαναζήσω αυτό…Μακάρι…:roll:

πραγματικά απίστευτη η συναυλία! πήγα μόνο την παρασκευή και δυστυχώς έφυγα λίγο πριν το τέλος γιατί η μέση και τα πόδια μου με είχαν πεθάνει λόγω της ορθοστασίας… μοναδικά συναισθήματα, μπράβο τους.

Επίσης πρέπει να τονιστεί ένα γεγονός που έγινε τη δεύτερη μέρα:
Ήταν ένας τύπος με αναπηρική καρέκλα μπροστά στο κάγκελο και ήρθε ένας από το συγκρότημα και του είπε αν θέλει να περάσει μπροστά από το κάγκελο για να βλέπει.
Πραγματικά μεγάλη μπάντα από όλες τις απόψεις.

Σόρρυ για το άκυρο bump, αλλά χθες τους είδα κι εγώ (Βιέννη)…

Δεν ξέρω τι να πω. ΑΛΛΗ μουσική ,άλλος πλανήτης μάλλον.

Νιώθω ΜΙΚΡΟΣ