Gojira

5 Likes

s-l400

Σαν σήμερα πριν 14 χρόνια κυκλοφορησε αυτός ο δισκαρος. Ήταν και το πρώτο τους που άκουσα, όταν κυκλοφόρησε, και το λάτρεψα από την πρώτη ακρόαση.

8 Likes

Εντωμεταξύ ο Τζο ανέβασε ένα κλιπ 2 δευτερολέπτων στο ίνσταγκραμ και αναρωτιέμαι αν βγάζουν νέο άλμπουμ σύντομα. Ναι μεν έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από την επίσημη κυκλοφορία της πιο πρόσφατης δισκαρας τους, αλλά το είχαν έτοιμο κάνα χρόνο πριν και το κοβηντακι τους χάλασε τα σχέδια.

1 Like

We are excited to be a part of NHL23. Our new track “Our Time is Now “will be available in the game and streaming on October 14th!

2 Likes

Στην αυστραλία έχει ήδη 14

9 Likes

Τι κομματαρα ειναι αυτη.

Φανταστικη εισαγωγη. Τελεια πιασαρικα κουπλε. Περιεργο ρεφρεν οσον αφορα τα φωνητικα. Τα οποια γενικα νιωθω οτι ειναι λιγο χαμηλα στην μιξη, αλλα ποσο καλα μπορουμε να κρινουμε απο ενα λινκ στο YouTube το οποιο ισως και να εχει πολυ compression? Οπως και να χει, στο υφος του Fortitude το τραγουδι, ελπιζω να σημαινει οτι οντως ισως να βρισκονται στα σκαρια για νεο δισκο.

2 Likes

είναι πάρα πολύ καλό , αλλά τα φωνητικά όντως θαμμένα . Και με χαλάει αυτό , ενώ είναι σουπερ τραγούδι

Καθαρά fortitude κομμάτι, πολύ καλό!
Τα φωνητικα ειχαν ενα θεμα και στον δίσκο πάντως με την μίξη.

1 Like

Ανεβηκε και στο spotify.

Γκαμησε, συνεχιζει το υφος του Fortitude χωρις να ειναι ακριβως ιδιο.

Στα φωνητικα θα ελεγα πως δεν ειναι οτι ειναι χαμηλα στη μιξη, οσο το οτι ειναι (επιτηδες προφανως) σαν να ακουγονται απο μακρυα, μαλλον για να βγαζουν ενα πιο επιβλητικο ηχο. Θα ελεγα πως ακουγονται παραλληλα με λιγο white noise λογω των εφε ή της τεχνικης ηχογραφησης, και θα το αφησω εδω, γιατι ειμαι ασχετος σε θεματα ηχητικης τεχνολογιας.

Δεν με χαλαει αυτο, (καπως-οχι ακριβως- ετσι ειναι και τα φωνητικα στο fortitude αλλωστε και αυτο δεν το εκανε λιγοτερο δισκαρα). Κιθαρες γαμανε (τι ωραιο το κεντρικο ριφ μαζι με το πιο πριμο ριφακι που ακουγεται μαζι, συν ωραια licks σε διαφορα σημεια του κομματιου), ρυθμοι γαμανε, φωνητικες γραμμες γαμω, γενικα φανταστικο.

4 Likes

Και ελεγα τι μου θυμιζει το main riff, τωρα συνειδητοποιησα, το main riff αυτης της αδικημενης κομματαρας. Οκ δεν ειναι ιδιο, αλλα θυμιζει αρκετα

1 Like

Πολυ ωραιο το νεο κομματι και θα πω και εγω οτι ο ηχος δεν ειναι οτι καλυτερο,κυριως στα φωνητικα…

Το άκουγα κι εγώ χτες, συμφωνώ πολύ καλό!

(και το λέω χωρίς να είμαι die-hard οπαδός όπως κάποιοι στο φόρουμ)

3 Likes

Δεν ξερω ποιος πρεπει να το ακουσει αυτο, αλλα αν εχετε οποιαδηποτε ευκαιρια στην ζωη σας να πατε να δειτε GOJIRA ζωντανα, απλα μην την αφησετε, τουλαχιστον οχι πριν γινουν κι αυτοι legacy band σε κανα δυο δεκαετιες.

Οι τυποι ειναι απολυτα ισοπεδωτικοι live, σκοτωνουν απο καθε αποψη, και με “αναγκασαν” να μπω σε moshpit για πρωτη φορα στην ζωη μου στα 42 μου χρονια :joy: Μπορει την νεα χιλιετια να την ξεκινησαν παντοδυναμα στα πρωτα της πεντε χρονια μπαντες οπως οι System Of A Down, οι Rammstein και οι (σκα)Tool, που μας εκαναν ολες να αναρωτιομαστε για το αν ειναι ο νεος βασιλιας στον σκληρο ηχο, αλλα στην πραγματικοτητα οι GOJIRA πλεον τους εχουν προσπερασει για τα καλα σε αυτον τον αγωνα. Απλα θεοι, τιποτα αλλο ρε.

14 Likes

Τους είδαμε το 2017 στο Rockwave ρε!

2 Likes

Καλύτεροι live από τους δίσκους, προσωπικά έτσι τους αγάπησα, βλέποντάς τους live στη Μαλακάσα το 2010 ή 2011…

2 Likes

Είναι κρίμα που έχουν τόσο καιρό να έρθουν

Ήμουν 2017 και ήταν οδοστρωτήρες

2011 δεν είχα δει όλο το σετ δυστυχώς και δεν τους ήξερα κιόλας για να έχω πάει νωρίτερα.

1 Like

Πρέπει να τους φέρει το release, μιλάμε για οδοστρωτήρες, η μεγαλύτερη μέταλ μπάντα σήμερα.

8 Likes

Ε ναι προφανως απευθυνομουν σε οσους δεν τους εχουν δει ποτε :stuck_out_tongue:

7 Likes

Χαίρομαι που μπήκες στο κλαμπ, η ζωή σου δε θα είναι ποτέ πια ίδια :sweat_smile:. Μόνο ένα πράγμα σου μένει, να τους δεις headliners σε κλειστό χώρο. Πίστεψέ με, είναι ακόμα καλύτεροι.

Κατά τα άλλα, σου θυμίζω κάποια από τα μετριοπαθή σχόλια χρηστών που τους έχουν δει live :stuck_out_tongue:

7 Likes