εχει κανεις ticket για πουλημα?
Ας γράψω και γω μια άποψη για το λάιβ
Καταρχάς ο κόσμος ήταν στο όρια του “δεν χωράνε άλλοι”. Ακόμα και για να χειροκροτήσεις δυσκολευόσουν να σηκώσεις τα χέρια σου.
Το συγκρότημα τώρα απλά γάμισε. Από την στιγμή που ακούστηκε ο πρώτος ήχος έπαιξαν γεμάτες 2μιση ώρες χωρίς να σταματήσουν καθόλου. Όσο καλοί και να είναι στο δίσκο λάιβ απογειώνονται. Είναι απίστευτο το να βλέπεις τα κομμάτια να “χτίζονται” μπροστά σου. Πολύ καλά ήταν και τα βίντεο που έπαιζαν από πίσω τα οποία εκτός από το ότι είχαν σχέση με τα τραγούδια κορυφωνόντουσαν ακριβώς όπως αυτά(στα ξεσπάσματα τα βίντεο καλύπταν όλο το μέρος της πίσω σκηνής-ενώ στα ήρεμα σημεία μόνο το μισό). 8 άτομα ήταν στη σκηνή. Μεγάλη αγάπη η βιολονίστρια και μορφή ο 2ος ντράμερ-μεταλοφωνίστας. Από το σετλιστ θυμάμαι σίγουρα τα
[SPOILER]Storm
Rockets fall on rocket falls
Sleep
East Hastings
Moya
Providence(νομίζω)[/SPOILER]
σε τυχαία σειρά τα έγραψα.
Νομίζω πώς είδα το καλύτερο λάιβ της ζωής μου. Πιο πολλά μετά από σήμερα που θα ξαναπάω.
Για όσους πάνε σήμερα ξεκίνησαν 11 παρά είκοσι. Μερτς είχε ένα τραπέζι απέξω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν επίσημο γιατί έδιναν και μπλουζάκια(και από ότι ξέρω οι GY!BE δεν έχουν μπλουζάκια)
δεν το είδα αυτό.εγώ έφτασα γύρω στις 21:20.μήπως είχαν τελειώσει? :-k
πάντως δε γνώριζα ότι οι gy!be δεν έχουν μπλουζάκια.
credits και από μένα στη βιολονίστρια, που ήταν ο παράγοντας που μετέτρεψε τη χθεσινή βραδιά από απλώς ένα εξαιρετικό live, στη συναυλία της ζωής σου.
9 παρά είκοσι που έφτασα εγώ έφευγαν με απίστευτο ρυθμό και ακόμα και μετά που ήμουν μέσα έβλεπα τύπους να μπαίνουν με βινύλια. Ήταν δίπλα στα ταμεία το τραπέζι αν θυμάμαι καλά. Για τα μπλουζάκια απλά ψάξε για κάτι επίσημο στο νετ και αν βρεις ειδοποίησε και μένα:p
μάλλον είχαν τελειώσει γιατί δεν είδα τίποτα.είδα κάποια στιγμή έναν τύπο που κρατούσε βινύλιο του “lift your skinny fists…”, και νόμιζα πως το είχε φέρει μπας και του το υπογράψουν.
είδα και δυό-τρείς να φοράνε μπλουζάκια, που δε μου φαινόντουσαν και τόσο αυθεντικά είναι η αλήθεια, αλλά θεώρησα πως θα τα είχαν πα΄ρει από πριν…
χάσιμο κανονικό από μια τρομερή μπάντα, 2,5 ώρες χωρίς φρου φρου, χαλάλι η 2ωρη ορθοστασία πριν, απίστευτο το live για όσους ήταν μπροστά ([I]πίσω είναι ανατολίτικο παζάρι όταν δεν έχει παραμόρφωση να καλύπτει το μπιριμπιρι, απορώ πως κάθεται εκεί κάποιος που δεν έχει πάει με πρόσκληση[/I])
ούτε εγώ είδα merch
[SPOILER]μπράβο σε όσους ξέρουν ονομαστικά τα κομμάτια τους, εγώ ακόμη και στα βινύλια που έχω πάντα έψαχνα να βρω τι είναι που ([I]ούτε A και Β sides δεν ξεχώριζες σε κάποιες εκδόσεις, ασε δε κάτι ep να παίζουν η μία πλευρά στις 45’ και η άλλη στις 33’!![/I])[/SPOILER]
Nτάξει, δυστυχώς δε μπόρεσα να πάω και χθες, την πρώτη ημέρα, γι’ αυτό δε θα μιλήσω συγκριτιικά, και θα περιγράψω απλά τα όσα έζησα σήμερα, χωρίς να ξέρω τί συνέβη χθες.
Το λαιβ ήταν απλά απίστευτο. Κάτι στιγμές του ήταν απλά μαγικές. Δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν του είδους, σίγουρα όμως είναι από τα πιο ξεχωριστά λαιβ που έχω παρακολουθήσει, ίσως και απ’ τα πιο αγαπημένα. Ο κρυστάλλινος ήχος σε συνδιασμό με το φοβερό και αλάνθαστο παίξιμο αυτών των ΜΟΥΣΙΚΩΝ που βρίσκονταν πάνω στη σκηνή, καθώς επίσης και τα τρομερά visuals που προβάλονταν, είχαν ως αποτέλεσμα ένα μαγικό 2ώρο ταξίδι, που σε πολλούς θα μείνει αξέχαστο…
Όλοι τους, ένας κι ένας, ήταν φανταστικοί σε αυτό που έκαναν. Ιδιαίτερες αγάπες στους drummer, και την βιολίστρια. Ωστόσο όπως είπα, έκαστος ήταν άριστος. Πραγματικά
Το μόνο που με στεναχώρησε και μου λειψε λίγο, και αν υπηρχε θα αποτελούσε το κερασάκι στην καλύτερη τούρτα, είναι ένα πιο σωστό τέλος. Ενα τέλος-αποκορύφωμα που λέμε. Αισθάνθηκα ότι έφυγαν λίγο απότομα…
[B][SIZE=6]SEVAS TRA[/SIZE][/B]
Πήγα και τις δύο μέρες, το σάββατο όμως μου άρεσε ασύγκριτα πιο πολύ.
Το μόνο παράπονο μου είναι ότι δεν έπαιξαν ολόκληρο το sleep.
Παράκληση:
είναι δυνατόν να βρω κάπου τα σετλιστ?
Δεν ξέρω πολλούς τίτλους κομματιών, και θα θελα να βρω πώς λέγεται αυτό που κατα τη διάρκειά του προέβαλαν κάτι τούνελ από πίσω, και νομίζω πως το έπαιξαν αμέσως πριν το antennas to heaven.
Θυμάται κανείς?
Ευχαριστώ πάρα πολύ,
το cowboy ήταν τελικά.
πάντως μετά και από τις δύο μέρες, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν το live γινόταν με θέσεις, θα ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου.όχι απλώς [I]συναυλιακή[/I] εμπειρία.
αλλά και πάλι, παίζει να είναι η καλύτερη live μπάντα που έχω δει.
credits ξανά στη βιολινίστρια.
πλάκα πλάκα παίζει. Οι τύποι είναι ορχήστρα με τα όλα τους. Σίγουρα όμως και το γεγονός ότι τους είδαμε έτσι στο όρθιο, όπως γίνεται σε άλλα λαιβ, προσδίδει και πάλι κάτι το ξεχωριστό στην όλη εμπειρία. Οπότε ίσως και να μην είχε τελικά τόση διαφορά.
Παιδιά δε ξέρω από χθες σκέφτομαι διαρκώς το λαιβ. Εννοείται ότι η μπάντα ανέβηκε (n+1)^1000 σκαλοπάτια στην υποληψή μου.
Αυτό το λαιβ θα μου μείνει ειλικρινά
ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ
Live απίστευτα μεγάλη εμπειρία. Antenas to heaven ρεεε!
Άψογοι όλοι τους σα μουσικοί, δεμένοι, ωραία βίζουαλς και καλός ήχος. Πρώτη φορά που δε μετάνιωσα για λεφτά στον ακατονόμαστο. 2μιση ώρες ταξιδιού ήταν αυτές…
Σε ορισμένες φάσεις χάθηκε άσχημα το τόπι κι εξαφανίστηκε ο χωροχρόνος.
Εκτός από το γελοίο που ήταν δίπλα στο μπαρ με τις δύο ηλίθιες που χαζογέλαγαν και χαχάνιζαν ασταμάτητα. Τα βρισίδια μου τους έβαλαν όλους μαζί στη θέση τους βεβαίως βεβαίως.
:lol:
Xαχαχαχ κι εγώ χθες πρέπει να τσάντισα κόσμο. Όχι επειδή μίλαγα (προφανώς), αλλά επειδή έχωνα δολοφονικές ματιές σε όποιον μίλαγε
Με έχετε καλύψει απόλυτα. 5 ώρες της ζωής μου (ή μιας άλλης ζωής) που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου.
Να θίξω δύο πράγματα μόνο. Πρώτον ότι για τις απαιτήσεις ενός τέτοιου live ο ήχος και τις δύο μέρες ήταν εξαιρετικός. Όπως και παρόλο που ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον οι συνθήκες εξαερισμού ήταν εξαιρετικές και το τονίζψ γιατί μεζί με την αναμονή ήμαστα 4+4 ώρες εκεί μέσα. Να τα λέμε όλα και να είμαστε δίκαιοι.
Δεύτερον αυτό που είπε ο red rum (που τον είδα στο μέτρο με ύφος τα γάμησα τα καριόλια που μιλάγανε μέσα στο live…!:lol:). Ίσως γίνω κουραστικός αλλά ειλικρινά πιστεύω πια ότι τεράστιο ποσοστό ανθρώπων δεν ξέρουν να ακούνε μουσική. Ευκαιριακοί, μακάκες, εγωκεντρικά ζώα, να κάνουμε το κομμάτι μας μπας και γελάσει το γκομενάκι δίπλα. Δηλαδή πόσο σημαντική είναι η μαλακία που θες να πεις ρε καριόλη και δεν μπορεί να περιμένει. Γιατί ήρθες στο live να μιλάς για δεκάδες άσχετα πράγματα; αφού δεν σέβεσαι εμένα, δεν σέβεσαι ούτε τα λεφτά σου.
Σκέφτομαι να ιδρύσω σύλλογο που να δέρνει τους βάρβαρους των live.
Nταξει γενικώς σε σύγκριση με πχ. Mono, που μίλαγαν όλοι, η κατάσταση ήταν κάπως καλύτερη. Αλλά υπήρχαν κάτι εξαιρέσεις που έκαναν το σκηνικό να θυμίζει την κατάσταση στους Oύλβερ πέρυσι.
Εντέλει αυτοί που μιλάγαν/κάναν φασαρία είναι ο ορισμός των attention whores. Ευτυχώς ο ήχος ήταν δυνατός και κάλυπτε τις ανιωθιές τους εκτός από τα πολύ πολύ ήρεμα σημεία.
Ημουν και εγω μεσα και στις 2 μερες και θα ελεγα οτι με καλυψαν οι “προλαλυσαντες”.
Να τονισω και εγω αυτο που αναφερει ο tylerdurden!
Επισης τα tshirts και τα βινυλια τα πωλουσε το ιδιο το συγκτροτημα αυτοπροσωπος!
Kαι κάτι τελευταίο από μένα.
Αυτό ακριβώς. Για να’ μαστε σωστοί. Απίστευτες οι συνθήκες του λαιβ. Πέρα από την πλακα. Συνεβαλαν τρομερα στο χθεσινο αριστουργημα
Κανα σετλιστ για την δευτερη μερα εχουμε?