Ναι, αστα, δεν ειχε και παραμορφωμενες κιθαρες. :lol:
Ρε λογικο ειναι, ντεμπουτο τους ηταν.
To God-Like παραμενει κομματαρα ο,τι και να λες…
Ναι, αστα, δεν ειχε και παραμορφωμενες κιθαρες. :lol:
Ρε λογικο ειναι, ντεμπουτο τους ηταν.
To God-Like παραμενει κομματαρα ο,τι και να λες…
ναι ρε γαμωτο εψαξα κατι σετλιστ στο ιντερνετ και δεν βρηκα τιποτα απο το πρωτο…και μαρεσει παρα πολυ
μηπως ξερεις γιατι κρισπ?
Από τους Gogol άκουσα μόνο το Gypsy Punks και έμεινα μαλ***… Απίστευτος δίσκος και η μίξη μουσικής των Βαλκανίων με πανκ άριστη. Οι τύποι είναι σαν να βγήκαν από ταινία του Κοστουρίτσα…
Τους Kultur Shock δεν τους ξέρω, αλλά θα τους τσεκάρω…
ΥΓ. Μπράβο στην HotBeeZ που τους φέρνει και θα τους βάλει να κλείσουν το φεστιβάλ της…
χθες ακουσα τις 2 μπαντες για 1η φορα στο myspace τους και με εξεπληξε η φρεσκαδα τους
σιγουρα θα με απασχολησουν απο δω και στο εξης
Ακουστε εδω το Nomadic Chronicle. Ομορφια.
Οι περισσότεροι όταν ακούσαμε πρώτη φορά αυτόν τον δίσκο το ίδιο πάθαμε. 8) Τολμώ να πω ένας απο τους καλύτερους δίσκους της δεκαετίας που διανύουμε.
θελω πολυ να παω σε λαβι τους απο κατι βιντακια που χω δει πρεπει να γινεται χαμος στα λαιβ τους
Τολμω να πω ο καλυτερος μαζι με Toxicity.
Και σιγουρα ο πιο αγαπημενος.
2,5 μηνες ειναι ακομα, θα περασουν.
τιμες δεν εχουν πει ομως να κανουμε το προγραμμα μας
Υπολογισε 45-50 να σαι μεσα γιατι ειναι και οι Massive.
Τι εκπλητικό τραγούδι θεέ μου!
Through The Roof ‘n’ Underground
Μπάντα με 4 δίσκους από πολύ καλούς έως αριστουργήματα, μέσα στις 5 top της δεκαετίας για μένα.
Πάρτε και μια έξοχη διασκευή στο Mala Vida
Μιας και ειδα και την ταινια Filth & Wisdom στην οποια πρωταγωνιστει ο τραγουδιστης και γενικα τους
εχω ψαξει αρκετα τον τελευταιο χρονο κανω επικο ξεθαμα μιας και για λαηβ ερχονται και αφιερωματακι
στην κεντρικη σελιδα υπαρχει http://www.rocking.gr/article5920.php .
Εμενα που μ’αρεσει η βαλκανικη μουσικη γενικοτερα οταν τους ακουσα πρωτη φορα ειχα μεινει μαλακας !
Ομορφες μουσικες,ποικιλια στον ηχο και αλλα πολλα μας κανουν μια απο τις πιο διαφορετικες
και συναμα καταπληκτικες μπαντες των καιρων μας.Ευτυχημα που ερχονται για δευτερη συνεχομενη φορα
για συναυλια.
Να πάτε να τους δείτε ΟΛΟΙ όσοι δε τους είδατε πέρισυ (και να ξαναπάτε όσοι τους είδατε, γουάι νοτ). Πραγματικά αξίζουν λάιβ, περνάνε ό,τι ακριβώς και στα άλμπουμ τους.
Εγώ φέτος θα τους δω έξω.
Aν δεν ήταν προγραμματισμένο να παίξουν μεσημεριάτικα ή αν τα επόμενα ονόματα εκείνης της ημέρας δεν τα είχα βαρεθεί τότε ίσως να έδινα το 50ευρο.
Εγω τους Kultur τους εμαθα απο τον θεουλη τον δατς! Σε μια εκμπομπη του τους ειχε βαλει. Και μετα μ εστειλαν to Serajevo και το We came to take your jobs away εγινε αμεσως κολλημα… Γαματο ειδος γενικοτερα. Πολυ απελευθερωμενο και μου αρεσει πολυ! Μου αρεσουν κυριως για την ελευθερη αντιεμπορικη τους αντιληψη γενικοτερα που δινει διαφορετικο νοημα στη μουσικη. Αλλωστε δεν εισαι συγκροτημα αναλογα με το ποσο θα πουλησεις…
Κα-τα-πλη-κτι-κός δίσκος, τον ακούω συνέχεια, ότι πρέπει και για καλοκαίρι.
Το Gupsy Punks των Gogol δεν με είχε αρέσει και τόσο, μου φάνηκε πιο επίπεδο.
Θα το ξανακούσω.
Και τα άλλα των Kultur Shock.
To εχω κατεβασει και εγω αυτο και το ψιλολιωνω.
Ομορφιες ! Χατσιτσι-χατσιτσι :emoticonπουχορευειτσιφτετελι:
καλα το Start wearing purple των Gogol Bordello το εχω λιωσει πολυ αγρια…ακομα και στον υπνο μου το τραγουδαω…:p…σκεφτομαι να αρχισω να φοραω και μοβ…:roll:
Και να σκεφτείτε ότι τέτοιες μπάντες στην Ελλάδα τις προώθησε το Metal Hammer.
Μου κάνει πραγματικά εντύπωση πώς οι Gogol με τέτοιον ήχο (που έχουν και την περισσότερη προβολή) δεν έχουν μεγάλο κοινό (εννοώ ΜΕΓΑΛΟ) στην Ελλάδα.
Αλλά από την άλλη λογικό όταν ο μουσικός τύπος πλην rock αναμασά εδω και πολλά χρόνια τα ίδια και τα ίδια.
Το αποτέλεσμα είναι οι Gogol να έχουν μεγαλύτερη πέραση στους ροκάδες παρά ας πούμε σε έθνικ κοινό ή γενικότερα πιο alternative.
Δυστήχημα όμως που και πάλι δεν είναι headliners ενώ μουσικά είναι κλάσεις παραπάνω από τους συμπαθείς Placebo και τον ξενέρωτο Moby.
Αυτές όμως είναι οι συνέπειες των όσων έγραψα παραπάνω.
ακουσα δυο-τρια τραγουδια των γκογκολ σημερα και μου αρεσανε παρα πολυ.αξιζει να χτυπησω το gypsy punks απο οτι καταλαβα ε?