Godspeed You! Black Emperor ,17 & 18/12/2010 @ Gagarin205,Athens

bump γιατι η παρασκευη μας ερχεται και για μενα θα ναι η πρωτη μου συναυλια στα πατρια εδαφη μετα το 2007 :stuck_out_tongue: θα μαι με μια μπλουζα ουλβερ καπου τριπαρισμενος οποιος θελει ας ερθει να με χαιρετησει! 8)

bump!

θεου θελοντος και απεργειων επιτρεποντως θα ερθω στην συναυλια απο Κυπρο…

α) σαπορτ δεν έχει, σωστά?
β) αυτή η εξυπνάδα με την προ-αγορά εισιτηρίου, τι σκοπούς εξυπηρετεί ακριβώς?

σωστά.
επίσης, πλέον έχουμε sold out και για τις δύο μέρες.όποιος δεν έχει πάρει εισιτήριο μην κάνει τον κόπο και έρθει τζάμπα μες στο κρύο.

Επειδή κάνει κρύο να φροντίσουν να ανοίξουν τις πόρτες στην ώρα τους.
Αναμένω συναυλιάρα.
Dude ελπίζω να κρατήσεις την υπόσχεση που έδωσες στους Colour Haze:!:

αυτό.
λέει ότι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.ελπίζω να μην περιμένουμε κανά μισάωρο…
ξέρει κανείς τι ώρα αρχίζει το live?

Αν τελικά ανοίξουν οι πόρτες 9 μέχρι τις 10 θα έχει ξεκινήσει(θέλω να πιστεύω).
Αν και στο myspace της alterground λέει αυτό
Start Time: December 17, 2010 at 9:00 PM
End Time: December 18, 2010 at 1:30 AM
Που σημαίνει ότι όλα είναι πιθανά.

δηλαδή σύμφωνα με την alterground οι gy!be θα βρίσκονται στη σκηνή για τεσσεράμιση ώρες?wow!καλή φάση… :stuck_out_tongue:
πάντως γενικά, πόσην ώρα παίζουν περίπου?

Πας στις ατάκες κατευθείαν ε. Ξανασκέψου το λίγο. Λέει ότι θα τελειώσουν 1μιση τη νύχτα. Άρα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα εφόσον παίζουν 2μιση ώρες να βγουν κατά τις 11.

πλάκα κάνω ρε συ.απλά λέει ότι η συναυλία αρχίζει στις 21:00, και όχι ότι τότε ανοίγουν οι πόρτες.
anyway, δυόμιση ώρες.όμορφα.
πάμε ολοταχώς για το live της χρονιάς λέμε! 8)

είμαι έτοιμος για πολλά κουτουλίδια απόψε.

ελπίζω η συναυλία να αρχίσει 10 το αργότερο, γιατί θα τις φάει και ο αλτεργκάου.

Blessed…μόνο κλάμα. Δεν έχω λόγια, ειλικρινά.

και τελικά άρχισε στις 11. :stuck_out_tongue:

τεράστιο live, από αυτά που διηγείσαι μετά από χρόνια.από τη στιγμή που άκουσατις πρώτες νότες του ‘moya’, ήμουν απλά έρμαιο στις ορέξεις τους.ένιωθες ότι οι άνθρωποι που εκείνη τη στιγμή βρίσκονται στη σκηνή, απλά επικοινωνούν με τη μουσική.τα visual effects έκαναν και με το παραπάνω τη δουλειά τους, και έδεναν τόσο άψογα με τη μουσική, που απλά απογείωσαν τη συναυλία.τα ξεσπάσματά τους είναι τόσο έντονα, που κάποιες φορές σχεδόν μου ήρθε να δακρύσω.εξαιρετικό και το setlist.ούτε παραγγελία να έκανα. :stuck_out_tongue:
πιστεύω πως αν ήμουν πιο μπροστά (ήμουν στο κέντρο) θα απολάμβανα περισσότερο τη συναυλία.γιατί πολύ απλά τέτοιες συναυλίες είναι βίωμα.και δε μπορείς να τις βιώσεις αν έχεις τριγύρω σου τον κάθε τυρέμπορα να μιλάει συνεχώς ανάμεσα στα κομμάτια, ή ακόμη και στα ήρεμα σημεία, περιμένοντας μόνο τα ξεσπάσματα για να γουστάρει.
νισάφι πια αυτή η κατάσταση με τις συναυλίες αυτού του είδους!

ΥΓ: έφυγα όταν η μπάντα αποχώρησε από τη σκηνή χαιρετώντας τον κόσμο.τελικά επέστρεψαν για encore ή όχι?

Όχι! Πώς και δε σε είδα ρε…

με τόσο κόσμο δεν ήταν και εύκολο…που ήσουν?εγώ ήμουν κάπου στο κέντρο, ακριβώς πίσω από δυο κοπέλες, και τρείς σειρές πιο πίσω από έναν ψηλό που είχε σηκωμένο και το μαλλί του 10 πόντους, με αποτέλεσμα να κρύβει τη μισή σκηνή σε όλους τους από πίσω.δε μπορώ να γίνω πιο σαφής :stuck_out_tongue:

επίσης, να αναφέρω πως κάποια στιγμή οι godspeed με εξέπληξαν, καθώς πήγαν προς industrial καταστάσεις (neubauten φάση), κάτι που δε με χάλασε καθόοοοολου όμως. 8)

Στην αρχή στεκόμουν κέντρο και πίσω, αλλά μετά απο λίγο ανέβηκα πάνω που ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα απο όλες τις απόψεις. Και όντως είχε πολύ κόσμο, και όντως παίζαν μαλλιά στον αέρα, αλλά εγώ πέτυχα περισσότερο γυναικεία τρίχα στο οπτικό μου πεδίο. Πάντως καλά τα λες, είχε τρομερές ατμόσφαιρες, άψογη απόδοση, αλλά και φασαρία… Γάμησε κατα τα άλλα!

κι εγώ συνήθως όταν είναι γεμάτο πηγαίνω πάνω, αλλά σήμερα άργησα λίγο, και δεν πρόλαβα να πιάσω θέση στον εξώστη.πάντως έχεις δίκιο.δυναμικό παρών από γυναικείο πληθυσμό.και αυτό είναι πάντα καλό, γιατί έτσι έχεις πάντα καθαρό οπτικό πεδίο προς τη σκηνή. :stuck_out_tongue:
εν τέλει, ναι, όσο και αν η φασαρία προσπαθούσε να το εμποδίσει, γάμησε.τα άξιζε μέχρι και το τελευταίο λεπτό τα 30 ευρώ.

ΥΓ: με στεναχώρησε λίγο η απουσία merch.θα το ήθελα ένα μπλουζάκι…

Η βιολετιστρια μεγαλη μορφη.Τι Menuck και παπαριες Ο μισος ηχος ηταν αυτη.!Υπερτεραστιο λαιβ παντως.

Φοβερό το live.Με ταξίδεψαν από την αρχή μέχρι το τέλος.Αποκορύφωση στο East Hastings αλλα και σε πολλά αλλα σημεία τις συναυλίας.Το μονο αρνητικό ήταν η μεγάλη αναμονή μέχρι να βγούν αλλα μας το αποζημίωσαν με 2,5 ώρες καύλας!:slight_smile:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1035469