Good Morning!

Και καλή συνέχεια σε οσους δουλεύουμε/νε ακόμα στα νησιά.(Σαντορίνη γαρ.1,5 μήνας ακόμα μπροστά).Καλημέρα σε ολους/ες :slight_smile:

good morning! αυτό είναι το τελευταίο μου post! επι ελληνικού εδάφους χιχιχιχιχιχιχχιχιχιχι
αντε καλό μου ταξίδι! θα σας δώ αργότερα!

Αυτο ειναι σιγουρο … :twisted: :twisted: :twisted: καλο ταξιδι τα λεμε σε εναμιση μηνα :lol: :lol: :lol:

Αυτο ειναι σιγουρο … :twisted: :twisted: :twisted: καλο ταξιδι τα λεμε σε εναμιση μηνα :lol: :lol: :lol:[/quote]

ματς μουτς ματς… Καλό ταξίδι…

Leva er dröm!!!lycka till! =D>

καλο ταξιδι κ να προσεχεις! :wink:

Ε! Πες και σας μας! Που πας;; Πόσο καιρό; (είμαστε και περίεργοι, τι να κάνουμε!) :?:
Καλό ταξίδι anyway!! :smiley:

Εδώ ΡΟΥΦ

Πάει στην χώρα της καλής μουσικής…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εδώ ΡΟΥΦ

Πάει στην χώρα της καλής μουσικής…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
Μη λες χαζά…
Δεν πάει Γερμανία! 8) :lol:

Leva er dröm!!!lycka till! =D>[/quote]
Sverige!!! :smiley:

1. Ξεκίνησε η απόσυρση των Ελληνίδων; Να τις πάρουν όλες και να μας φέρουν Σουηδέζες!

Leva er dröm!!!lycka till! =D>[/quote]
Sverige!!! :D[/quote]
jaha :slight_smile:

Καλή φάση! Άντε καλά να περάσεις! Έχω πάει στο Malmo :smiley: !!
Ξέρω κάτι Φινλανδικά, κάνουν;
Huomenta! Moikka mitaa sulle huule???

Στο Malme μενει το 70% των συγγενων μου…

Kαλημερα all!
Eχω μια μικρη υποψια οτι με τριγυρναει γριπουλα… :roll:
Καλα να ειμαστε ωρε! :stuck_out_tongue:

Δεν είναι υποψία… δεν είναι μικρή και Ναι είναι γριπούλα.

Περαστικά μου! 8)

Ωπ! Καλή φάση! Βασικά είχε με διαφορά τις πιο ωραίες γυναίκες που έχω δει ποτέ!!! (ανήκει καμία εκ των συγγενών σου στην κατηγορία;; :stuck_out_tongue: )

Σουηδέζες είναι το όνειρό μου…

Φίλε δε φαντάζεσαι για τι πράγμα μιλάμε εκεί στο Μάλμε…Παράδεισος και λίγα λέω. Αααααχ…

Czech republic rules!(Πράγα σου ρχομαι!)