Παιδια ξερουμε ποση ωρα ειναι περιπου το προγραμμα τους;
:anyone:
+1.000 !!!
Έτσι είναι…πιάσανε την καλή απο τα προβατά που πηγαίνουμε με 30ευρα εισιτήρια και κοπήκαν όλες οι καλοσύνες τώρα… Anyway … x:tomato:
Πολυ διαφορετικα τα σετλιστ τους ανα συναυλια! Ε μλκ αυτο με τις 2 μερες Αθηνα, γτ αν ειναι εντελως διαφορετικο το σετλιστ και το σαββατο δεν παιξουν κομματια που θελω να ακουσω επειδη θα τα χουν παιξει την παρασκευη θα σπαστω πολυ ασχημα! Αν ειναι πανω στο εισητηριο να γραφαν και το σετλιστ της καθε ημερας και ο καθενας ας προτιμουσε που θα ηθελα να παει! Δεν μπορουμε τωρα να πληρωνουμε και τις 2 μερες και ειδικα εμεις που ερχομαστε απο θεσαλονικη! Αμαν πια!
Το είχαν πει όμως ότι θα ναι διαφορετικό το σετλιστ
Bulletin Alt.
“ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕΤ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕΤ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ GAGARIN 205! ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ!”
Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να παίξουν με διαφορετικές κιθάρες, να φοράνε διαφορετικά ρούχα και να ανασάνουν διαφορετικά την ώρα που παίζουν.
Θέλετε να τα γράφει κι αυτά πάνω στα εισιτήρια?
ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
Γελάω νευρικά.
και γω :bounce:
[SPOILER]εξαπανέκαθεν … τπτ απλα ήθελα να το γράψω :D[/SPOILER]
Αν επαιζαν στην πολη που μενω και γω δεν θα χα κανενα προβλημα με ο,τι κι αν επαιζαν! Αλλα ενταξει το να κατεβαινεις τωρα Αθηνα και να δινεις του κοσμου τα λεφτα και στο τελος να μην μενεις και τοσο ευχαριστημενος (ποσο μαλλον σε ενα ακουστικο live που πιστευω ειναι πιο δυσκολο να πορωθεις) ε ειναι μλκ πως να το κανουμε! Και μετα θα καταριεμαι που δεν προτιμησα την παρασκευη. Ειναι πολυ φλου και αρχιζω λιγο να το μετανιωνω. Αλλα νταξει απο τη στιγμη που εχω το εισητηριο στα χερια μου θα παω, και βλεπουμε…
Έχω ακούσει μόνο το Slow Riot For New Zero Kanada το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. Σκέφτομαι λοιπόν να το διακινδυνέυσω και να πάω στη συναυλία γιατί παίζει μετά να το μετανοιώσω αν δεν τους δω .
Δηλαδή Nady, θα πας G!YBE για να ακούσεις “συγκεκριμένα κομμάτια”? :?
Που ακριβως βλεπεις το περιεργο σ αυτο; Κι ειναι GY!BE. ;p
Προφανως καποιος εχει 2-3 αγαπημενα που θα ηθελε ν ακουσει κι αν κανει λαθος επιλογη ειναι μεγιστο σπασιμο. Δλδ τι, επειδη οι GY!BE εχουν παπατζες και βιολια παει να πει πως ολα τα κομματια τους ειναι ιδια;
Δεν παω για να ακουσω ‘‘συγκεκριμενα’’ κομματια live! Σιγουρα ο,τι θα ακουσω θα μου αρεσει και θα το απολαυσω αλλα θα φυγω με μια πικρα αν δεν παιξουν καποια κομματια που διψαω παρα πολυ να τ’ακουσω live, επειδη θα τα χανε παιξει την προηγουμενη μερα! Για μενα οι GY!BE δεν ειναι μια μπαντα που την ακουσα τωρα για πρωτη φορα αλλα που την ακουω χρονια και φυσικο ειναι να εχω αγαπημενα και βλεποντας τους τωρα πρωτη φορα να θελω να τα παιξουν! Ειναι αυτο ακριβως που λεει και ο Angmar απο πανω οτι θα σπαστω παρα πολυ αν εκανα λαθος επιλογη ημερας.
Κατα τη γνωμη μου αφου κανονιστηκε να παιξουν 2 μερες Αθηνα, θα ηταν πιο σωστο να παιξουν το ιδιο σετλιστ ωστε καποιος αν δεν μπορει τη μια μερα να παει την αλλη, και οχι να βγαζουν ανακοινωση μηνες πριν οτι θα παιξουν διαφορετικα κομματια στις 2 εμφανισεις τους, ωστε να πολησουν παραπανω εισητηρια. Αυτο ειναι που μου την δινει, απλα… Και επιμενω οτι το γεγονος οτι κατεβαινω απο Θεσσαλονικη για να τους δω παιζει μεγαλο ρολο!
Να θυμίσω ότι το 2002 οι Dream Theater στο Ρόδον είχανε παίξει διαφορετικό σετλιστ με encore την μία μέρα ολόκληρο το six degrees of inner turbulence και την επόμενη όλο το hallowed be thy name και τότε τον χτυπάγαμε όλοι στους τοίχους απο την καύλα…
Εφόσον έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο δεν μπορείς να κάνεις κάτι, σίγουρα θα υπάρχει κάτι που θα ήθελες να το δεις και θα το χάσεις. Καταλαβαίνω ότι έρχεσαι και απο επαρχία αλλά αν θέλεις να τα δεις όλα πρέπει απλά να πας διήμερο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα παίξει κάθε μέρα οπότε δεν έχει και πολύ νόημα.
Καλα ναι ενταξει σιγουρα δεν εχει νοημα. Εγω απλα το παραπονο που εξεφρασα και ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα. Και για να μην το κουραζουμε και πολυ ας ειναι οτι ειναι να παιξουν και το σιγουρο ειναι οτι θα μας μαγεψουν:)
Βρε καλά κάνεις εσύ. Και εγώ τους είχα στείλει 3 φορές mail να το ξεκαθαρίσουν το ζήτημα με επίσημη θέση γιατί σε περίπτωση διαφορετικού σετ ήθελα να πάω και στις δύο μέρες. Ευτυχώς που τουλαχιστον το είπανε σχετικα νωρίς και όχι όταν θα ήταν πολύ αργά. Σε κάθε περίπτωση σε καταλαβαίνω bro.
Ωραια, χαιρομαι που καταλαβαινομαστε!
Και επιμενω οτι το γεγονος οτι κατεβαινω απο Θεσσαλονικη για να τους δω παιζει μεγαλο ρολο!
Τι να πουμε και εμεις απο Κυπρο τοτε! Δεν ερχετε που δεν ερχετε κανεις εδω… Στη καλυτερη περιπτωση (Αθηνα) χρειαζεσαι ?150-?200 για αεροπορικα. Οσο για αλλο προορισμο στην Ευρωπη ειναι μια 300αρα ανετα!
Καλα ναι εσυ ο,τι και να πεις εχεις απολυτο δικιο!